Personeelsreis Londen, Engeland

Busreis Londen Londen Schoolreis Schoolreis Londen

Londen, de spil en het hart van Engeland. Een personeelsreis naar Londen is een reis naar een prachtige boeiende stad met een verscheidenheid aan bezienswaardigheden. U vindt er vele historische monumenten en bekende musea. Londen staat bekend als dé shophoofdstad van Europa met meer dan 30.000 winkels, waarvan er 3.000 in het centrum liggen. Niet te missen zijn Oxford Street, met zijn bekende warenhuizen, Bondstreet en Picadilly Circus. Of wat te denken van Sloane Street, Bayswatter en Notting Hill, toonaangevend op het gebied van mode, design en restaurants. Shop till you drop, het kan echt in Londen, maar deze fantastische stad biedt zoveel meer. Als u eenmaal in London bent dan moet u natuurlijk de kans grijpen om de bekendste bouwwerken van London te bekijken. The Houses of Parliament met de bekende klokkentoren, de Big Ben, het reuzenrad London Eye, de St. Paul’s Cathedral, de Tower Bridge en The Tower met de Engelse kroonjuwelen. Door langs de Theems te lopen ziet u ze allemaal tijdens deze prachtige personeelsreis. Vergeet ook de wisseling van de wacht niet bij Buckingham Palace, iedere dag om 11.30 uur. En dan het uitgaansleven… London heeft zoveel te bieden. Bezoek zeker een musical op West End, drink een pint in één van de 3.800 pubs die de stad telt. Of ga naar één van de 233 nachtclubs. In London komt u altijd tijd te kort. We stellen graag een unieke groepsreis voor u samen, u kunt vrijblijvend een offerte personeelsreis Londen aanvragen!

Benieuwd naar ons aanbod inclusief een georganiseerde personeelsreis naar Londen

Daarnaast is het ook mogelijk om een volledig georganiseerde personeelsreis naar Londen te boeken bij Veenstra Reizen. Uiteraard worden deze groepsreizen inclusief busvervoer georganiseerd, volledig op maat voor u en uw medereizigers.

Onze sterke punten:

 • Persoonlijk contact voor en tijdens de personeelsreis Londen
 • Wij bieden de hoogste kwaliteit en flexibiliteit tegen de scherpste prijs
 • Wij bieden een personeelsreis Londen volledig op maat aan
 • Wij werken met vaste betrouwbare partners

Uniek aan onze personeelsreizen:

 • Wij bieden een uniek programma
 • Een personeelsreis Londen is inclusief verschillende avondprogramma’s
Veilig en voordelig een personeelsreis naar Londen inclusief een bus met chauffeur

Uiteraard zult u bij Veenstra Reizen altijd een groepsreis bus inclusief chauffeur huren. Het maakt niet uit wat de bestemming van uw personeelsreis is, want onze chauffeurs brengen u werkelijk overal naartoe. U en uw medereizigers zijn altijd verzekerd van een veilige personeelsreis naar de plaats(en) van bestemming. Een personeelsreis doet u namelijk altijd inclusief een van onze ervaren, gecertificeerde chauffeurs.

Wij zijn dan ook ISO 9001/14001 gecertificeerd en in het bezit van het Veiligheidsdocument. Wij voldoen daarmee aan de strengste eisen ten aanzien van kwaliteit, veiligheid en duurzaamheid. Tevens zijn wij aangesloten bij het SGVR garantiefonds en KNV. Bij Veenstra Reizen kunt u een personeelsreis Londen regelen naar uw favoriete bestemming waarbij de hoogste veiligheidseisen altijd in acht zijn genomen.

Programma van uw personeelsreis Londen

4-daagse personeelsreis Londen

Hieronder vindt u een voorbeeld programma van een meerdaagse personeelsreis Londen. Het programma is volledig naar uw wens aanpasbaar.

Dag 1 heenreis
In de ochtend vertrekken we richting Calais. Onderweg zullen we nog even stoppen voor koffie. Aan het begin van de middag reizen we met P&O Ferries naar Dover in Engeland. In de namiddag zullen we in de metropool Londen aankomen. Wanneer er nog tijd over is, kunt u alvast de eerste indrukken opdoen in deze fantastische stad.

