Schoolreis Halloween Fright Nights Walibi

Busreis Halloween Fright Nights Schoolreis Halloween Fright Nights Walibi Schoolreis Walibi Halloween Fright Nights Walibi

Ontsnappen is onmogelijk tijdens een schoolreis naar Halloween Fright Nights in Walibi Holland. Hongerige freaks, ronddwalende geesten en Eddie de Clown heersen over het park. Bezoek de Scare Zones, Haunted Housed en horrorshows. Schijn bedriegt… ’s avonds wordt het leven in Walibi Holland totaal anders door gruwelijke demonen en angstaanjagende zombies.

Een uitje naar Walibi Holland is geschikt voor alle leeftijden en alle klassen. Walibi Holland ligt centraal in Nederland, u vindt het pretpark in Flevoland. Er is in Walibi Holland genoeg te beleven. De leerlingen leren zichzelf en elkaar goed kennen. Walibi Holland is bij Veenstra Reizen dan ook het leukste schoolreisje om te gaan boeken!

Benieuwd naar ons aanbod inclusief een georganiseerde schoolreis naar Halloween Fright Nights

Daarnaast is het ook mogelijk om een volledig georganiseerde schoolreizen naar Halloween Fright Nights te boeken bij Veenstra Reizen. Uiteraard worden deze schoolreisjes inclusief busvervoer georganiseerd, volledig op maat voor u en uw scholieren.

Onze sterke punten:
  • Persoonlijk contact voor en tijdens de schoolreis Halloween Fright Nights
  • Wij bieden de hoogste kwaliteit en flexibiliteit tegen de scherpste prijs
  • Wij bieden schoolreizen Halloween Fright Nights volledig op maat aan
  • Wij werken met vaste betrouwbare partners
Uniek aan onze schoolreizen:
  • Reserveer niet alleen de bus, maar ook de entreekaartjes of de gehele reis bij ons
  • Heeft u meerdere reizen per jaar? Zet dan alles bij ons weg en profiteer van korting
Veilig en voordelig een schoolreis naar Halloween Fright Nights inclusief een bus met chauffeur

Uiteraard zult u bij Veenstra Reizen altijd een schoolreis bus inclusief chauffeur huren. Het maakt niet uit wat de bestemming van uw schoolreis is, want onze chauffeurs brengen u werkelijk overal naartoe. Van meerdaagse schoolreizen naar het buitenland, tot een schoolreis naar Halloween Fright Nights hier in Nederland.

Leraren en hun leerlingen zijn altijd verzekerd van een veilige schoolreis naar de plaats(en) van bestemming. Een bus huren doet u namelijk altijd inclusief een van onze ervaren, gecertificeerde chauffeurs. Onze medewerkers zetten zich volledig in voor uw schoolreis om u de hoogste kwaliteit en service te bieden! We passen ons volledig aan uw plannen aan, dus vraag vandaag nog een offerte aan voor uw schoolreis.

Wij zijn dan ook ISO 9001/14001 gecertificeerd en in het bezit van het Veiligheidsdocument. Wij voldoen daarmee aan de strengste eisen ten aanzien van kwaliteit, veiligheid en duurzaamheid. Tevens zijn wij aangesloten bij het SGVR garantiefonds en KNV. Bij Veenstra Reizen kunt u een schoolreis Halloween Fright Nights regelen naar uw favoriete bestemming waarbij de hoogste veiligheidseisen altijd in acht zijn genomen.

Specialist in schoolreizen en busverhuur

Veenstra Reizen, bijna een eeuw ervaring in busreizen, compleet verzorgde schoolreizen en touringcar verhuur. Veenstra Reizen staat bekend om haar veelzijdig programma van verzorgde schoolreizen en heeft in de reiswereld een zeer positieve reputatie opgebouwd met haar reizen en bus verhuur.

Programma van uw schoolreis Halloween Fright Nights

Het programma van de schoolreis naar Halloween Fright Nights Walibi is volledig naar uw wens aanpasbaar. U vertrekt in de middag vanuit uw opstapplaats bij uw school waarna we richting Biddinghuizen rijden (provincie Flevoland). Aan het einde van de avond vertrekt de touringcar retour naar de school en komt er een eind aan uw schoolreis.

Aankomst: ca. 15.00 uur.
Vertrek: ca. 22.00 uur.

Inbegrepen

Inbegrepen
  • Vervoer
  • Entree

Offerte aanvragen

Offerte aanvraag schoolreizen eendaags hoger onderwijs
Contactgegevens
Aanhef *
Reisgegevens
Gewenste extra’s (door middel van aanvinken)
Wenst u lid te worden van onze nieuwsbrief?
© Veenstrareizen 2024
Ontwikkeld met Lef