Schoolreis Apenheul

Apenheul Apeldoorn Schoolreis Apenheul met Veenstra Reizen Schoolreis Apenheul

Tijdens deze schoolreis Apenheul ontdekken leerlingen tussen de loslopende apen van Apenheul hoeveel ze op de apen lijken. Ze ontmoeten de dieren dichterbij dan ooit! Door het hele park kunnen ze klimmen, springen en slingeren op de speeltoestellen. En het leukste is, vlak naast hen doen de apen precies hetzelfde!

Kinderrondleiding
Onder leiding van een gids ontdekken kinderen Apenheul op een speelse en interactieve manier. Zo ontdekken ze zelf welke aap het allersterkst is, hoe slim orang-oetans zijn en waarom de apen in Apenheul nooit weglopen. Een leuke en leerzame beleving voor iedereen!

Voorpret?!
Om de voorpret op het schoolreisje te verhogen biedt Apenheul werkbladen voor in de klas. Door het maken van opdrachten en het beantwoorden van vragen maken de leerlingen op school al kennis met de bijzondere apen van het dierenpark.

Benieuwd naar ons aanbod inclusief een georganiseerde schoolreis naar de Apenheul

Daarnaast is het ook mogelijk om een volledig georganiseerde schoolreis naar de Apenheul te boeken bij Veenstra Reizen. Uiteraard worden deze schoolreisjes inclusief busvervoer georganiseerd, volledig op maat voor u en uw scholieren.

Onze sterke punten:
  • Persoonlijk contact voor en tijdens de schoolreis Apenheul
  • Wij bieden de hoogste kwaliteit en flexibiliteit tegen de scherpste prijs
  • Wij bieden een schoolreis naar de Apenheul volledig op maat aan
  • Wij werken met vaste betrouwbare partners
Uniek aan onze schoolreizen:
  • Reserveer niet alleen de bus, maar ook de entreekaartjes of de gehele reis bij ons
  • Heeft u meerdere reizen per jaar? Zet dan alles bij ons weg en profiteer van korting
Veilig en voordelig een schoolreis naar de Apenheul inclusief een bus met chauffeur

Uiteraard zult u bij Veenstra Reizen altijd een schoolreis bus inclusief chauffeur huren. Het maakt niet uit wat de bestemming van uw schoolreis is, want onze chauffeurs brengen u werkelijk overal naartoe. Van meerdaagse schoolreizen naar het buitenland, tot een schoolreis naar de Apenheul hier in Nederland.

Leraren en hun leerlingen zijn altijd verzekerd van een veilige schoolreis naar de plaats(en) van bestemming. Een bus huren doet u namelijk altijd inclusief een van onze ervaren, gecertificeerde chauffeurs. Onze medewerkers zetten zich volledig in voor uw schoolreis om u de hoogste kwaliteit en service te bieden! We passen ons volledig aan uw plannen aan, dus vraag vandaag nog een offerte aan voor uw schoolreis.

Wij zijn dan ook ISO 9001/14001 gecertificeerd en in het bezit van het Veiligheidsdocument. Wij voldoen daarmee aan de strengste eisen ten aanzien van kwaliteit, veiligheid en duurzaamheid. Tevens zijn wij aangesloten bij het SGVR garantiefonds en KNV. Bij Veenstra Reizen kunt u een schoolreis Apenheul regelen naar uw favoriete bestemming waarbij de hoogste veiligheidseisen altijd in acht zijn genomen.

Specialist in schoolreizen en busverhuur

Veenstra Reizen, bijna een eeuw ervaring in busreizen, compleet verzorgde schoolreizen en touringcar verhuur. Veenstra Reizen staat bekend om haar veelzijdig programma van verzorgde schoolreizen en heeft in de reiswereld een zeer positieve reputatie opgebouwd met haar reizen en bus verhuur.

Programma van uw schoolreis Apenheul

Het programma van de schoolreis naar Apenheul is volledig naar uw wens aanpasbaar. U vertrekt in de ochtend vanuit uw opstapplaats bij uw school waarna we richting Apeldoorn rijden. In de middag vertrekt de touringcar retour naar de school en komt er een eind aan uw schoolreis Apenheul.

Aankomst: ca. 10.00 uur.
Vertrek: ca. 15.30 uur.

LET OP: Voor een schoolreis Apenheul geldt een aantrekkelijke vroegboekkorting, als u meer dan 3 maanden van tevoren reserveert.

Inbegrepen

Inbegrepen
  • Vervoer
  • Entree

Offerte aanvragen

Offerte aanvraag schoolreizen eendaags basisonderwijs
Contactgegevens
Aanhef *
Reisgegevens
Gewenste extra’s (door middel van aanvinken)
Wenst u lid te worden van onze nieuwsbrief?
© Veenstrareizen 2024
Ontwikkeld met Lef