Schoolreis Duinen Zathe

Duinen Zathe met Veenstra Reizen Duinen Zathe Appelscha Schoolreis Duinen Zathe met de bus van Veenstra Reizen

Een schoolreis naar Duinen Zathe in Appelscha is al decennialang hét pretpark voor een geslaagde schoolreis. Stoere attracties als de Hara Kiri en Vulkaaneiland blijven kinderen uit groep 3-8 van de basisschool de hele dag uitdagen.

En de echte durfals wagen een ritje in The London City Coaster, de bloedstollende Supernova of een andere spannende attractie. Een dagje uit maakt hongerig, en daarom staat er in het restaurant die dag voor de kinderen een heerlijk smikkelmenu klaar!

Ons overzichtelijke pretpark op de grens van Groningen, Drenthe en Friesland is goed bereikbaar vanuit alle drie provincies in Noord-Nederland. En de reis duurt niet te lang. Want kinderen en begeleiders die optimaal willen genieten van een dag vol vertier, moeten natuurlijk fit aan het dagje uit beginnen!

Benieuwd naar ons aanbod inclusief een georganiseerde schoolreis naar Duinen Zathe

Daarnaast is het ook mogelijk om een volledig georganiseerde schoolreizen naar Duinen Zathe te boeken bij Veenstra Reizen. Uiteraard worden deze schoolreisjes inclusief busvervoer georganiseerd, volledig op maat voor u en uw scholieren.

Onze sterke punten:
  • Persoonlijk contact voor en tijdens de schoolreis Duinen Zathe
  • Wij bieden de hoogste kwaliteit en flexibiliteit tegen de scherpste prijs
  • Wij bieden schoolreizen Duinen Zathe volledig op maat aan
  • Wij werken met vaste betrouwbare partners
Uniek aan onze schoolreizen:
  • Reserveer niet alleen de bus, maar ook de entreekaartjes of de gehele reis bij ons
  • Heeft u meerdere reizen per jaar? Zet dan alles bij ons weg en profiteer van korting
Veilig en voordelig een schoolreis naar Duinen Zathe inclusief een bus met chauffeur

Uiteraard zult u bij Veenstra Reizen altijd een schoolreis bus inclusief chauffeur huren. Het maakt niet uit wat de bestemming van uw schoolreis is, want onze chauffeurs brengen u werkelijk overal naartoe. Van meerdaagse schoolreizen naar het buitenland, tot een schoolreis naar Duinen Zathe hier in Nederland.

Leraren en hun leerlingen zijn altijd verzekerd van een veilige schoolreis naar de plaats(en) van bestemming. Een bus huren doet u namelijk altijd inclusief een van onze ervaren, gecertificeerde chauffeurs. Onze medewerkers zetten zich volledig in voor uw schoolreis om u de hoogste kwaliteit en service te bieden! We passen ons volledig aan uw plannen aan, dus vraag vandaag nog een offerte aan voor uw schoolreis.

Wij zijn dan ook ISO 9001/14001 gecertificeerd en in het bezit van het Veiligheidsdocument. Wij voldoen daarmee aan de strengste eisen ten aanzien van kwaliteit, veiligheid en duurzaamheid. Tevens zijn wij aangesloten bij het SGVR garantiefonds en KNV. Bij Veenstra Reizen kunt u een schoolreis Duinen Zathe regelen naar uw favoriete bestemming waarbij de hoogste veiligheidseisen altijd in acht zijn genomen.

Specialist in schoolreizen en busverhuur

Veenstra Reizen, bijna een eeuw ervaring in busreizen, compleet verzorgde schoolreizen en touringcar verhuur. Veenstra Reizen staat bekend om haar veelzijdig programma van verzorgde schoolreizen en heeft in de reiswereld een zeer positieve reputatie opgebouwd met haar reizen en bus verhuur.

Programma van uw schoolreis Duinen Zathe

Het programma van de schoolreis naar Duinen Zathe is volledig naar uw wens aanpasbaar. U vertrekt in de ochtend vanuit uw opstapplaats bij uw school waarna we richting Appelscha rijden. Aan het einde van de middag vertrekt de touringcar retour naar de school en komt er een eind aan uw schoolreis Duinen Zathe.

Aankomst: ca. 10.00 uur.
Vertrek: ca. 16.00 uur.

Inbegrepen

Inbegrepen
  • Vervoer
  • Entree

Offerte aanvragen

Offerte aanvraag schoolreizen eendaags basisonderwijs
Contactgegevens
Aanhef *
Reisgegevens
Gewenste extra’s (door middel van aanvinken)
Wenst u lid te worden van onze nieuwsbrief?
© Veenstrareizen 2024
Ontwikkeld met Lef