Kerstmarkt Dickens Festijn Deventer

Veenstra Reizen en kerstmarkt Dickens Festijn Met de bus naar kerstmarkt Dickens Festijn Deventer Kerstmarkt Dickens Festijn en Veenstra Reizen

U kunt deze winter nog veel meer boeken dan de kerstmarkt busreizen van Veenstra Reizen. De kerstmarkt Dickens Festijn komt namelijk tot leven in Deventer! De 19e eeuwse Engelse stad van Charles Dickens herleeft in volle glorie in het centrum van Deventer. In het historische Bergkwartier komen ruim 900 personages uit de beroemde boeken van deze Engels schrijver tot leven: van Scrooge tot Oliver Twist, van Mr. Pickwick tot Christmas Carol Singers, van weeskinderen tot dronkaards, van kantoorklerken tot deftige lieden.

Laat u tijdens deze dagtocht naar de kerstmarkt Dickens Festijn onderdompelen in de 19-eeuwse wereld van Charles Dickens. Jaarlijks worden die in het Bergkwartier verbeeld. De 950 fraai uitgedoste figuranten die zorgen voor verrassende en ontroerende taferelen, toepasselijke muziek, talrijke kraampjes en de sfeervol aangeklede historische wijk maken het festijn voor zeer velen elk jaar weer tot een feest. Elk jaar grijpen duizenden festivalgangers de kans om deze bijzondere collectie van op Dickens-verhalen geïnspireerde poppenhuizen en miniaturen te bewonderen.

Onze sterke punten:
  • Persoonlijk contact voor en tijdens de kerstmarkt
  • Wij bieden de hoogste kwaliteit en flexibiliteit tegen de scherpste prijs
  • Wij bieden kerstmarkten volledig op maat aan
  • Wij werken met vaste betrouwbare partners
Uniek aan onze kerstmarkten:
  • Wij bieden een uniek programma voor uw medereizigers
  • Bij onze kerstmarkten heeft u geen verrassingen achteraf, in de reisomschrijving staat omschreven wat bij de prijs is inbegrepen

Wij zijn ISO 9001/14001 gecertificeerd en in het bezit van het Veiligheidsdocument. Wij voldoen daarmee aan de strengste eisen ten aanzien van kwaliteit, veiligheid en duurzaamheid. Tevens zijn wij aangesloten bij het SGVR garantiefonds en KNV. Bij Veenstra Reizen kunt u een kerstmarkt regelen naar uw favoriete bestemming waarbij de hoogste veiligheidseisen altijd in acht zijn genomen.

Inbegrepen

Inbegrepen
  • Vervoer
  • Entree Dickens Festijn

Offerte aanvragen

Offerte aanvraag groepsdagtochten / personeelsuitjes
Persoonsgegevens
Aanhef *
Reisgegevens
Aantal reizigers
Extra (door middel van aanvinken)
Wenst u lid te worden van onze nieuwsbrief?
© Veenstrareizen 2024
Ontwikkeld met Lef