Een schoolreis bus huren? Dat doet u bij Veenstra Reizen!

Schoolreisje dierentuin boeken bij Veenstra Reizen

Een schoolreis bus huren doet u voordelig en veilig bij Veenstra Reizen. Wij verhuren onze touringcars en bussen al sinds 1928 aan verschillende scholen, voor schoolreizen, meerdaagse busreizen, city- en stedentrips en dagtochten. Een schoolreis bus huren doet u altijd inclusief chauffeur, zodat u te allen tijde veilig op reis bent. We zijn trots op onze jarenlange ervaring en nodigen u dan ook graag uit om ook eens een schoolreis bus te huren bij Veenstra Reizen! 

Veilig en voordelig een schoolreis bus met chauffeur huren

Uiteraard zult u bij Veenstra Reizen altijd een schoolreis bus inclusief chauffeur huren. Het maakt niet uit wat de bestemming van uw schoolreis is, want onze chauffeurs brengen u werkelijk overal naartoe. Van meerdaagse schoolreizen naar het buitenland, tot meer lokale dagtochten hier in Nederland. Zowel voor basisscholen als het middelbare onderwijs.

Leraren en hun leerlingen zijn altijd verzekerd van een veilige schoolreis naar de plaats(en) van bestemming. Een schoolreis bus huren doet u namelijk altijd inclusief een van onze ervaren, gecertificeerde chauffeurs. Onze medewerkers zetten zich volledig in voor uw schoolreis om u de hoogste kwaliteit en service te bieden! We passen ons volledig aan uw plannen aan, dus vraag vandaag nog een offerte aan voor uw schoolreis touringcar bus.

Benieuwd naar ons aanbod georganiseerde schoolreizen?

Daarnaast is het ook mogelijk om volledig georganiseerde schoolreizen te boeken bij Veenstra Reizen. Zowel voor het basisonderwijs, als het voortgezet onderwijs. Uiteraard worden deze schoolreisjes inclusief busvervoer georganiseerd, volledig op maat voor u en uw scholieren.

Onze sterke punten:

  • Persoonlijk contact voor en tijdens de schoolreis
  • Wij bieden de hoogste kwaliteit en flexibiliteit tegen de scherpste prijs
  • Wij bieden schoolreizen volledig op maat aan
  • Wij werken met vaste betrouwbare partners

Uniek aan onze schoolreizen:

  • Reserveer niet alleen de bus, maar ook de entreekaartjes of de gehele reis bij ons
  • Heeft u meerdere reizen per jaar? Zet dan alles bij ons weg en profiteer van korting

Wij zijn ISO 9001/14001 gecertificeerd en in het bezit van het Veiligheidsdocument. Wij voldoen daarmee aan de strengste eisen ten aanzien van kwaliteit, veiligheid en duurzaamheid. Tevens zijn wij aangesloten bij het SGVR garantiefonds en KNV. Bij Veenstra Reizen kunt u een schoolreisje naar de dierentuin regelen naar uw favoriete bestemming waarbij de hoogste veiligheidseisen altijd in acht zijn genomen.

Neem vandaag nog contact met ons op via busverhuur@veenstrareizen.nl of bel 0511-541809 voor een persoonlijke advies!

Schoolreis bus huren met Veenstra Reizen

Offerte aanvraag schoolreizen eendaags basisonderwijs
Contactgegevens
Aanhef *
Reisgegevens
Gewenste extra's (door middel van aanvinken)
Wenst u lid te worden van onze nieuwsbrief?

© Veenstrareizen 2024
Ontwikkeld met Lef