Schoolreis speelparadijs Ballorig

Schoolreis Ballorig Schoolreis Ballorig Heerenveen Schoolreis Ballorig Drachten

Een schoolreis naar Ballorig is een overdekt speelparadijs en ideaal voor kinderen van 0 t/m 12 jaar. De ideale bestemming voor een indoor schoolreis! De kinderen kunnen klimmen, klauteren, glijden, springen, spelen en nog veel meer. Voor de jongste kinderen t/m 4 jaar is er een aparte speelruimte. Lekker swingen doen de kinderen met lapjeskat Ch@t, die af en toe bij speelparadijs Ballorig op bezoek komt. Natuurlijk kan iedereen hem een handje geven, of een dikke knuffel.

Speelparadijs Ballorig is een indoor speelparadijs, maar als het goed weer is kunnen de kinderen zich ook lekker uitleven in de buitenspeeltuin. Dus weer of geen weer, het is bij speelparadijs Ballorig altijd feest! Terwijl de kinderen zich uitleven in het speelparadijs, kunnen de begeleiders een kopje koffie drinken of een hapje nuttigen in het restaurant. Door de opzet van het kinderspeelparadijs heeft u een goed overzicht over diverse speeltoestellen. U kunt trouwens net als de kinderen ook zelf door het gehele speelparadijs lopen, klimmen en kruipen. Of iets lezen aan onze leestafel. Aan u de keus!

Benieuwd naar ons aanbod inclusief een georganiseerde schoolreis naar speelparadijs Ballorig

Daarnaast is het ook mogelijk om een volledig georganiseerde schoolreis naar speelparadijs Ballorig te boeken bij Veenstra Reizen. Uiteraard worden deze schoolreisjes inclusief busvervoer georganiseerd, volledig op maat voor u en uw scholieren.

Onze sterke punten:
 • Persoonlijk contact voor en tijdens de schoolreis speelparadijs Ballorig
 • Wij bieden de hoogste kwaliteit en flexibiliteit tegen de scherpste prijs
 • Wij bieden schoolreizen speelparadijs Ballorig volledig op maat aan
 • Wij werken met vaste betrouwbare partners
Uniek aan onze schoolreizen:
 • Reserveer niet alleen de bus, maar ook de entreekaartjes of de gehele reis bij ons
 • Heeft u meerdere reizen per jaar? Zet dan alles bij ons weg en profiteer van korting
Veilig en voordelig een schoolreis naar speelparadijs Ballorig inclusief een bus met chauffeur

Uiteraard zult u bij Veenstra Reizen altijd een schoolreis bus inclusief chauffeur huren. Het maakt niet uit wat de bestemming van uw schoolreis is, want onze chauffeurs brengen u werkelijk overal naartoe. Van meerdaagse schoolreizen naar het buitenland, tot een schoolreis naar speelparadijs Ballorig hier in Nederland.

Leraren en hun leerlingen zijn altijd verzekerd van een veilige schoolreis naar de plaats(en) van bestemming. Een bus huren doet u namelijk altijd inclusief een van onze ervaren, gecertificeerde chauffeurs. Onze medewerkers zetten zich volledig in voor uw schoolreis om u de hoogste kwaliteit en service te bieden! We passen ons volledig aan uw plannen aan, dus vraag vandaag nog een offerte aan voor uw schoolreis.

Wij zijn dan ook ISO 9001/14001 gecertificeerd en in het bezit van het Veiligheidsdocument. Wij voldoen daarmee aan de strengste eisen ten aanzien van kwaliteit, veiligheid en duurzaamheid. Tevens zijn wij aangesloten bij het SGVR garantiefonds en KNV. Bij Veenstra Reizen kunt u een schoolreis speelparadijs Ballorig regelen naar uw favoriete bestemming waarbij de hoogste veiligheidseisen altijd in acht zijn genomen.

Specialist in schoolreizen en busverhuur

Veenstra Reizen, bijna een eeuw ervaring in busreizen, compleet verzorgde schoolreizen en touringcar verhuur. Veenstra Reizen staat bekend om haar veelzijdig programma van verzorgde schoolreizen en heeft in de reiswereld een zeer positieve reputatie opgebouwd met haar reizen en bus verhuur.

Programma van uw schoolreis speelparadijs Ballorig

Het programma van de schoolreis naar speelparadijs Ballorig is volledig naar uw wens aanpasbaar.  U vertrekt in de ochtend vanuit uw opstapplaats bij uw school waarna we richting het speelparadijs rijden. Aan het begin van de middag vertrekt de touringcar retour naar de school en komt er een einde aan uw schoolreis speelparadijs Ballorig.

Aankomst: ca. 10.00 uur.
Vertrek: ca. 14.00 uur.

Inbegrepen

Inbegrepen
 • Vervoer
 • Entree
 • Friet met mayonaise
 • 2x Drinken
 • Ijsje

Offerte aanvragen

Offerte aanvraag schoolreizen eendaags basisonderwijs
Contactgegevens
Aanhef *
Reisgegevens
Gewenste extra’s (door middel van aanvinken)
Wenst u lid te worden van onze nieuwsbrief?
© Veenstrareizen 2024
Ontwikkeld met Lef