Personeelsuitje De Bonte Wever

Bonte Wever personeelsuitje Bonte Wever personeelsuitje Bonte Wever personeelsuitje

De Bonte Wever te Assen is hét sport- en evenementencentrum van het Noorden en ideaal voor een personeelsuitje. Verrassend compleet met een unieke 4-sterren all-inclusive hotelaccommodatie. Het complex biedt ontelbare mogelijkheden op zeer uiteenlopende gebieden. Een personeelsuitje naar de Bonte Wever is voor elke gelegenheid dan ook, sportief, ontspannend, feestelijk of zakelijk de ideale plaats. In deze unieke en sfeervolle locatie voelt iedereen zich direct thuis. Bij de Bonte Wever vindt u eindeloos veel mogelijkheden voor een gezellige avond uit met uw collega’s! Er is een caféstraat met live muziek, verschillende eet en drinkfaciliteiten en verschillende spelgelegenheden zoals biljarts, airhockey, sjoelen en simulatiespellen. Het voordeel om met de bus te reizen is dat u geen parkeerzorgen heeft en dat u comfortabel en veilig met de bus heen en terug wordt gebracht. Wellicht wilt u van te voren nog genieten van een goed diner, dit is allemaal mogelijk bij Veenstra Reizen. Zo bent u met uw groep een gezellige dag of avond weg waarbij aan alles gedacht is.

Onze sterke punten:
  • Persoonlijk contact voor en tijdens het personeelsuitje
  • Wij bieden de hoogste kwaliteit en flexibiliteit tegen de scherpste prijs
  • Wij bieden personeelsuitjes volledig op maat aan
  • Wij werken met vaste betrouwbare partners
Uniek aan onze personeelsuitjes:
  • Wij bieden een uniek programma voor uw medereizigers
  • Bij onze personeelsuitjes heeft u geen verrassingen achteraf, in de reisomschrijving staat omschreven wat bij de prijs is inbegrepen

Wij zijn ISO 9001/14001 gecertificeerd en in het bezit van het Veiligheidsdocument. Wij voldoen daarmee aan de strengste eisen ten aanzien van kwaliteit, veiligheid en duurzaamheid. Tevens zijn wij aangesloten bij het SGVR garantiefonds en KNV. Bij Veenstra Reizen kunt u een personeelsuitje regelen naar uw favoriete bestemming waarbij de hoogste veiligheidseisen altijd in acht zijn genomen.

Inbegrepen

Inbegrepen
  • Vervoer
  • Avondarrangement De Bonte Wever

Offerte aanvragen

Offerte aanvraag groepsdagtochten / personeelsuitjes
Persoonsgegevens
Aanhef *
Reisgegevens
Aantal reizigers
Extra (door middel van aanvinken)
Wenst u lid te worden van onze nieuwsbrief?
© Veenstrareizen 2024
Ontwikkeld met Lef