Dag 2 Londen
Na het ontbijt stappen we in de touringcar en maken we uitgebreid kennis met al het moois dat deze wereldstad biedt. U ziet natuurlijk de Tower Bridge, Buckingham Palace en Trafalgar Square. ’s Middags kunt u op eigen gelegenheid gaan shoppen in het gezellige centrum van Londen of één van de talrijke musea bezoeken, zoals het beroemde wassenbeeldenmuseum ‘Madame Tussauds’. Ook ’s avonds is er natuurlijk volop vertier, zodat u zich geen moment hoeft te vervelen! Wat dacht u bijvoorbeeld van een bezoek aan een musical of aan één van de vele gezellige pubs.

Dag 3 Londen
Deze morgen zetten we de verkenning van de stad voort en zien we o.a Petticoat Lane Market en de St. Paul’s Cathedral. In het centrum stapt u uit en u kunt de gehele middag en avond hier doorbrengen. Wat dacht u van een boottocht over de rivier Theems of breng een bezoek aan het levendige, overdekte Covent Garden, met gezellige winkeltjes, leuke pubs en fascinerende ‘straatkunstenaars’.

Dag 4 terugreis
Na drie enerverende dagen is het weer tijd om Londen te verlaten. Na het ontbijt rijden we nog even naar de stad om vervolgens richting Dover te gaan. In Dover ligt de boot van P&O Ferries klaar om ons naar Calais te varen. In Calais vervolgen we onze reis naar huis en komt er een einde aan uw personeelsreis Londen.

Onze medewerkers zetten zich volledig in voor uw personeelsreis Londen om u de hoogste kwaliteit en service te bieden! We passen ons volledig aan uw plannen aan, dus vraag vandaag nog een offerte aan voor uw personeelsreis.

Foto album

Extra informatie

 • Bezoek aan een bierbrouwerij
 • Op de fiets door Londen
 • Westminster Abbey
 • London Dungeon
 • Tower Bridge
 • British Museum
 • Buckingham Palace
 • Pubtour
 • Arsenal Stadion Tour
 • Jack the Ripper Walk
 • London Highlights  

U verblijft in een middenklasse hotel in Londen, kamers zijn voorzien van bad of douche, toilet, telefoon en tv. Deze hotels zijn gelegen in of op korte afstand van het centrum en hebben een goede verbinding per openbaar vervoer. De verzorging tijdens uw verblijf is op basis van logies en ontbijt.

Het is ook mogelijk een reis- of annuleringsverzekering via ons af te sluiten.

Annuleringsverzekering:
De premie van een annuleringsverzekering bedraagt 5,5% van de totale reissom +
€ 3,50 poliskosten en 21% assurantiebelasting (van het totaalbedrag aan premie en
poliskosten).

Reisverzekering:
De premie van een Europeesche reisverzekering is afhankelijk van welke
dekking u wenst af te sluiten. Vanaf € 2,65 per persoon per dag.

Van wens tot personeelsreis in 5 stappen. Hoe gaat het boeken van uw personeelsreis bij Veenstra Reizen in zijn werk? Er is veel voorbereiding nodig, zodat u tijdens uw personeelsreis alleen voor aangename verrassingen komt te staan.

Stap 1 contact: De eerste stap om een personeelsreis te boeken is persoonlijk contact met één van onze medewerkers.

Stap 2 ons voorstel: Op basis van uw wensen krijgt u van ons een reisvoorstel. U ontvangt een uitgebreide offerte met een complete dagindeling en tijdsplanning. Onze lokale kennis maakt het verschil, we komen met grote regelmaat op onze bestemmingen. Bovendien hebben we direct contact met onze lokale partners, zodat we weten wat zich ter plaatse afspeelt. Onze medewerkers willen graag ervaringen met u delen om zo een personeelsreis tot een succes te maken.

Stap 3 definitieve boeking: Als ons reisvoorstel volledig naar uw wens is, maken we alles definitief. Mocht een bepaald onderdeel niet meer beschikbaar zijn, dan leggen wij u een passend alternatief voor.

Stap 4 definitieve reisschema: Als alles is bevestigd, sturen wij u het definitieve reisschema.

Stap 5 evaluatie: Na afloop van de reis horen wij graag hoe de personeelsreis is verlopen.

Stap 4 definitieve reisschema: Als alles is bevestigd, sturen wij u het definitieve reisschema.

Stap 5 evaluatie: Na afloop van de reis horen wij graag hoe de groepsreis is verlopen.

Offerte aanvragen

Offerte aanvraag groepsreizen
Persoonsgegevens
Aanhef *
Reisgegevens
Aantal reizigers
Welke mogelijkheden wilt u ter plaatse geregeld hebben? (door middel van aanvinken) *
Wenst u lid te worden van onze nieuwsbrief?
© Veenstrareizen 2024
Ontwikkeld met Lef