Laat uw schoolkamp Ardennen veilig organiseren

Schoolkamp Nederland

Dankzij onze jarenlange ervaring is uw schoolkamp Ardennen hier in veilige handen! Veenstra Reizen is de perfecte reispartner als het aankomt op meerdaagse schoolreizen. Een Ardennen schoolkamp is zowel voor grote als kleine groepen te realiseren, volledig op maat en naar uw eigen wensen vormgegeven.

Door middel van een avontuurlijk kamp brengen we de kinderen onder andere sociale vaardigheden bij. Zo worden de relaties en de teambuilding binnen een klas versterkt. Dit thema komt dan ook veel terug tijdens de activiteiten. Daarnaast staan plezier en avontuur natuurlijk ook centraal. De leerlingen zullen tijdens dit meerdaagse schoolkamp vele onvergetelijke ervaringen opdoen!

Geef de wensen voor uw schoolkamp Ardennen door via het contactformulier. Wij nemen binnen 24 uur contact met u op!

Een schoolkamp Ardennen op maat samenstellen

De Ardennen lenen zich uiteraard uitstekend voor een avontuurlijk schoolkamp! Daarom zijn er vele accommodaties en excursies beschikbaar. Graag stelt Veenstra Reizen deze schoolreis volledig op maat voor u samen.

Op de eerste dag worden uw leerlingen ’s ochtends met een touringcar opgehaald. Samen reizen we af naar het verblijf om de bagage uit te pakken en ons klaar te maken voor de dagplanning. Iedere dag staat er een combinatie van leuke activiteiten en spellen klaar, samengesteld op basis van uw wensen. De kinderen hoeven zich dan ook geen moment te vervelen!

Wilt u een schoolkamp naar de Ardennen bij ons aanvragen? Neem dan contact met ons op via het telefoonnummer of het formulier. Onze medewerkers nemen de mogelijkheden graag met u door!

Schoolkamp groep 8

Betrouwbaarheid en veiligheid van uw busreis

Wij zijn ISO 9001/14001 gecertificeerd en in het bezit van het Veiligheidsdocument. Wij voldoen daarmee aan de strengste eisen ten aanzien van kwaliteit, veiligheid en duurzaamheid. Tevens zijn wij aangesloten bij het SGVR garantiefonds en KNV. Bij Veenstra Reizen kunt u een schoolreisje laten organiseren naar uw favoriete bestemming, waarbij de hoogste veiligheidseisen altijd in acht zijn genomen. Neem vandaag nog contact met ons op via busverhuur@veenstrareizen.nl of bel 0511-541809 voor een persoonlijke advies!

Onze sterkste punten voor het onderwijs:

  • Persoonlijk contact met onze medewerkers, zowel voor als tijdens de schoolreis
  • U ontvangt de hoogste kwaliteit en flexibiliteit tegen een scherpe prijs
  • Het schoolkamp wordt volledig naar uw persoonlijke wensen georganiseerd
  • Wij werken met vaste partners voor een optimale betrouwbaarheid

Unieke punten van ons schoolkamp:

  • Brede keuze uit locaties, zowel in Nederland als in het buitenland
  • Wij organiseren schoolkampen voor grote en voor kleine groepen
  • Reserveer niet alleen het busvervoer, maar ook het verblijf en de excursies via ons
  • Heeft u meerdere schoolreizen per jaar? Zet dan alles bij ons weg en profiteer van korting

Offerte aanvraag schoolreizen eendaags basisonderwijs
Contactgegevens
Aanhef *
Reisgegevens
Gewenste extra's (door middel van aanvinken)
Wenst u lid te worden van onze nieuwsbrief?

© Veenstrareizen 2024
Ontwikkeld met Lef