Personeelsreis Kopenhagen, Denemarken

Schoolreis Kopenhagen Schoolreis Christiansborg Kopenhagen Kopenhagen Schoolreis

De hoofdstad van Denemarken is Kopenhagen, een levendige stad waarin oud en nieuw harmonisch in elkaar over gaan. De havenstad heeft een aantrekkingskracht op jong en oud. Dit komt niet alleen door de vele mooie bezienswaardigheden, zoals het Koninklijk Paleis Amaliënborg, park Tivoli, de beroemde winkelstraat ‘Strøget’ en het schilderachtige Nyhavn, waar oude pakhuizen, antieke schepen en restaurants met vrolijke terrasjes het straatbeeld bepalen, maar vooral ook omdat het een buitengewoon gezellige stad is. We stellen graag een unieke personeelsreis voor u samen, u kunt vrijblijvend een offerte personeelsreis Kopenhagen aanvragen!

De toeristische trekpleister van de stad is de Nyhavn, een haventje met kleurige huizen. In één van de huizen heeft de beroemde Deense dichter en schrijver Hans Christian Andersen gewoond, onder meer bekend van het sprookje De Kleine Zeemeermin. Haar beeldje in de Nyhavn trekt dagelijks hele hordes toeristen. Ook echte aanraders zijn het wereldberoemde attractiepark Tivoli, het Dansk Design Centre met meubels uit de sixties en seventies en het hippiedorp Christiana.

Benieuwd naar ons aanbod inclusief een georganiseerde personeelsreis naar Kopenhagen

Daarnaast is het ook mogelijk om een volledig georganiseerde personeelsreis naar Kopenhagen te boeken bij Veenstra Reizen. Uiteraard worden deze personeelsreizen inclusief busvervoer georganiseerd, volledig op maat voor u en uw medereizigers.

Onze sterke punten:

 • Persoonlijk contact voor en tijdens de personeelsreis Kopenhagen
 • Wij bieden de hoogste kwaliteit en flexibiliteit tegen de scherpste prijs
 • Wij bieden een personeelsreis Kopenhagen volledig op maat aan
 • Wij werken met vaste betrouwbare partners

Uniek aan onze personeelsreizen:

 • Wij bieden een uniek programma
 • Een groepsreis Kopenhagen is inclusief verschillende avondprogramma’s
Veilig en voordelig een personeelsreis naar Kopenhagen inclusief een bus met chauffeur

Uiteraard zult u bij Veenstra Reizen altijd een personeelsreis bus inclusief chauffeur huren. Het maakt niet uit wat de bestemming van uw groepsreis is, want onze chauffeurs brengen u werkelijk overal naartoe. U en uw medereizigers zijn altijd verzekerd van een veilige groepsreis naar de plaats(en) van bestemming. Een personeelsreis doet u namelijk altijd inclusief een van onze ervaren, gecertificeerde chauffeurs.

Wij zijn dan ook ISO 9001/14001 gecertificeerd en in het bezit van het Veiligheidsdocument. Wij voldoen daarmee aan de strengste eisen ten aanzien van kwaliteit, veiligheid en duurzaamheid. Tevens zijn wij aangesloten bij het SGVR garantiefonds en KNV. Bij Veenstra Reizen kunt u een personeelsreis Kopenhagen regelen naar uw favoriete bestemming waarbij de hoogste veiligheidseisen altijd in acht zijn genomen.

