Een personeelsreis Europa, die boekt u bij Veenstra Reizen

Schoolreizen Nederland met Veenstra Reizen

Voor een personeelsreis Europa bent u bij ons aan het juiste adres. Van een groepsdagtocht tot een complete personeelsreis in Europa, Veenstra Reizen regelt alles voor u inclusief busvervoer. Het is zelfs mogelijk om een busreis inclusief excursies te boeken, want wij hebben vele connecties in bijvoorbeeld Brussel en Amsterdam. Op deze manier kunt u praktisch alles aan ons overlaten voor uw personeelsreis in Europa! Omdat wij over een eigen wagenpark van bussen en touringcars beschikken, kunnen we uw personeelsreizen voordelig en op maat organiseren. Geef uw wensen bij ons aan en vraag een offerte aan voor een personeelsreis naar Maastricht of een andere bestemming. We helpen u graag aan de leukste en beste busreizen!

Een personeelsreis in Europa boeken met of zonder excursies?

Met de excursies van Veenstra Reizen ziet u altijd de leukste bezienswaardigheden tijdens uw busreis. Nederland heeft vele populaire bestemmingen (zoals Berlijn, Parijs & Londen) waar we de leukste excursies voor u hebben uitgezocht. Uiteraard is het ook mogelijk om een personeelsreis in Nederland naar eigen inzicht te besteden. In dit geval reist u gezellig mee in onze touringcar en vult u uw tijd na aankomst zelf in. Ook zonder excursies nemen we u graag mee op reis in Europa!

Groepsreizen bij Veenstra Reizen met de dubbeldekker

Onze sterke punten:

  • Persoonlijk contact voor en tijdens de personeelsreis in Europa
  • Wij bieden de hoogste kwaliteit en flexibiliteit tegen de scherpste prijs
  • Wij bieden personeelsreizen in Europa volledig op maat aan
  • Wij werken met vaste betrouwbare partners

Uniek aan een personeelsreis in Europa bij Veenstra Reizen:

  • Wij bieden een uniek programma met verschillende excursies
  • Bij een personeelsreis in Europa heeft u geen verrassingen achteraf, in de reisomschrijving staat omschreven wat bij de prijs is inbegrepen
  • Reserveer niet alleen de bus, maar ook de gehele personeelsreis in Europa bij ons
  • Heeft u meerdere personeelsreizen per jaar? Zet dan alles bij ons weg en profiteer van korting
Veilig en voordelig een personeelsreis in Europa inclusief een bus met chauffeur

Uiteraard zult u bij Veenstra Reizen altijd een bus inclusief chauffeur huren. Het maakt niet uit wat de bestemming van uw personeelsreis is, want onze chauffeurs brengen u werkelijk overal naartoe. U en uw medereizigers zijn altijd verzekerd van een veilige busreis naar de plaats(en) van bestemming. Een bus huren doet u namelijk altijd inclusief een van onze ervaren, gecertificeerde chauffeurs.

Wij zijn dan ook ISO 9001/14001 gecertificeerd en in het bezit van het Veiligheidsdocument. Wij voldoen daarmee aan de strengste eisen ten aanzien van kwaliteit, veiligheid en duurzaamheid. Tevens zijn wij aangesloten bij het SGVR garantiefonds en KNV. Dat is wel zo’n veilig gevoel als u een personeelsreis boekt. Bij Veenstra Reizen kunt u een personeelsreis in Europa regelen naar uw favoriete bestemming waarbij de hoogste veiligheidseisen altijd in acht zijn genomen.

Specialist in personeelsreizen en busverhuur

Veenstra Reizen, bijna een eeuw ervaring in busreizen, compleet verzorgde personeelsreizen en touringcar verhuur. Veenstra Reizen staat bekend om haar veelzijdig programma van verzorgde busreizen en heeft in de reiswereld een zeer positieve reputatie opgebouwd met haar reizen en bus verhuur.

Programma van uw personeelsreis in Europa

4-daagse personeelsreis in Europa (Maastricht)

Hieronder vindt u een voorbeeldprogramma van een meerdaagse personeelsreis in Europa (Maastricht). Het programma is volledig naar uw wens aanpasbaar.

Dag 1 Busreis Maastricht
Vroeg in de ochtend vertrekken we vanaf uw opstapplaats. Aan het begin van de middag zullen we bij het hotel aankomen.

Dag 2 en 3 Vrije besteding personeelsreis Maastricht
We kunnen tijdens de personeelsreis Maastricht diverse leuke excursies voor u verzorgen, zoals bijvoorbeeld een rondleiding bij Maastricht Aachen Airport, te grotbiken of een rondvaart over de Maas.

Dag 4 Terugreis Maastricht
Na het ontbijt is het alweer tijd om afscheid te nemen van deze mooie stad en komt er een eind aan uw personeelsreis Maastricht.

Veenstra Reizen heeft de beschikking over een ruime capaciteit en diversiteit aan touringcars / bussen. Bij Veenstra Reizen heeft u direct en persoonlijk contact, u heeft dan ook voor alle personeelsreizen een vast contactpersoon. Samenwerking en flexibiliteit staan bij ons hoog in het vaandel, want samen met u zorgen we ervoor dat een personeelsreis in Europa een succes wordt. Onze medewerkers zetten zich volledig in voor een personeelsreis in Europa om u de hoogste kwaliteit en service te bieden! We passen ons volledig aan uw plannen aan, dus vraag vandaag nog een offerte aan voor een personeelsreis in Europa. Neem contact met ons op via groepsreizen@veenstrareizen.nl of bel 0511-541809 voor een persoonlijke advies!

Personeelsreis Europa met Veenstra Reizen
© Veenstrareizen 2024
Ontwikkeld met Lef