Uw betrouwbare reisbureau in Groningen

Reisbureau Groningen

Bij Veenstra Reizen, uw vertrouwde reisbureau in Groningen, staat persoonlijk contact centraal. Als familiebedrijf met decennia aan ervaring, begrijpen we het belang van directe communicatie en een persoonlijke aanpak. U heeft dan ook altijd rechtstreeks contact met het team, zodat we uw reisbehoeften tot in de puntjes begrijpen en vervullen. U kunt bij ons terecht voor reizen in zowel binnen- als buitenland, dus vraag vandaag nog een offerte op maat aan!

Een reisbureau met flexibiliteit als kracht

De kracht van ons reisbureau in Groningen is dat flexibiliteit centraal staat. Als familiebedrijf begrijpen we dat elke groep uniek is en verschillende eisen heeft. Daarom beschikken we over een gevarieerd wagenpark dat aan al uw behoeften voldoet. Of u nu met een kleine vriendengroep, een schoolklas, of een grote organisatie reist, Veenstra Reizen heeft de ideale bus op maat voor uw avontuur!

Team Veenstra Reizen

De begeleiding die u kunt verwachten bij het samenstellen van een busreis wordt uitgevoerd door vakkundig personeel. U heeft bij ons op ieder moment direct en persoonlijk contact. Het team waar u mee te maken heeft bestaat uit:

Veenstra Reizen diplomabus

Bouwe Veenstra: Busverhuur & planning
Klaas Veenstra: School- & groepsreizen
Kim KooistraBusverhuur
Joop Storm: Planning
Bettie Mulder: Reisbureau & marketing
Anna-Wietske Veenstra: Reisbureau & groepsreizen
Iekje Bouma: Reisbureau & groepsreizen
Natascha Buwalda: Financiële administratie

Transparantie, Kwaliteit & Veiligheid

Wij zijn toegewijd aan het aanbieden van de mooiste en meest complete reizen zonder onaangename verrassingen achteraf. U kunt vertrouwen op de prijs die u ziet, zonder verborgen extra kosten. Bij Veenstra Reizen geloven we in transparantie en eerlijkheid in al onze deals. We zijn er trots op dat u ons kunt vertrouwen als uw persoonlijke reisbureau in de regio Groningen.

Veiligheid is onze hoogste prioriteit. Veenstra Reizen is namelijk ISO 9001 gecertificeerd en we bezitten het Veiligheidsdocument. Dit toont aan dat we voldoen aan de strengste normen op het gebied van kwaliteit en veiligheid. U kunt met een gerust hart reizen, wetende dat we er alles aan doen om uw welzijn te waarborgen.

Onze ervaren chauffeurs en reisleiders zijn daarnaast getraind om u de best mogelijke reiservaring te bieden. Ze kennen de bestemmingen als hun broekzak en zijn er om u te begeleiden en te informeren gedurende de hele reis.

Optimale bescherming met het SGVR Garantiefonds

Bij Veenstra Reizen hoeft u zich geen zorgen te maken. Al onze reizen vallen onder het SGVR garantiefonds, wat betekent dat uw investering te allen tijde veilig is, ongeacht de omstandigheden.

Als u op zoek bent naar een reisbureau in Groningen dat persoonlijke service, flexibiliteit, veiligheid en kwaliteit hoog in het vaandel heeft staan, dan is Veenstra Reizen uw ideale reispartner. Ontdek ons uitgebreide reisaanbod in binnen- en buitenland en laat ons u helpen bij het plannen van uw volgende avontuur. Het is onze missie om u een ervaring te leveren om nooit te vergeten!

Bedrijfsfeest Friesland met Veenstra Reizen

Offerte aanvraag
Persoonsgegevens
Aanhef *
Reisgegevens
Aantal reizigers
Wenst u lid te worden van onze nieuwsbrief?

© Veenstrareizen 2024
Ontwikkeld met Lef