Uw reisbureau in Leeuwarden en omstreken

Reisbureau Leeuwarden

Persoonlijk contact staat voorop bij Veenstra Reizen: uw reisbureau in Leeuwarden! Graag vervullen wij al uw reisbehoeften met zorg en toewijding. Of u nu op zoek bent naar een ontspannende vakantie in het buitenland of een avontuurlijke ontdekkingstocht in eigen land; bij ons bent u aan het juiste adres.

Een onvergetelijke reiservaring vanuit Leeuwarden

Ons reisbureau in Leeuwarden onderscheidt zich door een aantal uniekheden! We bieden groepsreizen aan voor zowel grote als kleine groepen, en dankzij ons uitgebreide wagenpark zijn we uiterst flexibel. Door de grote beschikbaarheid van luxe bussen, kunnen we ons aanpassen aan al uw reiswensen. Bovendien streven we naar duidelijke en persoonlijke communicatie, zodat u geen onverwachte situaties tegenkomt tijdens uw reis.

Het team achter Veenstra Reizen

Maak kennis met ons toegewijde team dat altijd paraat staat om uw reis tot in de puntjes te verzorgen! Bettie Mulder, Anna-Wietske Veenstra en Iekje Bouma zijn de drijvende krachten achter het reisbureau en de groepsreizen. Zij helpen u graag met al uw vragen, dus neem gerust contact op of vraag een vrijblijvende offerte aan.

Veenstra Reizen diplomabus

Bouwe Veenstra: Busverhuur & planning
Klaas Veenstra: School- & groepsreizen
Kim KooistraBusverhuur
Joop Storm: Planning
Bettie Mulder: Reisbureau & marketing
Anna-Wietske Veenstra: Reisbureau & groepsreizen
Iekje Bouma: Reisbureau & groepsreizen
Natascha Buwalda: Financiële administratie

De reismogelijkheden zijn eindeloos!

Bij Veenstra Reizen heeft u de keuze uit een breed scala aan reizen. Of u nu zin heeft in een avontuurlijke trektocht door de bergen van Oostenrijk, een culturele ontdekkingsreis door Italië, of gewoon een ontspannende vakantie in eigen land; wij hebben de perfecte reis voor u.

Onze busreizen zijn geschikt voor zowel grote als kleine groepen en variëren van korte weekenduitstapjes tot uitgebreide vakanties. Onze complete pakketten omvatten de busreis, accommodatie en vaak ook boeiende excursies, zodat u volop kunt genieten zonder u ergens zorgen over te maken.

Bedrijfsfeest Friesland met Veenstra Reizen

Betrouwbaarheid, veiligheid en kwaliteit staan voorop

Bij Veenstra Reizen staan betrouwbaarheid en kwaliteit hoog in het vaandel. We zijn aangesloten bij het SGVR Garantiefonds, wat uw financiële zekerheid garandeert. Bovendien zijn we ISO 9001 gecertificeerd, wat getuigt van ons streven naar hoge normen in kwaliteit en klanttevredenheid. Ons Veiligheidsdocument onderstreept onze inzet voor de veiligheid van onze klanten. Kortom, bij Veenstra Reizen kunt u met een gerust hart uw volgende avontuur plannen, wetende dat u in goede handen bent. Wij zijn uw reispartner in Leeuwarden, klaar om u te begeleiden op een onvergetelijke reis, waar u ook naartoe gaat.

Offerte aanvraag
Persoonsgegevens
Aanhef *
Reisgegevens
Aantal reizigers
Wenst u lid te worden van onze nieuwsbrief?

© Veenstrareizen 2024
Ontwikkeld met Lef