Schoolreis AquaZoo

Schoolreis AquaZoo en Veenstra Reizen AquaZoo met Veenstra Reizen De bus van Veenstra Reizen bij AquaZoo

Een onvergetelijke schoolreis naar AquaZoo beleven? Kom dan met de hele klas naar AquaZoo Leeuwarden en ga met z’n allen op ontdekkingstocht. Wandel samen met de pinguïns over het strand, loop tussen de ringstaartmaki’s door, sta oog in oog met de tijgers en check hoe groot een ijsbeer in het echt is. Tijd en ruimte om te klimmen en klauteren is er ook, door het hele park loopt een avonturenroute en zijn er speeltuinen.

Samen op ontdekkingstocht

Wandelschoenen aan, backpack om, ontdekken maar! Ga samen op zoek naar bijzondere dieren zoals nijlkrokodillen, tijgers, gibbons, ringstaartmaki’s en flamingo’s. In AquaZoo kom je van alles te weten over de dieren tijdens leerzame presentaties.

Educatieve presentaties

Uniek in Nederland! Tijdens de ijsbereninspectie maak je de medische controles die de dierenverzorgers dagelijks bij de ijsberen verzorgen van heel dichtbij mee. Daarnaast zijn er nog veel meer educatieve presentaties. Kijk hiervoor op aquazoo.nl/park/zoo-programma. Iedere dag valt er iets nieuws te ontdekken!

Avontuurlijk spelen

Wandel via avonturenroutes langs de dieren. Loop via boomstammen over slootjes, steek via een trekvlot het moeras bij de kangoeroes over en spring van de ene steen naar de andere. Houdt u uw voeten droog? Ook is er een roeivijver en zijn er speeltuinen. Er is zelfs een gigantische air trampoline om je helemaal uit te leven.

Benieuwd naar ons aanbod inclusief een georganiseerde schoolreis naar AquaZoo

Daarnaast is het ook mogelijk om een volledig georganiseerde schoolreis naar AquaZoo te boeken bij Veenstra Reizen. Uiteraard worden deze schoolreisjes inclusief busvervoer georganiseerd, volledig op maat voor u en uw scholieren.

Onze sterke punten:
  • Persoonlijk contact voor en tijdens de schoolreis AquaZoo
  • Wij bieden de hoogste kwaliteit en flexibiliteit tegen de scherpste prijs
  • Wij bieden schoolreizen AquaZoo volledig op maat aan
  • Wij werken met vaste betrouwbare partners
Uniek aan onze schoolreizen:
  • Reserveer niet alleen de bus, maar ook de entreekaartjes of de gehele reis bij ons
  • Heeft u meerdere reizen per jaar? Zet dan alles bij ons weg en profiteer van korting
Veilig en voordelig een schoolreis naar AquaZoo inclusief een bus met chauffeur

Uiteraard zult u bij Veenstra Reizen altijd een schoolreis bus inclusief chauffeur huren. Het maakt niet uit wat de bestemming van uw schoolreis is, want onze chauffeurs brengen u werkelijk overal naartoe. Van meerdaagse schoolreizen naar het buitenland, tot een schoolreis naar AquaZoo hier in Nederland.

Leraren en hun leerlingen zijn altijd verzekerd van een veilige schoolreis naar de plaats(en) van bestemming. Een bus huren doet u namelijk altijd inclusief een van onze ervaren, gecertificeerde chauffeurs. Onze medewerkers zetten zich volledig in voor uw schoolreis om u de hoogste kwaliteit en service te bieden! We passen ons volledig aan uw plannen aan, dus vraag vandaag nog een offerte aan voor uw schoolreis.

Wij zijn dan ook ISO 9001/14001 gecertificeerd en in het bezit van het Veiligheidsdocument. Wij voldoen daarmee aan de strengste eisen ten aanzien van kwaliteit, veiligheid en duurzaamheid. Tevens zijn wij aangesloten bij het SGVR garantiefonds en KNV. Bij Veenstra Reizen kunt u een schoolreis AquaZoo regelen naar uw favoriete bestemming waarbij de hoogste veiligheidseisen altijd in acht zijn genomen.

Specialist in schoolreizen en busverhuur

Veenstra Reizen, bijna een eeuw ervaring in busreizen, compleet verzorgde schoolreizen en touringcar verhuur. Veenstra Reizen staat bekend om haar veelzijdig programma van verzorgde schoolreizen en heeft in de reiswereld een zeer positieve reputatie opgebouwd met haar reizen en bus verhuur.

Programma van uw schoolreis AquaZoo

Het programma van de schoolreis naar AquaZoo is volledig naar uw wens aanpasbaar. U vertrekt in de ochtend vanuit uw opstapplaats bij uw school waarna we richting Emmen rijden. In de middag vertrekt de touringcar retour naar de school en komt er een eind aan uw schoolreis.

Aankomst: ca. 10.00 uur.
Vertrek: ca. 14.30 uur.

Inbegrepen

Inbegrepen
  • Vervoer
  • Entree

Offerte aanvragen

Offerte aanvraag schoolreizen eendaags basisonderwijs
Contactgegevens
Aanhef *
Reisgegevens
Gewenste extra’s (door middel van aanvinken)
Wenst u lid te worden van onze nieuwsbrief?
© Veenstrareizen 2024
Ontwikkeld met Lef