Uw schoolkamp 2023 laten organiseren

Schoolkamp Nederland

Laat uw schoolkamp in 2023 veilig en betrouwbaar samenstellen door Veenstra Reizen. Wij zijn de ideale reispartner als het aankomt op schoolkampen voor basisscholen en het voortgezet onderwijs! Met al meer dan 90 jaar ervaring zijn wij de expert als het aankomt op educatieve schoolreisjes.

Deze zogenaamde werkweek richt zich vaak op de teambuilding tussen scholieren. Veenstra Reizen verzorgt echter niet alleen het verblijf en de excursies, maar regelt eveneens het busvervoer en de dagplanning voor u! De meerdaagse schoolreis wordt tot in de puntjes voor u georganiseerd. Geef uw persoonlijke wensen door via het formulier, dan nemen wij binnen 24 uur contact met u op.

Leerzame schoolkampen & schoolreisjes in 2023

Schoolkampen in 2023 zijn er in vele soorten en maten. Zo is het mogelijk om deze ergens in Nederland te organiseren, zoals Groningen, Utrecht, Limburg of Brabant. Maar ook het buitenland behoort tot de mogelijkheden. Hierbij mag u denken aan bestemmingen in Duitsland, België of Frankrijk.

In beide gevallen zorgen wij dat u veilig per touringcar op de plaats van bestemming aankomt. Daar staat een educatieve dagbesteding op de scholieren te wachten, vol leerzame momenten en leuke avonturen. Natuurlijk zijn er gedurende de dag een aantal gelegenheden gepland om goed te eten en te drinken. En in de avond wacht er een comfortabele overnachting op jullie, zodat je de volgende dag goed uitgerust bent.

Neem vandaag nog contact met ons op via onderstaand telefoonnummer, het contactformulier of ons e-mailadres. We nemen de mogelijkheden van uw schoolkamp graag met u door!

Schoolkamp groep 8

Unieke punten van ons schoolkamp:

  • Brede keuze uit locaties, zowel in Nederland als in het buitenland
  • Wij organiseren schoolkampen voor grote en voor kleine groepen
  • Reserveer niet alleen het busvervoer, maar ook het verblijf en de excursies via ons
  • Heeft u meerdere schoolreizen per jaar? Zet dan alles bij ons weg en profiteer van korting

Onze sterkste punten voor het onderwijs:

  • Persoonlijk contact met onze medewerkers, zowel voor als tijdens de schoolreis
  • U ontvangt de hoogste kwaliteit en flexibiliteit tegen een scherpe prijs
  • Het schoolkamp wordt volledig naar uw persoonlijke wensen georganiseerd
  • Wij werken met vaste partners voor een optimale betrouwbaarheid

Betrouwbaarheid en veiligheid van uw busreis

Wij zijn ISO 9001/14001 gecertificeerd en in het bezit van het Veiligheidsdocument. Wij voldoen daarmee aan de strengste eisen ten aanzien van kwaliteit, veiligheid en duurzaamheid. Tevens zijn wij aangesloten bij het SGVR garantiefonds en KNV. Bij Veenstra Reizen kunt u een schoolreisje laten organiseren naar uw favoriete bestemming, waarbij de hoogste veiligheidseisen altijd in acht zijn genomen. Neem vandaag nog contact met ons op via busverhuur@veenstrareizen.nl of bel 0511-541809 voor een persoonlijke advies!

Offerte aanvraag schoolreizen eendaags basisonderwijs
Contactgegevens
Aanhef *
Reisgegevens
Gewenste extra's (door middel van aanvinken)
Wenst u lid te worden van onze nieuwsbrief?

© Veenstrareizen 2024
Ontwikkeld met Lef