Schoolreis avonturenpark Hellendoorn

Schoolreis Hellendoorn afbeelding 2 Schoolreis Hellendoorn afbeelding 1 Schoolreis Hellendoorn

Avonturenpark Hellendoorn is de ideale schoolreis bestemming. De sfeer is gemoedelijk, de afstanden tussen de attracties zijn klein en de wachttijden voor attracties zijn kort. En er is ook nog eens super veel te beleven tijdens een schoolreis Hellendoorn! Verscholen in de bossen wachten ruim 30 topattracties en shows, twee spetterende wildwaterbanen, drie spectaculaire achtbanen, een zweefmolen, een lasergame, Dreumesland voor kleine avonturiers en nog veel meer!

Aquaventura Slidepark: 11 spectaculaire waterglijbanen!

Naast de ruim 30 topattracties, mooie shows en evenementen presenteert Avonturenpark Hellendoorn ook het superleuke Aquaventura Slidepark. Aquaventura is een outdoor waterpark van 5000m2 met 11 spectaculaire waterglijbanen. Van een free fall tot een slide in het donker en een waterspeelplek voor de jonge avonturiers. Het slidepark is leuk voor jong en oud!

Benieuwd naar ons aanbod inclusief een georganiseerde schoolreis naar Hellendoorn

Daarnaast is het ook mogelijk om een volledig georganiseerde schoolreis naar Hellendoorn te boeken bij Veenstra Reizen. Uiteraard worden deze schoolreisjes inclusief busvervoer georganiseerd, volledig op maat voor u en uw scholieren.

Onze sterke punten:
  • Persoonlijk contact voor en tijdens de schoolreis Hellendoorn
  • Wij bieden de hoogste kwaliteit en flexibiliteit tegen de scherpste prijs
  • Wij bieden schoolreizen Hellendoorn volledig op maat aan
  • Wij werken met vaste betrouwbare partners
Uniek aan onze schoolreizen:
  • Reserveer niet alleen de bus, maar ook de entreekaartjes of de gehele reis bij ons
  • Heeft u meerdere reizen per jaar? Zet dan alles bij ons weg en profiteer van korting
Veilig en voordelig een schoolreis naar Hellendoorn inclusief een bus met chauffeur

Uiteraard zult u bij Veenstra Reizen altijd een schoolreis bus inclusief chauffeur huren. Het maakt niet uit wat de bestemming van uw schoolreis is, want onze chauffeurs brengen u werkelijk overal naartoe. Van meerdaagse schoolreizen naar het buitenland, tot een schoolreis naar Hellendoorn hier in Nederland.

Leraren en hun leerlingen zijn altijd verzekerd van een veilige schoolreis naar de plaats(en) van bestemming. Een bus huren doet u namelijk altijd inclusief een van onze ervaren, gecertificeerde chauffeurs. Onze medewerkers zetten zich volledig in voor uw schoolreis om u de hoogste kwaliteit en service te bieden! We passen ons volledig aan uw plannen aan, dus vraag vandaag nog een offerte aan voor uw schoolreis.

Wij zijn dan ook ISO 9001/14001 gecertificeerd en in het bezit van het Veiligheidsdocument. Wij voldoen daarmee aan de strengste eisen ten aanzien van kwaliteit, veiligheid en duurzaamheid. Tevens zijn wij aangesloten bij het SGVR garantiefonds en KNV. Bij Veenstra Reizen kunt u een schoolreis Hellendoorn regelen naar uw favoriete bestemming waarbij de hoogste veiligheidseisen altijd in acht zijn genomen.

Specialist in schoolreizen en busverhuur

Veenstra Reizen, bijna een eeuw ervaring in busreizen, compleet verzorgde schoolreizen en touringcar verhuur. Veenstra Reizen staat bekend om haar veelzijdig programma van verzorgde schoolreizen en heeft in de reiswereld een zeer positieve reputatie opgebouwd met haar reizen en bus verhuur.

Programma van uw schoolreis avonturenpark Hellendoorn

Het programma van de schoolreis naar Hellendoorn is volledig naar uw wens aanpasbaar.  U vertrekt in de ochtend vanuit uw opstapplaats bij uw school waarna we richting Hellendoorn rijden. In de middag vertrekt de touringcar retour naar de school en komt er een eind aan uw schoolreis Hellendoorn.

Aankomst: ca. 10.00 uur.
Vertrek: ca. 16.00 uur.

LET OP: Voor attractiepark Hellendoorn gelden aantrekkelijke vroegboekkortingen.

Reisinformatie

Inbegrepen
  • Vervoer
  • Entree
Niet inbegrepen
  • Slidepark (Optioneel) € 2,- p.p.

Offerte aanvragen

Offerte aanvraag schoolreizen eendaags basisonderwijs
Contactgegevens
Aanhef *
Reisgegevens
Gewenste extra’s (door middel van aanvinken)
Wenst u lid te worden van onze nieuwsbrief?
© Veenstrareizen 2024
Ontwikkeld met Lef