Schoolreis De Twirre

Schoolreis De Twirre De Twirre Earnewald Schoolreis De Twirre buiten

Op zoek naar een actief schoolreisje in de buitenlucht? Een schoolreis De Twirre zijn leuke schoolreisjes waarbij spannende, uitdagende en educatieve activiteiten elkaar afwisselen. Samenwerken door vlotten te bouwen of teamspelen te doen, spelenderwijs kennismaken met het mooie natuurgebied “De Alde Feanen” d.m.v. een kanotocht of het Otterpad en een stukje individuele uitdaging op onze survivalbaan bestaande uit verschillende brugoversteken, een tokkel en een touwslinger.

Keuze uit verschillende programma’s, met onder andere:

Survival & Otterpad

Een spannend parcours met allerlei touwbruggen en boomoversteken. De survivalbaan is gecombineerd met het Otterpad, een leuke educatieve activiteit in de natuur. In kleine groepjes lopen de kinderen de route en gaan ze op zoek naar waterdiertjes. Per groepje gaat er begeleiding van de school mee.

Teamspelen

Op een ruime locatie worden er leuke en ludieke spellen gespeeld, zoals zaklopen, touwtrekken en zwevend tapijt. De activiteit wordt begeleidt door begeleiding van de school. De tijdsduur van deze activiteit is 1 uur en een kwartier.

Benieuwd naar ons aanbod inclusief een georganiseerde schoolreis naar De Twirre

Daarnaast is het ook mogelijk om een volledig georganiseerde schoolreis naar De Twirre te boeken bij Veenstra Reizen. Uiteraard worden deze schoolreisjes inclusief busvervoer georganiseerd, volledig op maat voor u en uw scholieren.

Onze sterke punten:
 • Persoonlijk contact voor en tijdens de schoolreis De Twirre
 • Wij bieden de hoogste kwaliteit en flexibiliteit tegen de scherpste prijs
 • Wij bieden schoolreizen De Twirre volledig op maat aan
 • Wij werken met vaste betrouwbare partners
Uniek aan onze schoolreizen:
 • Reserveer niet alleen de bus, maar ook de entreekaartjes of de gehele reis bij ons
 • Heeft u meerdere reizen per jaar? Zet dan alles bij ons weg en profiteer van korting
Veilig en voordelig een schoolreis naar De Twirre inclusief een bus met chauffeur

Uiteraard zult u bij Veenstra Reizen altijd een schoolreis bus inclusief chauffeur huren. Het maakt niet uit wat de bestemming van uw schoolreis is, want onze chauffeurs brengen u werkelijk overal naartoe. Van meerdaagse schoolreizen naar het buitenland, tot een schoolreis naar De Twirre hier in Nederland.

Leraren en hun leerlingen zijn altijd verzekerd van een veilige schoolreis naar de plaats(en) van bestemming. Een bus huren doet u namelijk altijd inclusief een van onze ervaren, gecertificeerde chauffeurs. Onze medewerkers zetten zich volledig in voor uw schoolreis om u de hoogste kwaliteit en service te bieden! We passen ons volledig aan uw plannen aan, dus vraag vandaag nog een offerte aan voor uw schoolreis.

Wij zijn dan ook ISO 9001/14001 gecertificeerd en in het bezit van het Veiligheidsdocument. Wij voldoen daarmee aan de strengste eisen ten aanzien van kwaliteit, veiligheid en duurzaamheid. Tevens zijn wij aangesloten bij het SGVR garantiefonds en KNV. Bij Veenstra Reizen kunt u een schoolreis De Twirre regelen naar uw favoriete bestemming waarbij de hoogste veiligheidseisen altijd in acht zijn genomen.

Specialist in schoolreizen en busverhuur

Veenstra Reizen, bijna een eeuw ervaring in busreizen, compleet verzorgde schoolreizen en touringcar verhuur. Veenstra Reizen staat bekend om haar veelzijdig programma van verzorgde schoolreizen en heeft in de reiswereld een zeer positieve reputatie opgebouwd met haar reizen en bus verhuur.

Programma van uw schoolreis De Twirre

Het programma van de schoolreis naar De Twirre is volledig naar uw wens aanpasbaar. U vertrekt in de ochtend vanuit uw opstapplaats bij uw school waarna we richting Eernewoude rijden. In de middag vertrekt de touringcar retour naar de school en komt er een eind aan uw schoolreis De Twirre.

Aankomst: ca. 09.30 uur.
Vertrek: ca. 15.00 uur.

Inbegrepen

Inbegrepen
 • Vervoer
 • Entree
 • 3 Activiteiten
 • Limonade
 • Frites
 • Ijsje

Offerte aanvragen

Offerte aanvraag schoolreizen eendaags basisonderwijs
Contactgegevens
Aanhef *
Reisgegevens
Gewenste extra’s (door middel van aanvinken)
Wenst u lid te worden van onze nieuwsbrief?
© Veenstrareizen 2024
Ontwikkeld met Lef