Schoolreis Flippies Pretpaleis

Schoolreis Flippies Flippies Pretpaleis Bakkeveen Schoolreis Flippies afbeelding 1

Voor veel kinderen is de jaarlijkse schoolreis het hoogtepunt van het schooljaar. Een schoolreis Flippies Pretpaleis is de ideale bestemming voor een afwisselend schoolreisje. Want met klasgenootjes binnen en buiten spelen is toch het allerleukst!

Dankzij het enorme aanbod aan speelfaciliteiten binnen en overdekt, speelt de factor ‘weer’ geen rol meer. Ook als het weer wat minder is kunnen de kinderen volop genieten bij Flippies Pretpaleis. De verschillende speelmogelijkheden zijn leuk en uitdagend voor kinderen in de leeftijd van 4 tot 12 jaar. En bij goed weer zijn de (deels overdekte) buitenspeeltuin en Flippies Plonstuin ideaal om te spelen én te genieten van het mooie weer.

Alle speel- en klimtoestellen in Flippies Pretpaleis zijn gemaakt van zachte materialen. Het is er heel veilig spelen voor kinderen! De ruimte is overzichtelijk en afgesloten. Begeleiders hebben vanaf het terras of de ruimte binnen heel goed zicht op de spelende kinderen. Het wordt een ‘ontspannen’ dagje uit met de klas. Het is de ideale plek voor een schoolreisje!

Benieuwd naar ons aanbod inclusief een georganiseerde schoolreis naar Flippies Pretpaleis

Daarnaast is het ook mogelijk om een volledig georganiseerde schoolreis naar Flippies Pretpaleis te boeken bij Veenstra Reizen. Uiteraard worden deze schoolreisjes inclusief busvervoer georganiseerd, volledig op maat voor u en uw scholieren.

Onze sterke punten:
 • Persoonlijk contact voor en tijdens de schoolreis Flippies Pretpaleis
 • Wij bieden de hoogste kwaliteit en flexibiliteit tegen de scherpste prijs
 • Wij bieden schoolreizen Flippies Pretpaleis volledig op maat aan
 • Wij werken met vaste betrouwbare partners
Uniek aan onze schoolreizen:
 • Reserveer niet alleen de bus, maar ook de entreekaartjes of de gehele reis bij ons
 • Heeft u meerdere reizen per jaar? Zet dan alles bij ons weg en profiteer van korting
Veilig en voordelig een schoolreis naar Flippies Pretpaleis inclusief een bus met chauffeur

Uiteraard zult u bij Veenstra Reizen altijd een schoolreis bus inclusief chauffeur huren. Het maakt niet uit wat de bestemming van uw schoolreis is, want onze chauffeurs brengen u werkelijk overal naartoe. Van meerdaagse schoolreizen naar het buitenland, tot een schoolreis naar Flippies Pretpaleis hier in Nederland.

Leraren en hun leerlingen zijn altijd verzekerd van een veilige schoolreis naar de plaats(en) van bestemming. Een bus huren doet u namelijk altijd inclusief een van onze ervaren, gecertificeerde chauffeurs. Onze medewerkers zetten zich volledig in voor uw schoolreis om u de hoogste kwaliteit en service te bieden! We passen ons volledig aan uw plannen aan, dus vraag vandaag nog een offerte aan voor uw schoolreis.

Wij zijn dan ook ISO 9001/14001 gecertificeerd en in het bezit van het Veiligheidsdocument. Wij voldoen daarmee aan de strengste eisen ten aanzien van kwaliteit, veiligheid en duurzaamheid. Tevens zijn wij aangesloten bij het SGVR garantiefonds en KNV. Bij Veenstra Reizen kunt u een schoolreis Flippies Pretpaleis regelen naar uw favoriete bestemming waarbij de hoogste veiligheidseisen altijd in acht zijn genomen.

Specialist in schoolreizen en busverhuur

Veenstra Reizen, bijna een eeuw ervaring in busreizen, compleet verzorgde schoolreizen en touringcar verhuur. Veenstra Reizen staat bekend om haar veelzijdig programma van verzorgde schoolreizen en heeft in de reiswereld een zeer positieve reputatie opgebouwd met haar reizen en bus verhuur.

Programma van uw schoolreis Flippies Pretpaleis

Het programma van de schoolreis naar Flippies Pretpaleis is volledig naar uw wens aanpasbaar. U vertrekt in de ochtend vanuit uw opstapplaats bij uw school waarna we richting Bakkeveen rijden. In de middag vertrekt de touringcar retour naar de school en komt er een eind aan uw schoolreis Flippies Pretpaleis.

Aankomst: ca. 10.00 uur.
Vertrek: ca. 14.00 uur.

Inbegrepen

Inbegrepen
 • Vervoer
 • Entree
 • 2x Limonade
 • Frites
 • Raketijsje
 • Voor begeleiders: 1x koffie met gevulde koek, frites en glas fris

Offerte aanvragen

Offerte aanvraag schoolreizen eendaags basisonderwijs
Contactgegevens
Aanhef *
Reisgegevens
Gewenste extra’s (door middel van aanvinken)
Wenst u lid te worden van onze nieuwsbrief?
© Veenstrareizen 2024
Ontwikkeld met Lef