Bij het plannen van een meerdaagse personeelsreis zijn er verschillende belangrijke aspecten om rekening mee te houden. Hier zijn enkele belangrijke aspecten:

 1. Begeleiding: Zorg voor voldoende begeleiding tijdens de reis. Er moeten voldoende aanspreekpunten zijn tijdens de reis voor eventuele noodsituaties of problemen aan te pakken. Maak duidelijke afspraken over de verantwoordelijkheden en zorg ervoor dat ze goed voorbereid zijn op de reis.
 2. Teambuilding: Een meerdaagse groepsreis kan een geweldige gelegenheid zijn om aan teambuilding te doen. Overweeg activiteiten en bezoeken die de teambuilding bevorderen.
 3. Planning en logistiek: Een goede planning is essentieel om ervoor te zorgen dat de reis soepel verloopt. Denk aan zaken zoals transport, accommodatie, maaltijden, timing van activiteiten en vrije tijd. Zorg ervoor dat alle details van tevoren worden geregeld en communiceer duidelijk met medereizigers over het reisschema.
 4. Budget: Bepaal een realistisch budget voor de reis en zorg ervoor dat alle kosten worden gedekt, inclusief accommodatie, maaltijden, transport, entreegelden en eventuele extra activiteiten. Communiceer de reissom naar de medereizigers en zorg ervoor dat zij op de hoogte zijn van de kosten en betalingsvoorwaarden.
 5. Communicatie: Zorg ervoor dat er een duidelijke communicatie is met de medereizigers over de reis. Informeer hen over het reisplan, activiteiten, veiligheidsmaatregelen en eventuele bijzonderheden.
 6. Verzekering: Het is belangrijk om elke medereiziger te informeren of degene voldoende verzekerd is voor de reis. De verzekering biedt dekking voor medische kosten, annuleringen, verlies van bagage en andere mogelijke onvoorziene gebeurtenissen.

Door deze aspecten in overweging te nemen, kunt u een succesvolle en meerdaagse personeelsreis plannen voor de medereizigers. Bij het samenstellen van een personeelsreis naar Kopenhagen is het belangrijk om te weten in welke periode u wilt reizen, hoeveel dagen de personeelsreis duurt, het programma, de accommodatie en hoeveel deelnemers ermee gaan. Voor een personeelsreis naar Kopenhagen willen onze specialisten graag met u meedenken om een geweldige personeelsreis naar Kopenhagen te kunnen samenstellen. Wij sturen voor uw personeelsreis naar Kopenhagen graag geheel vrijblijvend een voorstel op maat. De vele mogelijkheden die Kopenhagen biedt zorgen voor een onvergetelijke personeelsreis. 

Volledig verzorgde personeelsreis Kopenhagen

Een volledige verzorgde personeelsreis Kopenhagen betreft van vervoer tot en met verblijf inclusief excursieprogramma is bij onze personeelsreizen inbegrepen. Wellicht wilt u alleen bepaalde onderdelen bij ons boeken, zoals alleen de busreis of een busreis inclusief accommodatie. Ook dan kunt u bij ons terecht. Een personeelsreis naar Kopenhagen is zowel geschikt voor kleine of grote groepen. Hoe groter de groep, hoe mooier de uitdaging. Benieuwd naar een voorstel? Onze medewerkers helpen u graag met een personeelsreis naar Kopenhagen!

Programma van uw personeelsreis Kopenhagen

4-daagse personeelsreis Kopenhagen

Hieronder vindt u een voorbeeld programma van een meerdaagse personeelsreis Kopenhagen. Het programma is volledig naar uw wens aanpasbaar.

Dag 1 Heenreis
Via de overtocht Puttgarden – Rodby bereiken we Lolland en vervolgens Sjaelland, het Deense eiland waarop Kopenhagen zich bevindt. Laat in de middag komen we aan bij ons hotel.

Dag 2 Kopenhagen
Na het ontbijt maken we een uitgebreide stadsrondrit o.l.v. een gids, hierbij zien we onder meer het Charlottenburg, paleis Amaliënborg, en natuurlijk Den Lille Havfrue, het beroemde zeemeerminnetje. ’s Middags kunt u de stad op eigen gelegenheid verder verkennen. Kopenhagen is bij uitstek een stad om gezellig te winkelen en hier vindt u de langste autovrije winkelstraat ter wereld, de Stroget. Vanavond een excursie naar het prachtig verlichte park Tivoli. De vele kermisattracties, theaters, talrijke restaurants en bars vormen een gezellig uitgaansgebied voor jong en oud.

