Direct & persoonlijk contact
Duurzaam op reis
Bijna 100 jaar ervaring
Ruim aanbod

Schoolreis speelparadijs Ballorig

Schoolreis Ballorig Schoolreis Ballorig Heerenveen Schoolreis Ballorig Drachten

Een schoolreis naar Ballorig is een overdekt speelparadijs en ideaal voor kinderen van 0 t/m 12 jaar. De ideale bestemming voor een indoor schoolreis! De kinderen kunnen klimmen, klauteren, glijden, springen, spelen en nog veel meer. Voor de jongste kinderen t/m 4 jaar is er een aparte speelruimte. Lekker swingen doen de kinderen met lapjeskat Ch@t, die af en toe bij speelparadijs Ballorig op bezoek komt. Natuurlijk kan iedereen hem een handje geven, of een dikke knuffel.

Speelparadijs Ballorig is een indoor speelparadijs, maar als het goed weer is kunnen de kinderen zich ook lekker uitleven in de buitenspeeltuin. Dus weer of geen weer, het is bij speelparadijs Ballorig altijd feest! Terwijl de kinderen zich uitleven in het speelparadijs, kunnen de begeleiders een kopje koffie drinken of een hapje nuttigen in het restaurant. Door de opzet van het kinderspeelparadijs heeft u een goed overzicht over diverse speeltoestellen. U kunt trouwens net als de kinderen ook zelf door het gehele speelparadijs lopen, klimmen en kruipen. Of iets lezen aan onze leestafel. Aan u de keus!

Onze sterke punten:
 • Persoonlijk contact voor en tijdens de schoolreis Ballorig
 • Wij bieden de hoogste kwaliteit en flexibiliteit tegen de scherpste prijs
 • Wij bieden schoolreizen Ballorig volledig op maat aan
 • Wij werken met vaste betrouwbare partners
Uniek aan onze schoolreizen:
 • Reserveer niet alleen de bus, maar ook de entreekaartjes of de gehele reis bij ons
 • Heeft u meerdere reizen per jaar? Zet dan alles bij ons weg en profiteer van korting

Wij zijn ISO 9001/14001 gecertificeerd en in het bezit van het Veiligheidsdocument. Wij voldoen daarmee aan de strengste eisen ten aanzien van kwaliteit, veiligheid en duurzaamheid. Tevens zijn wij aangesloten bij het SGVR garantiefonds en KNV. Bij Veenstra Reizen kunt u een schoolreis Ballorig regelen naar uw favoriete bestemming waarbij de hoogste veiligheidseisen altijd in acht zijn genomen.

Programma van uw schoolreis speelparadijs Ballorig

Het programma van de schoolreis naar Ballorig is volledig naar uw wens aanpasbaar.  U vertrekt in de ochtend vanuit uw opstapplaats bij uw school waarna we richting het speelparadijs rijden. Aan het begin van de middag vertrekt de touringcar retour naar de school en komt er een einde aan uw schoolreis Ballorig.

Aankomst: ca. 10.00 uur.
Vertrek: ca. 14.00 uur.

Inbegrepen

Inbegrepen
 • Vervoer
 • Entree
 • Friet met mayonaise
 • 2x Drinken
 • Ijsje

Offerte aanvragen

Offerte aanvraag schoolreizen eendaags basisonderwijs
Contactgegevens
Aanhef
Reisgegevens
Gewenste extra’s (door middel van aanvinken)
Wenst u lid te worden van onze nieuwsbrief?
© Veenstrareizen 2021
Ontwikkeld met Lef