Personeelsuitje VW Fabriek Emden

Dagtocht VW fabriek Dagtocht VW fabriek met Veenstra Reizen Dagtocht VW fabriek met de bus

De VW fabriek in Emden is een leuk personeelsuitje voor alle autoliefhebbers. Hier kunt u oude en nieuwe Volkswagens bezichtigen. Kijk tijdens de rondleiding mee hoe de nieuwe Volkswagens geproduceerd worden en klaar gemaakt worden om vervoerd te worden naar de VW dealers. Tijdens de rondleiding maakt u een wandeling van ongeveer 2,5 km door de 4.100.000 vierkante meter grote fabriek.

Volkswagen Emden volgt de weg van de bedrijfsstrategie op economisch en ecologisch wereldwijd toonaangevende autobedrijven. Milieuvriendelijke voertuigen geproduceerd op een milieuvriendelijke productie, is het doel van de Emden Volkswagenfabriek. Daarnaast is een hoge kwaliteit van het product de sleutel tot succes. U ziet het allemaal in de Volkswagen fabriek. Organiseer samen met Veenstra Reizen een dagtocht naar de VW fabriek in Emden. Het is uiteraard ook mogelijk om een 2-daagse reis te organiseren met Veenstra Reizen waarbij u een bezoek brengt aan de Meyerwerft, VW fabriek en Airbus Hamburg. De overnachting van de reis vindt plaats in Bremen.

Onze sterke punten:
  • Persoonlijk contact voor en tijdens het personeelsuitje
  • Wij bieden de hoogste kwaliteit en flexibiliteit tegen de scherpste prijs
  • Wij bieden personeelsuitjes volledig op maat aan
  • Wij werken met vaste betrouwbare partners
Uniek aan onze personeelsuitjes:
  • Wij bieden een uniek programma voor uw medereizigers
  • Bij onze personeelsuitjes heeft u geen verrassingen achteraf, in de reisomschrijving staat omschreven wat bij de prijs is inbegrepen

Wij zijn ISO 9001/14001 gecertificeerd en in het bezit van het Veiligheidsdocument. Wij voldoen daarmee aan de strengste eisen ten aanzien van kwaliteit, veiligheid en duurzaamheid. Tevens zijn wij aangesloten bij het SGVR garantiefonds en KNV. Bij Veenstra Reizen kunt u een personeelsuitje regelen naar uw favoriete bestemming waarbij de hoogste veiligheidseisen altijd in acht zijn genomen.

Inbegrepen

Inbegrepen
  • Vervoer
  • Rondleiding door de VW fabriek

Offerte aanvragen

Offerte aanvraag groepsdagtochten / personeelsuitjes
Persoonsgegevens
Aanhef *
Reisgegevens
Aantal reizigers
Extra (door middel van aanvinken)
Wenst u lid te worden van onze nieuwsbrief?
© Veenstrareizen 2024
Ontwikkeld met Lef