Reisbureau voor busreizen met persoonlijke service

Reisbureau bus

Veenstra Reizen is een gerespecteerd reisbureau voor busreizen, waarbij individueel contact de voornaamste prioriteit is! Wij beseffen dat uw reisbehoeften uniek zijn, en om die reden bieden wij te allen tijde directe interactie met ons team. Of uw busreis nu nationaal of internationaal is, wij zorgen voor reiservaringen van de hoogste kwaliteit.

Dankzij ons omvangrijke wagenpark hebben we voor iedere busreis een geschikte touringcar. Of u nu reist met een kleine groep vrienden, een schoolklas of een grote organisatie, wij beschikken over de juiste bus voor uw avontuur. Onze bussen bieden flexibiliteit en comfort voor iedere reis, zodat u met gemoedsrust geniet wanneer u van huis bent.

Het team van reisbureau Veenstra Reizen

Onze toegewijde medewerkers zijn er om u te begeleiden bij het samenstellen van uw busreis. We bieden direct en persoonlijk contact, zodat u weet met wie u te maken heeft. Ons team bestaat uit:

Veenstra Reizen diplomabus

Bouwe Veenstra: Busverhuur & planning
Klaas Veenstra: School- & groepsreizen
Kim KooistraBusverhuur
Joop Storm: Planning
Bettie Mulder: Reisbureau & marketing
Anna-Wietske Veenstra: Reisbureau & groepsreizen
Iekje Bouma: Reisbureau & groepsreizen
Natascha Buwalda: Financiële administratie

Een bus reisbureau met een omvangrijk aanbod!

Ons veelzijdige aanbod omvat prachtige en volledige busreizen, zowel binnen als buiten Nederland. Wij hechten waarde aan transparante communicatie vooraf, zodat u niet voor onverwachte verrassingen komt te staan. Bij Veenstra Reizen weet u exact wat u kunt verwachten en we streven ernaar om uw reiservaring zo aangenaam mogelijk te maken.

Veiligheid staat te allen tijde bovenaan de prioriteitenlijst tijdens onze busreizen. Daarom zijn we met trots ISO 9001-gecertificeerd en in het bezit van het Veiligheidsdocument. Deze accreditaties onderstrepen dat we voldoen aan de meest strikte standaarden voor kwaliteit en veiligheid. Uw welzijn en gemoedsrust hebben namelijk onze hoogste prioriteit!

Ervaren chauffeurs en reisleiders voor de beste reis!

Onze chauffeurs bij Veenstra Reizen begrijpen dat busvervoer meer betekent dan louter van punt A naar punt B reizen. Ze voldoen namelijk aan strenge eisen, zijn gastvrij en staan u altijd vriendelijk te woord. Bovenal staat veiligheid centraal als u met ons op reis gaat. De chauffeurs volgen dan ook op regelmatige basis bijscholing en voldoen aan de hoogste opleidingseisen.

Bedrijfsfeest Friesland met Veenstra Reizen

Offerte aanvraag
Persoonsgegevens
Aanhef *
Reisgegevens
Aantal reizigers
Wenst u lid te worden van onze nieuwsbrief?

© Veenstrareizen 2024
Ontwikkeld met Lef