Personeelsuitje veelzijdig Amsterdam

Personeelsuitje Amsterdam & rondvaart door de grachten Personeelsuitje Amsterdam Body Worlds in Amsterdam met het personeel

In het ochtenddeel van het personeelsuitje Amsterdam brengt u een bezoek aan Body Worlds. Body Worlds vertelt het wonderbaarlijke verhaal van ons eigen lichaam en de invloed van ‘geluk’ op onze gezondheid. Meer dan 200 anatomische preparaten van echte menselijke lichamen tonen de complexiteit, de veerkracht en de kwetsbaarheid van het lichaam. In de middag tijdens het personeelsuitje Amsterdam staat er een heerlijke lunch voor u klaar, waar u vervolgens een activiteit naar keuze kunt doen om onze hoofdstad verder te gaan verkennen. Bij het personeelsuitje Amsterdam heeft u de keuze uit een rondleiding bij Heineken Experience, bezoek aan het Rijksmuseum of een rondvaart door de grachten.

Heineken Experience
Heineken Experience is een museum over het biermerk Heineken en de brouwerij, gevestigd in de voormalige Heineken Brouwerij in Amsterdam. Het museum geeft een kijk in de geschiedenis van het bierbrouwer en van het brouwproces gedurende de jaren.

Rijksmuseum
Het Rijksmuseum in Amsterdam is een van de 16 rijksmusea in Nederland. De collectie biedt een overzicht van de Nederlandse kunst en geschiedenis met onder andere werken van 17e-eeuwse Nederlandse meesters als Rembrandt, Vermeer en Hals.

Rondvaart door de grachten
Stimuleerden de 165 verschillende grachten vroeger de handel en transport, tegenwoordig fungeren de Amsterdamse wateren als dé toeristische trekpleister. Jaarlijks trekken de grachten een paar miljoen toeristen en dagjesmensen aan. Niet zo gek ook dat de Amsterdamse grachtengordel in 2010 een plek in de UNESCO werelderfgoedlijst wist te veroveren.

Dagprogramma personeelsuitje Amsterdam

Aan het begin van de ochtend begint het personeelsuitje naar Amsterdam. Na aankomst brengen we een bezoek aan Body Worlds. Aan het begin van de middag heeft u de gelegenheid om te gaan lunchen. In de middag heeft u een keuze uit een 3-tal activiteiten, namelijk een rondleiding bij Heineken Experience, bezoek aan het Rijksmuseum of een rondvaart door de grachten. Het personeelsuitje Amsterdam wordt afgesloten met een goed verzorgd 3-gangendiner.

Onze sterke punten:
 • Persoonlijk contact voor en tijdens het personeelsuitje
 • Wij bieden de hoogste kwaliteit en flexibiliteit tegen de scherpste prijs
 • Wij bieden personeelsuitjes volledig op maat aan
 • Wij werken met vaste betrouwbare partners
Uniek aan onze personeelsuitjes:
 • Wij bieden een uniek programma voor uw medereizigers
 • Bij onze personeelsuitjes heeft u geen verrassingen achteraf, in de reisomschrijving staat omschreven wat bij de prijs is inbegrepen

Wij zijn ISO 9001/14001 gecertificeerd en in het bezit van het Veiligheidsdocument. Wij voldoen daarmee aan de strengste eisen ten aanzien van kwaliteit, veiligheid en duurzaamheid. Tevens zijn wij aangesloten bij het SGVR garantiefonds en KNV. Bij Veenstra Reizen kunt u een personeelsuitje regelen naar uw favoriete bestemming waarbij de hoogste veiligheidseisen altijd in acht zijn genomen.

Inbegrepen

Inbegrepen
 • Vervoer
 • Entree Body Worlds
 • Middag activiteit naar keuze
 • Lunch
 • 3-Gangendiner

Offerte aanvragen

Offerte aanvraag groepsdagtochten / personeelsuitjes
Persoonsgegevens
Aanhef *
Reisgegevens
Aantal reizigers
Extra (door middel van aanvinken)
Wenst u lid te worden van onze nieuwsbrief?
© Veenstrareizen 2024
Ontwikkeld met Lef