Een schoolkamp laten organiseren door Veenstra Reizen

Schoolkamp Nederland

Een schoolkamp organiseren is een stuk gemakkelijker met Veenstra Reizen als uw partner! Wij zijn de expert in het organiseren van schoolkampen en schoolreizen voor het elk onderwijs. Uiteraard stellen we deze volledig op maat samen, inclusief busvervoer naar de betreffende locatie.

Dankzij meer dan 90 jaar ervaring zijn wij de ideale reispartner voor u. Het kamp heeft vaak een leerzame insteek en richt zich veelal op de teambuilding tussen scholieren. Daarnaast hoeft u zich geen zorgen te maken over busvervoer, accommodaties, excursies en de dagplanning! Veenstra Reizen organiseert de reis namelijk van A tot Z voor u. Als u uw persoonlijke wensen doorgeeft via onderstaand formulier, dan nemen onze medewerkers zo spoedig mogelijk contact met u op.

Leerzame schoolkampen in buiten- en binnenland

Wij nemen de organisatie van een schoolkamp graag uit handen, zowel in Nederland als een van de buurlanden. Denk bijvoorbeeld aan de planning van uw busreis, educatieve uitjes en een fijne overnachting. Een aantal van onze favoriete locaties in Nederland bevinden zich in Friesland, Groningen, Utrecht, Limburg en Brabant. Maar er zijn ook schoolreisjes naar het buitenland beschikbaar. Hierbij mag u denken aan landen als Duitsland, België en Frankrijk. Neem vandaag nog contact met ons op via onderstaand telefoonnummer, het contactformulier of ons e-mailadres! We nemen de mogelijkheden graag persoonlijk met u door.

Schoolkamp groep 8

Unieke punten van ons schoolkamp:

  • Brede keuze uit locaties, zowel in Nederland als in het buitenland
  • Wij organiseren schoolkampen voor grote en voor kleine groepen
  • Reserveer niet alleen het busvervoer, maar ook het verblijf en de excursies via ons
  • Heeft u meerdere schoolreizen per jaar? Zet dan alles bij ons weg en profiteer van korting

Onze sterkste punten voor het onderwijs:

  • Persoonlijk contact met onze medewerkers, zowel voor als tijdens de schoolreis
  • U ontvangt de hoogste kwaliteit en flexibiliteit tegen een scherpe prijs
  • Het schoolkamp wordt volledig naar uw persoonlijke wensen georganiseerd
  • Wij werken met vaste partners voor een optimale betrouwbaarheid

Betrouwbaarheid en veiligheid van uw busreis

Wij zijn ISO 9001/14001 gecertificeerd en in het bezit van het Veiligheidsdocument. Wij voldoen daarmee aan de strengste eisen ten aanzien van kwaliteit, veiligheid en duurzaamheid. Tevens zijn wij aangesloten bij het SGVR garantiefonds en KNV. Bij Veenstra Reizen kunt u een schoolreisje laten organiseren naar uw favoriete bestemming, waarbij de hoogste veiligheidseisen altijd in acht zijn genomen. Neem vandaag nog contact met ons op via busverhuur@veenstrareizen.nl of bel 0511-541809 voor een persoonlijke advies!

Offerte aanvraag schoolreizen eendaags basisonderwijs
Contactgegevens
Aanhef *
Reisgegevens
Gewenste extra's (door middel van aanvinken)
Wenst u lid te worden van onze nieuwsbrief?

© Veenstrareizen 2024
Ontwikkeld met Lef