Schoolreis Efteling

Schoolreis Efteling Efteling Kaatsheuvel Schoolreis Efteling met Veenstra Reizen

De Efteling is één groot feest en ideaal voor een schoolreis! Een wereld vol avontuur, spanning en sprookjes natuurlijk en dat allemaal met een schoolreis Efteling! Verras uw leerlingen met een schoolreisje naar de Wereld vol Wonderen! Ga in het wonderschone Sprookjesbos op ontdekkingstocht en ontmoet Doornroosje, Klein Duimpje, Assepoester en tal van andere sprookjesbewoners!

Vlieg in droomvlucht mee naar elfen en trollen en zie dat in Villa Volta alles op z’n kop staat. Klaar voor sensatie? Stap dan voor een duizelingwekkende rit in de Python, Vogel Rok, De Vliegende Hollander of de racer-achtbaan Joris en de Draak of de Baron 1898. Ook de in 2017 nieuw geopende attractie Symbolica staat garant voor een onvergetelijke ervaring. Geniet daarnaast van live-entertainment in het park.

Een schoolreis naar de Efteling is natuurlijk een echt feest voor uw leerlingen. Maar wist u dat een bezoek aan de Efteling ook educatief kan zijn? De Efteling is immers de ‘hoeder’ van sprookjes in Nederland. Waar anders vind u zoveel sprookjes bij elkaar? En over sprookjes valt een heleboel te leren! Wacht niet langer, in de Wereld vol Wonderen gebeurt het!

Benieuwd naar ons aanbod inclusief een georganiseerde schoolreis naar de Efteling

Daarnaast is het ook mogelijk om een volledig georganiseerde schoolreis naar de Efteling te boeken bij Veenstra Reizen. Zowel voor het basisonderwijs, als het voortgezet onderwijs. Uiteraard worden deze schoolreisjes inclusief busvervoer georganiseerd, volledig op maat voor u en uw scholieren.

Onze sterke punten:
  • Persoonlijk contact voor en tijdens de schoolreis Efteling
  • Wij bieden de hoogste kwaliteit en flexibiliteit tegen de scherpste prijs
  • Wij bieden schoolreizen Efteling volledig op maat aan
  • Wij werken met vaste betrouwbare partners
Uniek aan onze schoolreizen:
  • Reserveer niet alleen de bus, maar ook de entreekaartjes of de gehele reis bij ons
  • Heeft u meerdere reizen per jaar? Zet dan alles bij ons weg en profiteer van korting
Veilig en voordelig een schoolreis naar de Efteling inclusief een bus met chauffeur

Uiteraard zult u bij Veenstra Reizen altijd een schoolreis bus inclusief chauffeur huren. Het maakt niet uit wat de bestemming van uw schoolreis is, want onze chauffeurs brengen u werkelijk overal naartoe. Van meerdaagse schoolreizen naar het buitenland, tot een schoolreis naar de Efteling hier in Nederland. Zowel voor basisscholen als het middelbare onderwijs.

Leraren en hun leerlingen zijn altijd verzekerd van een veilige schoolreis naar de plaats(en) van bestemming. Een bus huren doet u namelijk altijd inclusief een van onze ervaren, gecertificeerde chauffeurs. Onze medewerkers zetten zich volledig in voor uw schoolreis om u de hoogste kwaliteit en service te bieden! We passen ons volledig aan uw plannen aan, dus vraag vandaag nog een offerte aan voor uw schoolreis.

Wij zijn dan ook ISO 9001/14001 gecertificeerd en in het bezit van het Veiligheidsdocument. Wij voldoen daarmee aan de strengste eisen ten aanzien van kwaliteit, veiligheid en duurzaamheid. Tevens zijn wij aangesloten bij het SGVR garantiefonds en KNV. Bij Veenstra Reizen kunt u een schoolreis de Efteling regelen naar uw favoriete bestemming waarbij de hoogste veiligheidseisen altijd in acht zijn genomen.

Specialist in schoolreizen en busverhuur

Veenstra Reizen, bijna een eeuw ervaring in busreizen, compleet verzorgde schoolreizen en touringcar verhuur. Veenstra Reizen staat bekend om haar veelzijdig programma van verzorgde schoolreizen en heeft in de reiswereld een zeer positieve reputatie opgebouwd met haar reizen en bus verhuur.

Programma van uw schoolreis Efteling

Het programma van de schoolreis naar de Efteling is volledig naar uw wens aanpasbaar. U vertrekt in de ochtend vanuit uw opstapplaats bij uw school waarna we richting Kaatsheuvel rijden. In de middag vertrekt de touringcar retour naar de school en komt er een eind aan uw schoolreis Efteling.

Aankomst: ca. 11.00 uur.
Vertrek: ca. 16.00 uur.

Inbegrepen

Inbegrepen
  • Vervoer
  • Entree

Offerte aanvragen

Offerte aanvraag schoolreizen eendaags hoger onderwijs
Contactgegevens
Aanhef *
Reisgegevens
Gewenste extra’s (door middel van aanvinken)
Wenst u lid te worden van onze nieuwsbrief?
© Veenstrareizen 2024
Ontwikkeld met Lef