Dag 3 Kopenhagen – Roskilde
’s Ochtends rijden we eerst naar het centrum waar u één van de vele musea kunt bezoeken of een rondvaart kunt maken langs o.a. de Nyhavn, de Amalie Garden en het Christiansborg paleis. In de middag rijden we naar Roskilde gelegen op een helling aan het Roskildefjord. Het indrukwekkende interieur van de Domkirche met maar liefst 38 koningsgraven, maar vooral het Vikingschepenmuseum zijn een bezoek meer dan waard. Aan het einde van de middag komen we terug in Kopenhagen.

Dag 4 Terugreis
Na het ontbijt beginnen we direct aan onze terugreis en komt er einde aan uw personeelsreis Kopenhagen.

Onze medewerkers zetten zich volledig in voor uw personeelsreis Kopenhagen om u de hoogste kwaliteit en service te bieden! We passen ons volledig aan uw plannen aan, dus vraag vandaag nog een offerte aan voor uw personeelsreis.

Foto album

Extra informatie

  rn t

 • Boottocht langs Nyhavn en het Cristiansborg paleis
 • rn t

 • Tivoli
 • rn t

 • Carlsberg Glyptotek
 • rn t

 • Deens Architektuurmuseum
 • rn t

 • Frederikskirke
 • rn t

 • Stadwandeling met gids, klassiek
 • rn t

 • Carlsberg brouwerij
 • rn

U verblijft in een middenklasse hotel in Kopenhagen, de kamers zijn voorzien van bad of douche, toilet, telefoon en tv. Deze hotels zijn gelegen in of op korte afstand van het centrum en hebben een goede verbinding per openbaar vervoer. De verzorging tijdens uw verblijf is op basis van logies en ontbijt.

Het is ook mogelijk een reis- of annuleringsverzekering via ons af te sluiten.rnrnAnnuleringsverzekering:rnDe premie van een annuleringsverzekering bedraagt 5,5% van de totale reissom +rn€ 3,50 poliskosten en 21% assurantiebelasting (van het totaalbedrag aan premie enrnpoliskosten).rnrnReisverzekering:rnDe premie van een Europeesche reisverzekering is afhankelijk van welkerndekking u wenst af te sluiten. Vanaf € 2,65 per persoon per dag.

Van wens tot groepsreis in 5 stappen. Hoe gaat het boeken van uw groepsreis bij Veenstra Reizen in zijn werk? Er is veel voorbereiding nodig, zodat u tijdens uw groepsreis alleen voor aangename verrassingen komt te staan.rnrnStap 1 contact: De eerste stap om een groepsreis te boeken is persoonlijk contact met één van onze medewerkers.rnrnStap 2 ons voorstel: Op basis van uw wensen krijgt u van ons een reisvoorstel. U ontvangt een uitgebreide offerte met een complete dagindeling en tijdsplanning. Onze lokale kennis maakt het verschil, we komen met grote regelmaat op onze bestemmingen. Bovendien hebben we direct contact met onze lokale partners, zodat we weten wat zich ter plaatse afspeelt. Onze medewerkers willen graag ervaringen met u delen om zo een groepsreis tot een succes te maken.rnrnStap 3 definitieve boeking: Als ons reisvoorstel volledig naar uw wens is, maken we alles definitief. Mocht een bepaald onderdeel niet meer beschikbaar zijn, dan leggen wij u een passend alternatief voor.rnrnStap 4 definitieve reisschema: Als alles is bevestigd, sturen wij u het definitieve reisschema.rnrnStap 5 evaluatie: Na afloop van de reis horen wij graag hoe de groepsreis is verlopen.

Offerte aanvragen

Offerte aanvraag groepsreizen
Persoonsgegevens
Aanhef *
Reisgegevens
Aantal reizigers
Welke mogelijkheden wilt u ter plaatse geregeld hebben? (door middel van aanvinken) *
Wenst u lid te worden van onze nieuwsbrief?
© Veenstrareizen 2024
Ontwikkeld met Lef