Direct & persoonlijk contact
Duurzaam op reis
Bijna 100 jaar ervaring
Ruim aanbod

Schoolreis Dolfinarium

Schoolreis Dolfinarium Schoolreis Dolfinarium met Veenstra Reizen Dolfinarium Harderwijk

Een schoolreis naar Dolfinarium in Harderwijk is een dag vol ontdekkingen. Nergens anders in Nederland ziet u zo veel bijzondere zeedieren bij elkaar. Ideaal voor een toffe schoolreis. Ontmoet bruinvissen, dolfijnen, walrussen, zeehonden, zeeleeuwen, roggen en haaien en beleef de spetterende shows en voorstellingen waarin ze te zien zijn. Jong en oud laten zich meevoeren door de bijzondere zeewereld. Laat u verrassen. Verbaas u. Verwonder u. Beleef de magie van een dagje Dolfinarium. Gaat u mee op ontdekkingsreis?

Voorpret

Leren en spelen gaan bij het Dolfinarium heel goed samen, er zijn namelijk speciale lespakketten voor basisscholen beschikbaar. De kinderen kunnen voordat de schoolreis plaatsvindt door middel van leuke activiteiten leren over de dieren van het Dolfinarium. Eenmaal op het park kunnen ze genieten van de mooiste educatieve voorstellingen en een leerzame speurtocht over het park doen. Het interessante en bovenal leuke lespakket staat garant voor veel voorpret!

Onze sterke punten:
  • Persoonlijk contact voor en tijdens de schoolreis Dolfinarium
  • Wij bieden de hoogste kwaliteit en flexibiliteit tegen de scherpste prijs
  • Wij bieden schoolreizen Dolfinarium volledig op maat aan
  • Wij werken met vaste betrouwbare partners
Uniek aan onze schoolreizen:
  • Reserveer niet alleen de bus, maar ook de entreekaartjes of de gehele reis bij ons
  • Heeft u meerdere reizen per jaar? Zet dan alles bij ons weg en profiteer van korting

Wij zijn ISO 9001/14001 gecertificeerd en in het bezit van het Veiligheidsdocument. Wij voldoen daarmee aan de strengste eisen ten aanzien van kwaliteit, veiligheid en duurzaamheid. Tevens zijn wij aangesloten bij het SGVR garantiefonds en KNV. Bij Veenstra Reizen kunt u een schoolreis Dolfinarium regelen naar uw favoriete bestemming waarbij de hoogste veiligheidseisen altijd in acht zijn genomen.

Programma van uw schoolreis Dolfinarium Harderwijk

Het programma van de schoolreis naar Dolfinarium Harderwijk is volledig naar uw wens aanpasbaar. U vertrekt in de ochtend vanuit uw opstapplaats bij uw school waarna we richting Harderwijk rijden. In de middag vertrekt de touringcar retour naar de school en komt er een eind aan uw schoolreis Dolfinarium.

Aankomst: ca. 10.00 uur.
Vertrek: ca. 16.00 uur.

Inbegrepen

Inbegrepen
  • Vervoer
  • Entree

Offerte aanvragen

Offerte aanvraag schoolreizen eendaags basisonderwijs
Contactgegevens
Aanhef
Reisgegevens
Gewenste extra’s (door middel van aanvinken)
Wenst u lid te worden van onze nieuwsbrief?
© Veenstrareizen 2021
Ontwikkeld met Lef