Personeelsuitje Utrecht DOMunder

Utrecht tijdens personeelsuitje met Veenstra Reizen Fietsen tijdens personeelsuitje met Veenstra Reizen

We vertrekken vanaf uw opstapplaats richting Domstad Utrecht. Utrecht is het bruisende en kloppende hart van Nederland, een eeuwenoude universiteitsstad gebouwd rondom de Domtoren. Utrecht staat bekend om haar binnenstad met werfkelders langs de grachten vol cafés en terrassen aan het water. In de bus is er koffie of thee met cake. Bij aankomst in Utrecht starten we met het beklimmen van de Domtoren. Bekijk Utrecht vanaf het mooiste uitzichtpunt van de stad. De Domtoren is de hoogste kerktoren van Nederland en vanaf de top heb je een adembenemend mooi uitzicht over de hele stad en regio. Het beklimmen van de toren is een absolute ‘must do’ als je in Utrecht bent; het uitzicht vanaf de transen op 70 en 95 meter is spectaculair! Na de beklimming is er vrije tijd om op eigen gelegenheid te lunchen

Na de lunch staat er een keuze activiteit op het programma.

DOMunder
DOMunder is dé historische attractie in Utrecht voor jong en oud. Dompel u onder in 2000 jaar geschiedenis. Pak de slimme zaklamp en ga op een ondergrondse ontdekkingstocht vol spannende verhalen en archeologische schatten. De ontdekkingstochten hebben vaste starttijden en gaan eerst naar middeleeuwse kelders van Domplein 4, om vervolgens daadwerkelijk onder het Domlpein te duiken. Eén van de hoogtepunten is de verwoestende storm van 1674 die u in levende lijve meemaakt.

Houten Huizen, Stenen Forten
Een fietstocht langs Utrechtse forten van de Nieuwe Hollandse Waterlinie. Ontdek dit verborgen wapen van Nederland: zie hoe het door de natuur veroverd is en het een eigentijdse bestemming heeft gekregen. Ze vormen de verborgen geschiedenis van de verdediging van het economisch hart van Nederland: de forten van de Nieuwe Hollandse Waterlinie. Samen met dijken, sluizen en kanalen maken zij deel uit van een ingenieus systeem waarbij land onder water kon worden gezet om vijandelijke troepen tegen te houden.

We sluiten de dag af met een driegangendiner op de terugreis.

Onze sterke punten:
 • Persoonlijk contact voor en tijdens het personeelsuitje
 • Wij bieden de hoogste kwaliteit en flexibiliteit tegen de scherpste prijs
 • Wij bieden personeelsuitjes volledig op maat aan
 • Wij werken met vaste betrouwbare partners
Uniek aan onze personeelsuitjes:
 • Wij bieden een uniek programma voor uw medereizigers
 • Bij onze personeelsuitjes heeft u geen verrassingen achteraf, in de reisomschrijving staat omschreven wat bij de prijs is inbegrepen

Wij zijn ISO 9001/14001 gecertificeerd en in het bezit van het Veiligheidsdocument. Wij voldoen daarmee aan de strengste eisen ten aanzien van kwaliteit, veiligheid en duurzaamheid. Tevens zijn wij aangesloten bij het SGVR garantiefonds en KNV. Bij Veenstra Reizen kunt u een personeelsuitje regelen naar uw favoriete bestemming waarbij de hoogste veiligheidseisen altijd in acht zijn genomen.

Inbegrepen

Inbegrepen
 • Vervoer
 • Koffie/thee met cake
 • Beklimming Domtoren
 • Keuze activiteit
 • 3-Gangendiner

Offerte aanvragen

Offerte aanvraag groepsdagtochten / personeelsuitjes
Persoonsgegevens
Aanhef *
Reisgegevens
Aantal reizigers
Extra (door middel van aanvinken)
Wenst u lid te worden van onze nieuwsbrief?
© Veenstrareizen 2024
Ontwikkeld met Lef