Schoolreis attractiepark Drouwenerzand

Schoolreis Drouwenerzand Schoolreis Drouwenerzand met Veenstra Reizen Schoolreis Drouwenerzand met de bus

Op zoek naar een voordelig, kindvriendelijk en compleet verzorgde schoolreis? Dan bent u voor een schoolreis bij Drouwenerzand aan het juiste adres!

Perfecte schoolreisbestemming
Om u een indruk te geven van de vele attracties: er is een mooi gelegen oldtimerbaan, geweldig mooie authentieke carrousel, indoor ezelbaan, bootjes, indoor apenkooi, heftige Para-Jump, trampolines, Vlinder Twister, de (op 4 meter hoogte) scheefdraaiende Wild West Swing, botsauto’s, familieachtbaan Spinning Coaster, en een heuse hunebedachtbaan – zo’n hunebed heeft u nog nooit gezien! De verschillende terrassen (zowel overdekt als buiten) geven de begeleiding de gelegenheid om, onder het genot van een kopje koffie of lekkere snack, een oogje in het zeil te houden.

Kinderen en veiligheid staan centraal
Bij elke attractie staat begeleiding om ervoor te zorgen dat iedereen onbezorgd en veilig van de attractie kan genieten. Ook staan overduidelijk de lengtematen aangegeven vanaf welke lengte een kind alleen, onder begeleiding of niet kan worden toegelaten. Het attractiepark is overzichtelijk ingericht en de kinderen kunnen net zo vaak in de attractie als ze willen, zonder lange wachtrijen. In de souvenirwinkel kunnen kinderen voor ‘kinderprijzen’ een passend souvenir kopen, ter herinnering aan het leuke schoolreisje!

Benieuwd naar ons aanbod inclusief een georganiseerde schoolreis naar Drouwenerzand

Daarnaast is het ook mogelijk om een volledig georganiseerde schoolreis naar Drouwenerzand te boeken bij Veenstra Reizen. Uiteraard worden deze schoolreisjes inclusief busvervoer georganiseerd, volledig op maat voor u en uw scholieren.

Onze sterke punten:
 • Persoonlijk contact voor en tijdens de schoolreis Drouwenerzand
 • Wij bieden de hoogste kwaliteit en flexibiliteit tegen de scherpste prijs
 • Wij bieden schoolreizen Drouwenerzand volledig op maat aan
 • Wij werken met vaste betrouwbare partners
Uniek aan onze schoolreizen:
 • Reserveer niet alleen de bus, maar ook de entreekaartjes of de gehele reis bij ons
 • Heeft u meerdere reizen per jaar? Zet dan alles bij ons weg en profiteer van korting
Veilig en voordelig een schoolreis naar Drouwenerzand inclusief een bus met chauffeur

Uiteraard zult u bij Veenstra Reizen altijd een schoolreis bus inclusief chauffeur huren. Het maakt niet uit wat de bestemming van uw schoolreis is, want onze chauffeurs brengen u werkelijk overal naartoe. Van meerdaagse schoolreizen naar het buitenland, tot een schoolreis naar Drouwenerzand hier in Nederland.

Leraren en hun leerlingen zijn altijd verzekerd van een veilige schoolreis naar de plaats(en) van bestemming. Een bus huren doet u namelijk altijd inclusief een van onze ervaren, gecertificeerde chauffeurs. Onze medewerkers zetten zich volledig in voor uw schoolreis om u de hoogste kwaliteit en service te bieden! We passen ons volledig aan uw plannen aan, dus vraag vandaag nog een offerte aan voor uw schoolreis.

Wij zijn dan ook ISO 9001/14001 gecertificeerd en in het bezit van het Veiligheidsdocument. Wij voldoen daarmee aan de strengste eisen ten aanzien van kwaliteit, veiligheid en duurzaamheid. Tevens zijn wij aangesloten bij het SGVR garantiefonds en KNV. Bij Veenstra Reizen kunt u een schoolreis Drouwenerzand regelen naar uw favoriete bestemming waarbij de hoogste veiligheidseisen altijd in acht zijn genomen.

Specialist in schoolreizen en busverhuur

Veenstra Reizen, bijna een eeuw ervaring in busreizen, compleet verzorgde schoolreizen en touringcar verhuur. Veenstra Reizen staat bekend om haar veelzijdig programma van verzorgde schoolreizen en heeft in de reiswereld een zeer positieve reputatie opgebouwd met haar reizen en bus verhuur.

Programma van uw schoolreis attractiepark Drouwenerzand

Het programma van de schoolreis naar Drouwenerzand is volledig naar uw wens aanpasbaar.  U vertrekt in de ochtend vanuit uw opstapplaats bij uw school waarna we richting Drouwen rijden. Aan het begin van de middag vertrekt de touringcar retour naar de school en komt er een eind aan uw schoolreis Drouwenerzand.

Aankomst: ca. 10.00 uur.
Vertrek: ca. 15.00 uur.

Inbegrepen

Inbegrepen
 • Vervoer
 • Entree
 • Vers fruit
 • Belegde broodjes
 • Frites
 • Snacks
 • Verse dagsoep
 • Koffie / thee / limonade
 • Softijs

Offerte aanvragen

Offerte aanvraag schoolreizen eendaags basisonderwijs
Contactgegevens
Aanhef *
Reisgegevens
Gewenste extra’s (door middel van aanvinken)
Wenst u lid te worden van onze nieuwsbrief?

© Veenstrareizen 2024
Ontwikkeld met Lef