Full service reisbureau in Friesland: Veenstra Reizen

Reisbureau Friesland

Bij Veenstra Reizen, uw betrouwbare reisbureau in Friesland, ligt de focus op een persoonlijke benadering. Als een gevestigd familiebedrijf begrijpen we het belang van directe communicatie en een aanpak die op maat gemaakt is. U heeft altijd rechtstreeks toegang tot ons team, zodat uw reisbehoeften tot in detail vervuld worden. Of het nu gaat om binnenlandse of buitenlandse reizen, aarzel niet om vandaag nog een vrijblijvende offerte aan te vragen!

Door de flexibiliteit onderscheidt Veenstra Reizen zich van andere reisbureaus in Friesland. Wij realiseren ons namelijk dat elke groep uniek is en haar eigen wensen heeft. Om die reden hebben we een gevarieerd wagenpark waarmee aan al uw reisbehoeften voldaan wordt. Ongeacht of u met een vriendengroep, een schoolklas of een grote organisatie reist; Veenstra Reizen heeft de perfecte reis op maat voor u!

Het Team van Veenstra Reizen

Onze toegewijde medewerkers zijn er om u te begeleiden bij het samenstellen van uw busreis. We bieden direct en persoonlijk contact, zodat u weet met wie u te maken heeft. Ons team bestaat uit:

Veenstra Reizen diplomabus
  • Bouwe Veenstra: Verantwoordelijk voor busverhuur en planning
  • Klaas Veenstra: Specialist in school- en groepsreizen
  • Kim Kooistra: Expert op het gebied van busverhuur
  • Joop Storm: Uw aanspreekpunt voor planning
  • Bettie Mulder: Verantwoordelijk voor ons reisbureau en marketing
  • Anna-Wietske Veenstra: Betrokken bij ons reisbureau en groepsreizen
  • Iekje Bouma: Betrouwbaar voor ons reisbureau en groepsreizen
  • Natascha Buwalda: Deskundig in financiële administratie

Profiteer van onze transparantie, kwaliteit & veiligheid

Ons ruime aanbod omvat mooie en complete reizen, zowel binnen als buiten Nederland. We geloven in heldere communicatie vooraf, zodat u geen verrassingen achteraf ervaart. Bij Veenstra Reizen weet u precies wat u kunt verwachten, en we streven ernaar om uw reiservaring zo aangenaam mogelijk te maken.

Bij Veenstra Reizen staat veiligheid tijdens de reis altijd voorop. Daarom zijn we trots op onze ISO 9001 certificering en in het bezit van het Veiligheidsdocument. Deze erkenningen tonen aan dat we voldoen aan de strengste normen op het gebied van kwaliteit en veiligheid. Uw welzijn en gemoedsrust zijn van het grootste belang voor ons.

Ervaren chauffeurs en reisleiders voor de beste reis!

Onze chauffeurs bij Veenstra Reizen begrijpen als geen ander dat busvervoer meer is dan alleen van A naar B reizen. Ze voldoen aan hoge eisen, zijn gastvrij en vriendelijk. Maar bovenal staat veiligheid centraal. Onze chauffeurs volgen regelmatig bijscholing en voldoen aan de hoogste opleidingseisen.

Bij Veenstra Reizen nemen we de reiservaring serieus. We bieden niet alleen de perfecte touringcar voor uw reis, maar ook ervaren chauffeurs die uw comfort en veiligheid waarborgen. U kunt zorgeloos genieten van uw reis, wetende dat Veenstra Reizen zich inzet voor uw tevredenheid en welzijn. Ontdek ons aanbod en ervaar de kwaliteit en betrokkenheid van ons team tijdens uw volgende reisavontuur.

Optimale bescherming met het SGVR Garantiefonds

Al onze reizen vallen onder het SGVR garantiefonds, waardoor uw investering te allen tijde veilig is, ongeacht de omstandigheden.

Bedrijfsfeest Friesland met Veenstra Reizen

Offerte aanvraag
Persoonsgegevens
Aanhef *
Reisgegevens
Aantal reizigers
Wenst u lid te worden van onze nieuwsbrief?

© Veenstrareizen 2024
Ontwikkeld met Lef