Schoolreis battlefieldtour Holten

Schoolreis battlefieldtour Holten Busreis Normandië Oorlogsbegraafplaats Normandië Busreis

We zullen tijdens deze schoolreis battlefieldtour Holten een bezoek brengen aan het informatiecentrum van de Canadese Begraafplaats in Holten. In dit informatiecentrum krijgen we met teksten, foto’s, persoonlijke verhalen en audiovisuele middelen een impressie van de bevrijding van Noordoost-Nederland door de Canadezen. Aansluitend zullen we onder leiding van een gids een bezoek brengen aan het Canadese ereveld. Het ereveld ‘De Canadese Begraafplaats Holten’ op de Holterberg, is één van de indrukwekkendste herinneringen aan de Tweede Wereldoorlog. In het voorjaar van  1945 waren het overwegend Canadese troepen die na vijf jaar van onderdrukking  zorgden voor de bevrijding van Noord- en Oost-Nederland.

Op initiatief van dhr. Joop Staman is er in het gebouw van de voormalige bibliotheek in Nijverdal, aan de Grotestraat, een oorlogsmuseum gevestigd. Het museum belicht  verschillende thema’s van de oorlog van begin tot eind, met foto’s, tekst, levensgrote diorama’s, pantservoertuigen, kanonnen, poppen, etc. Onder andere de inval in Nederland, Market Garden, de Holocaust, de invasie in Normandië en het onderduiken komen aan de orde. Ook is er een grote bunker nagebouwd waarin de jongeren kunnen ervaren hoe het destijds was tijdens de invasie van Normandië. We stellen graag een unieke schoolreis voor u samen, u kunt vrijblijvend een offerte schoolreis battlefieldtour Holten aanvragen!

Benieuwd naar ons aanbod inclusief een georganiseerde schoolreis battlefieldtour Holten

Daarnaast is het ook mogelijk om een volledig georganiseerde schoolreis battlefieldtour Holten te boeken bij Veenstra Reizen. Uiteraard worden deze schoolreisjes inclusief busvervoer georganiseerd, volledig op maat voor u en uw scholieren.

Onze sterke punten:
  • Persoonlijk contact voor en tijdens de schoolreis battlefieldtour Holten
  • Wij bieden de hoogste kwaliteit en flexibiliteit tegen de scherpste prijs
  • Wij bieden schoolreizen battlefieldtour Holten volledig op maat aan
  • Wij werken met vaste betrouwbare partners
Uniek aan onze schoolreizen:
  • Reserveer niet alleen de bus, maar ook de entreekaartjes of de gehele reis bij ons
  • Heeft u meerdere reizen per jaar? Zet dan alles bij ons weg en profiteer van korting
Veilig en voordelig een schoolreis battlefieldtour Holten inclusief een bus met chauffeur

Uiteraard zult u bij Veenstra Reizen altijd een schoolreis bus inclusief chauffeur huren. Het maakt niet uit wat de bestemming van uw schoolreis is, want onze chauffeurs brengen u werkelijk overal naartoe. Van meerdaagse schoolreizen naar het buitenland, tot een schoolreis battlefieldtour Holten hier in Nederland.

Leraren en hun leerlingen zijn altijd verzekerd van een veilige schoolreis naar de plaats(en) van bestemming. Een bus huren doet u namelijk altijd inclusief een van onze ervaren, gecertificeerde chauffeurs. Onze medewerkers zetten zich volledig in voor uw schoolreis om u de hoogste kwaliteit en service te bieden! We passen ons volledig aan uw plannen aan, dus vraag vandaag nog een offerte aan voor uw schoolreis.

Wij zijn dan ook ISO 9001/14001 gecertificeerd en in het bezit van het Veiligheidsdocument. Wij voldoen daarmee aan de strengste eisen ten aanzien van kwaliteit, veiligheid en duurzaamheid. Tevens zijn wij aangesloten bij het SGVR garantiefonds en KNV. Bij Veenstra Reizen kunt u een schoolreis battlefieldtour Holten regelen naar uw favoriete bestemming waarbij de hoogste veiligheidseisen altijd in acht zijn genomen.

Specialist in schoolreizen en busverhuur

Veenstra Reizen, bijna een eeuw ervaring in busreizen, compleet verzorgde schoolreizen en touringcar verhuur. Veenstra Reizen staat bekend om haar veelzijdig programma van verzorgde schoolreizen en heeft in de reiswereld een zeer positieve reputatie opgebouwd met haar reizen en bus verhuur.

Programma van uw schoolreis battlefieldtour Holten

Hieronder vindt u een voorbeeld programma van een schoolreis battlefieldtour Holten. Het programma is volledig naar uw wens aanpasbaar. U vertrekt in de ochtend vanuit uw opstapplaats bij uw school waarna we richting Holten rijden. In de middag vertrekt de touringcar retour naar de school en komt er een eind aan uw schoolreis battlefieldtour Holten.

08.30 uur Vertrek vanaf de school
10.30 uur Aankomst Canadese Militaire Begraafplaats Holten
13.30 uur Aankomst Memory Museum Nijverdal
15.00 uur Vertrek Memory Museum Nijverdal
16.30 uur Terugkomst bij de school

Inbegrepen

Inbegrepen
  • Vervoer
  • Bezoek Canadese Militaire Begraafplaats Holten
  • Entree Memory Museum Nijverdal
  • Tour met deskundige gids

Offerte aanvragen

Offerte aanvraag schoolreizen eendaags hoger onderwijs
Contactgegevens
Aanhef *
Reisgegevens
Gewenste extra’s (door middel van aanvinken)
Wenst u lid te worden van onze nieuwsbrief?

© Veenstrareizen 2024
Ontwikkeld met Lef