Leuke schooluitstappen vindt u bij Veenstra Reizen

Actieve schoolreis

Bekijk de leuke schooluitstappen van Veenstra Reizen voor basisscholen en het voortgezet onderwijs! Speciaal voor u hebben we vele leuke schooluitstappen georganiseerd, waarvoor u online een offerte kunt aanvragen. Maar er is nog veel meer mogelijk, want u kunt ook een schoolreis op maat aanvragen. Bij Veenstra Reizen vindt u de meest succesvolle leuke schooluitstappen die het altijd goed doen bij zowel scholieren als leraren!

Onze sterke punten:

  • Persoonlijk contact voor en tijdens de schoolreis
  • Wij bieden de hoogste kwaliteit en flexibiliteit tegen de scherpste prijs
  • Wij bieden schoolreizen volledig op maat aan
  • Wij werken met vaste betrouwbare partners

Uniek aan onze schoolreizen:

  • Reserveer niet alleen de bus, maar ook de entreekaartjes of de gehele reis bij ons
  • Heeft u meerdere reizen per jaar? Zet dan alles bij ons weg en profiteer van korting

Bespaartips busvervoer

  • Plan de busreis in een rustige periode, zoals de winterperiode
  • Probeer zo vroeg mogelijk de busreis vast te leggen

Wij zijn ISO 9001/14001 gecertificeerd en in het bezit van het Veiligheidsdocument. Wij voldoen daarmee aan de strengste eisen ten aanzien van kwaliteit, veiligheid en duurzaamheid. Tevens zijn wij aangesloten bij het SGVR garantiefonds en KNV. Bij Veenstra Reizen kunt u leuke schooluistappen regelen naar uw favoriete bestemming waarbij de hoogste veiligheidseisen altijd in acht zijn genomen. U kunt een bus huren in Standard Class, Comfort Class en Royal Class. Ook is het mogelijk catering in de bus te verzorgen.

Voor iedere wens heeft Veenstra Reizen leuke schoolreisjes, dus schroom niet om direct contact met ons op te nemen! Heeft u een dringende vraag? Dan kunt u ons mailen via schoolreizen@veenstrareizen.nl of bel 0511-541809 voor meer informatie. Omdat wij al bijna 100 jaar busreizen organiseren voor basisscholen, het voortgezet onderwijs, het middelbaar beroepsonderwijs en het hoger onderwijs, komen we altijd tot een leuke reis voor de scholieren.

Leuke schoolreisjes

Offerte aanvraag
Persoonsgegevens
Aanhef *
Reisgegevens
Aantal reizigers
Wenst u lid te worden van onze nieuwsbrief?

© Veenstrareizen 2024
Ontwikkeld met Lef