Hét reisbureau in Drachten voor al uw reizen

Reisbureau Drachten

Als u een reisbureau in Drachten zoekt, dan is Veenstra Reizen de ideale partner! Wij staan klaar voor al uw reiswensen en verwezenlijken tot in detail. Of u nu droomt van avonturen in verre oorden of juist wilt genieten van een zorgeloze vakantie dichtbij huis; reisbureau Veenstra Reizen staat altijd voor u klaar. Onze enthousiaste medewerkers staan te popelen om uw reisbehoeften te vervullen, ongeacht de bestemming.

Veelzijdig reisbureau Drachten voor grote & kleine groepen

Bij ons reisbureau in Drachten draait alles om maatwerk en flexibiliteit. Elke reiziger heeft unieke wensen en daarom bieden we een breed scala aan reismogelijkheden. Of u nu een grote groepsreis plant of een intieme vakantie met uw dierbaren, ons ervaren team staat garant voor een reis die aan al uw verwachtingen voldoet! Met ons uitgebreide wagenpark zijn we bovendien in staat om ons aan te passen aan al uw reiswensen. Dankzij onze duidelijke en persoonlijke communicatie komt u nooit voor onverwachte situaties te staan, zodat u zorgeloos geniet van uw vakantie.

Het toegewijde team van Veenstra Reizen

Het succes van Veenstra Reizen rust op de schouders van ons toegewijde team, bestaande uit professionals met verschillende specialiteiten:

Veenstra Reizen diplomabus
  • Bouwe Veenstra: Onze expert in busverhuur en planning, zorgt ervoor dat elke reis soepel verloopt.
  • Klaas Veenstra: Verantwoordelijk voor school- en groepsreizen. Klaas staat garant voor educatieve en boeiende reiservaringen.
  • Kim Kooistra: U kunt bij Kim terecht voor busverhuur, met een vloot die geschikt is voor elke gelegenheid.
  • Joop Storm: Onze planner, die ervoor zorgt dat al uw reiswensen naadloos samenvloeien.
  • Bettie Mulder: Met haar expertise in marketing brengt Bettie onze reizen onder de aandacht van een breed publiek.
  • Anna-Wietske Veenstra en Iekje Bouma: Onze specialisten op het gebied van groepsreizen. Wij werken samen om uw reiservaring te perfectioneren!
  • Natascha Buwalda: Als hoofd van de financiële administratie zorgt Natascha voor een vlekkeloze financiële afhandeling.

Groepsreizen in het binnen- en buitenland

Veenstra Reizen maakt uw dromen werkelijkheid, zowel binnen Nederland als daarbuiten. Of het nu gaat om de adembenemende schoonheid van ons eigen land of de culturele rijkdom van verre oorden, onze reizen zijn ontworpen om u te verrassen en te inspireren. Met passie en toewijding organiseren we reizen voor grote en kleine groepen, variërend van korte uitjes tot uitgebreide vakanties. Bij Veenstra Reizen zijn we ervan overtuigd dat de wereld ontdekken een onvergetelijke ervaring moet zijn! Wij nodigen u graag uit om dat samen met ons te doen.

Bedrijfsfeest Friesland met Veenstra Reizen

Uw betrouwbare reispartner

Bij Veenstra Reizen bent u in goede handen. We zijn aangesloten bij het SGVR Garantiefonds, wat betekent dat uw reiservaring financieel beschermd is. Bovendien zijn we ISO 9001 gecertificeerd en in het bezit van het Veiligheidsdocument, wat getuigt van onze inzet voor kwaliteit en veiligheid. Met Veenstra Reizen kiest u voor een reisbureau dat niet alleen uw verwachtingen overtreft, maar ook uw gemoedsrust waarborgt. We kijken ernaar uit om u mee te nemen op een onvergetelijke reis, waarbij we de wereld samen ontdekken.

Offerte aanvraag
Persoonsgegevens
Aanhef *
Reisgegevens
Aantal reizigers
Wenst u lid te worden van onze nieuwsbrief?

© Veenstrareizen 2024
Ontwikkeld met Lef