Een schoolreis bus huren? Dat doet u bij Veenstra Reizen!

Een schoolreis bus huren doet u voordelig en veilig bij Veenstra Reizen. Wij verhuren onze touringcars en bussen al sinds 1927 aan verschillende scholen, voor schoolreizen, meerdaagse busreizen, city- en stedentrips en dagtochten. Een schoolreis bus huren doet u altijd inclusief chauffeur, zodat u te allen tijde veilig op reis bent. We zijn trots op onze jarenlange ervaring en nodigen u dan ook graag uit om ook eens een schoolreis bus te huren bij Veenstra Reizen!  Veenstra Reizen is ISO 9001/14001 gecertificeerd wat u maximale garanties geeft op veiligheid, naleving rij- en rusttijden en duurzaamheid.

Veilig en voordelig een schoolreis bus met chauffeur huren

Uiteraard zult u bij Veenstra Reizen altijd een schoolreis bus inclusief chauffeur huren. Het maakt niet uit wat de bestemming van uw schoolreis is, want onze chauffeurs brengen u werkelijk overal naartoe. Van meerdaagse schoolreizen naar het buitenland, tot meer lokale dagtochten hier in Nederland. Zowel voor basisscholen als het middelbare onderwijs.

Leraren en hun leerlingen zijn altijd verzekerd van een veilige schoolreis naar de plaats(en) van bestemming. Een schoolreis bus huren doet u namelijk altijd inclusief een van onze ervaren, gecertificeerde chauffeurs. Onze medewerkers zetten zich volledig in voor uw schoolreis om u de hoogste kwaliteit en service te bieden! We passen ons volledig aan uw plannen aan, dus vraag vandaag nog een offerte aan voor uw schoolreis touringcar bus.

Benieuwd naar ons aanbod georganiseerde schoolreizen?

Daarnaast is het ook mogelijk om volledig georganiseerde schoolreizen te boeken bij Veenstra Reizen. Zowel voor het basisonderwijs, als het voortgezet onderwijs. Uiteraard worden deze schoolreisjes inclusief busvervoer georganiseerd, volledig op maat voor u en uw scholieren.