Schoolreis Familiepark Nienoord

Nienoord Leek Schoolreis Nienoord Schoolreis Nienoord Leek

De plek voor een prachtige schoolreis is Familiepark Nienoord. De hele dag rennen, springen en glijden in de speeltuin op glijbanen, springkussens, in klimkastelen en draaimolens. Of maak een tochtje over het landgoed in de huifkar. En vergeet niet het ritje in de trein! In het Familiepark valt er genoeg te beleven. Hoeveel verschillende dieren zijn er te ontdekken in de kinderboerderij? De overdekte speelhal biedt uitkomst bij minder mooi weer. Het is een van de leukste schoolreizen, want zelfs aan de kleinsten is gedacht. Speciaal voor hen is er de Ooievaarsstee. Beleef de leukste schoolreisjes bij Familiepark Nienoord! Kom spelen in het Familiepark, beleef waterpret in het Zwemkasteel en ga op avontuur op Expeditie Nienoord.

Zwemkasteel 
Spetteren in onze wild-waterkreek, waterval of op de avontuurlijke waterglijbaan. Dat kan allemaal in ons subtropische Zwemkasteel. En bij mooi weer kunnen de kinderen lekker zwemmen in het buitenbad met de grote glijbaan, het overzichtelijke peuterbad en spelen op de zonneweide.

Centrale ligging
Het landgoed ligt centraal in Noord-Nederland op de grens van Groningen, Friesland en Drenthe. Gelegen aan de A7, en 10 minuten rijden vanaf de stad Groningen.

Benieuwd naar ons aanbod inclusief een georganiseerde schoolreis naar Familiepark Nienoord

Daarnaast is het ook mogelijk om een volledig georganiseerde schoolreis naar Familiepark Nienoord te boeken bij Veenstra Reizen. Uiteraard worden deze schoolreisjes inclusief busvervoer georganiseerd, volledig op maat voor u en uw scholieren.

Onze sterke punten:
 • Persoonlijk contact voor en tijdens de schoolreis Familiepark Nienoord
 • Wij bieden de hoogste kwaliteit en flexibiliteit tegen de scherpste prijs
 • Wij bieden schoolreizen Familiepark Nienoord volledig op maat aan
 • Wij werken met vaste betrouwbare partners
Uniek aan onze schoolreizen:
 • Reserveer niet alleen de bus, maar ook de entreekaartjes of de gehele reis bij ons
 • Heeft u meerdere reizen per jaar? Zet dan alles bij ons weg en profiteer van korting
Veilig en voordelig een schoolreis naar Familiepark Nienoord inclusief een bus met chauffeur

Uiteraard zult u bij Veenstra Reizen altijd een schoolreis bus inclusief chauffeur huren. Het maakt niet uit wat de bestemming van uw schoolreis is, want onze chauffeurs brengen u werkelijk overal naartoe. Van meerdaagse schoolreizen naar het buitenland, tot een schoolreis naar Familiepark Nienoord hier in Nederland.

Leraren en hun leerlingen zijn altijd verzekerd van een veilige schoolreis naar de plaats(en) van bestemming. Een bus huren doet u namelijk altijd inclusief een van onze ervaren, gecertificeerde chauffeurs. Onze medewerkers zetten zich volledig in voor uw schoolreis om u de hoogste kwaliteit en service te bieden! We passen ons volledig aan uw plannen aan, dus vraag vandaag nog een offerte aan voor uw schoolreis.

Wij zijn dan ook ISO 9001/14001 gecertificeerd en in het bezit van het Veiligheidsdocument. Wij voldoen daarmee aan de strengste eisen ten aanzien van kwaliteit, veiligheid en duurzaamheid. Tevens zijn wij aangesloten bij het SGVR garantiefonds en KNV. Bij Veenstra Reizen kunt u een schoolreis Familiepark Nienoord regelen naar uw favoriete bestemming waarbij de hoogste veiligheidseisen altijd in acht zijn genomen.

Specialist in schoolreizen en busverhuur

Veenstra Reizen, bijna een eeuw ervaring in busreizen, compleet verzorgde schoolreizen en touringcar verhuur. Veenstra Reizen staat bekend om haar veelzijdig programma van verzorgde schoolreizen en heeft in de reiswereld een zeer positieve reputatie opgebouwd met haar reizen en bus verhuur.

Programma van uw schoolreis Familiepark Nienoord

Het programma van de schoolreis naar Familiepark Nienoord is volledig naar uw wens aanpasbaar. U vertrekt in de ochtend vanuit uw opstapplaats bij uw school waarna we richting Leek rijden. Aan het begin van de middag vertrekt de touringcar retour naar de school en komt er een eind aan uw schoolreis Familiepark Nienoord.

Aankomst: ca. 10.00 uur.
Vertrek: ca. 14.00 uur.

Inbegrepen

Inbegrepen
 • Vervoer
 • Entree
 • Treinrit
 • Tractorbaan
 • Bagagekar

Offerte aanvragen

Offerte aanvraag schoolreizen eendaags basisonderwijs
Contactgegevens
Aanhef *
Reisgegevens
Gewenste extra’s (door middel van aanvinken)
Wenst u lid te worden van onze nieuwsbrief?

© Veenstrareizen 2024
Ontwikkeld met Lef