Ouderenreizen met begeleiding

Ouderenreizen met Veenstra Reizen

De best verzorgde ouderenreizen met begeleiding boekt u bij Veenstra Reizen! Samen met u organiseren wij ouderenreizen met begeleiding naar een groot aantal bestemmingen in binnen- en buitenland. Denk aan een mooie ouderenreis met de juiste begeleiding naar landen als België, Luxemburg, Oostenrijk en Duitsland. Maar ook een busreis binnen Nederland is een optie bij Veenstra Reizen! Er worden regelmatig reizen georganiseerd naar de natuurrijke omgeving van bijvoorbeeld Friesland.

Speciale ouderenreizen met begeleiding

De ouderenreizen met begeleiding betreffen reizen die zijn aangepast aan personen die niet een intensief programma willen volgen. Op deze reizen gaat een reisbegeleider mee en is de touringcar voorzien van een lift. Het programma en hotel zijn rollatorvriendelijk. Het reisprogramma is speciaal afgestemd op senioren, waarbij er veel aandacht is voor uw persoonlijke wensen en geen lange stukken hoeft te lopen.

Wij zijn ISO 9001/14001 gecertificeerd en in het bezit van het Veiligheidsdocument. Wij voldoen daarmee aan de strengste eisen ten aanzien van kwaliteit, veiligheid en duurzaamheid. Tevens zijn wij aangesloten bij het SGVR garantiefonds en KNV. Bij Veenstra Reizen kunt u ouderenreizen met begeleiding regelen naar uw favoriete bestemming waarbij de hoogste veiligheidseisen altijd in acht zijn genomen.

Een ouderenreis met begeleiding boeken met of zonder excursies?

Met de excursies van Veenstra Reizen ziet u altijd de leukste bezienswaardigheden tijdens uw busreis. Europa heeft vele populaire bestemmingen (zoals Zeeland, Rügen & het Zwarte Woud) waar we de leukste excursies voor u hebben uitgezocht. Uiteraard is het ook mogelijk om de ouderenreis met begeleiding naar eigen inzicht te besteden. In dit geval reist u gezellig mee in onze touringcar met lift en vult u uw tijd na aankomst zelf in. Ook zonder excursies nemen we u graag mee op reis door Europa!

Onze sterke punten:

  • Persoonlijk contact voor en tijdens de ouderenreizen met begeleiding
  • Wij bieden de hoogste kwaliteit en flexibiliteit tegen de scherpste prijs
  • Wij bieden ouderenreizen met begeleiding volledig op maat aan
  • Wij werken met vaste betrouwbare partners

Uniek aan onze seniorenreizen:

  • Wij bieden een uniek programma met verschillende excursies
  • Bij onze ouderenreizen met begeleiding heeft u geen verrassingen achteraf, in de reisomschrijving staat omschreven wat bij de prijs is inbegrepen. Tijdens het boeken van uw reis kunt u nog eventueel extra’s bij boeken, zoals optionele excursies

Heeft u nog vragen over uw favoriete ouderenreis door Europa? Dan kunt u iedere werkdag contact met ons opnemen met onze klantenservice, via info@veenstrareizen.nl of het nummer 0511-541809.

Ouderenreizen
© Veenstrareizen 2024
Ontwikkeld met Lef