Middagtocht theefabriek

Dagtocht Theefabriek afbeelding 1 Dagtocht Theefabriek afbeelding 2 Dagtocht Theefabriek afbeelding 3

Thee drinkt u waarschijnlijk elke dag, maar weet u ook waar het vandaan komt? In de Theefabriek wordt u meegenomen op een ontdekkingsreis door de wereld van thee. Waar wordt thee verbouwd, hoe ziet een theeplant eruit en welke blaadjes plukken ze nu precies?

Programma middagtocht theefabriek

We worden ontvangen met een heerlijke afternoon high tea. Deze bestaat uit 2 luxe hartig belegde mini-sandwiches, 1 stukje hartige taart, 1 hartige mini-muffin, 1 scone met jam en ongezoete slagroom, 1 stukje gebak, 1 stukje theecake, 1 vruchtenspiesje, diverse soorten thee en 1 glas vruchtensap. Na de high tea wordt er in de filmzaal een film over de theeproductie en het drinken van thee getoond. Na afloop van de film kunt u op eigen gelegenheid het theemuseum gaan bekijken. We sluiten de middag af met een bezoek aan de de nostalgische theewinkel. Hier kunt u terecht voor maar liefst 300 soorten thee, kruiden en vruchten en allerlei thee attributen.

Onze sterke punten:
  • Persoonlijk contact voor en tijdens de groepsdagtocht
  • Wij bieden de hoogste kwaliteit en flexibiliteit tegen de scherpste prijs
  • Wij bieden groepsdagtochten volledig op maat aan
  • Wij werken met vaste betrouwbare partners
Uniek aan onze groepsdagtochten:
  • Wij bieden een uniek programma voor uw medereizigers
  • Bij onze groepsdagtochten heeft u geen verrassingen achteraf, in de reisomschrijving staat omschreven wat bij de prijs is inbegrepen

Wij zijn ISO 9001/14001 gecertificeerd en in het bezit van het Veiligheidsdocument. Wij voldoen daarmee aan de strengste eisen ten aanzien van kwaliteit, veiligheid en duurzaamheid. Tevens zijn wij aangesloten bij het SGVR garantiefonds en KNV. Bij Veenstra Reizen kunt u een groepsdagtocht regelen naar uw favoriete bestemming waarbij de hoogste veiligheidseisen altijd in acht zijn genomen.

Inbegrepen

Inbegrepen
  • Vervoer
  • Entree theefabriek
  • Afternoon High Tea

Offerte aanvragen

Offerte aanvraag groepsdagtochten / personeelsuitjes
Persoonsgegevens
Aanhef *
Reisgegevens
Aantal reizigers
Extra (door middel van aanvinken)
Wenst u lid te worden van onze nieuwsbrief?
© Veenstrareizen 2024
Ontwikkeld met Lef