Kerstmarkt busreizen en kerst dagtochten vanaf €20,-

Kerstmarkt busreizen met Veenstra Reizen

Kerstmarkt busreizen en kerst dagtochten boekt u voordelig bij Veenstra Reizen. Kies uit een breed aanbod kerstmarkten busreizen in Duitsland, België en Nederland! Voor een gezellige kerst dagtocht in de maand december bent u hier aan het juiste adres, want wij organiseren kerstmarkt busreizen en dagtochten in zowel binnen- als buitenland. Al vanaf €20,- boekt u uw kerstuitje met de bus bij Veenstra Reizen! Het voordeel om met de bus te reizen is dat u geen parkeerzorgen heeft en dat u comfortabel en veilig met de bus heen en terug wordt gebracht.

Boek uw kerstmarkt busreis zelfstandig of voor een groep!

Een busreis naar een leuke kerstmarkt is de beste manier om in de kerststemming te komen! In de bus verzorgen we u met koffie, thee en gebak: een goed begin om in die kerstsfeer te komen. Bovendien is het zowel voor groepen als individuen mogelijk om een kerstmarkt busreis te boeken. Wilt u een groepsreis boeken naar een van de vele markten die rond Kerstmis te bezoeken zijn? Dan kunt u ons ook bellen of e-mailen voor een persoonlijke offerte. Individuen kunnen de beschikbare kerstmarkt busreizen direct online boeken. Opstappen kan in verscheidene plaatsen in Noord-Nederland!

Onze sterke punten:

  • Persoonlijk contact voor en tijdens de kerstmarkt
  • Wij bieden de hoogste kwaliteit en flexibiliteit tegen de scherpste prijs
  • Wij bieden kerstmarkt busreizen volledig op maat aan
  • Wij werken met vaste betrouwbare partners

Uniek aan onze kerstmarkten:

  • Wij bieden een uniek programma voor uw medereizigers
  • Bij onze kerstmarkt busreizen heeft u geen verrassingen achteraf, in de reisomschrijving staat omschreven wat bij de prijs is inbegrepen

Wij zijn ISO 9001/14001 gecertificeerd en in het bezit van het Veiligheidsdocument. Wij voldoen daarmee aan de strengste eisen ten aanzien van kwaliteit, veiligheid en duurzaamheid. Tevens zijn wij aangesloten bij het SGVR garantiefonds en KNV. Bij Veenstra Reizen kunt u een kerstmarkt busreis regelen naar uw favoriete bestemming waarbij de hoogste veiligheidseisen altijd in acht zijn genomen.

Veenstra Reizen heeft de beschikking over een ruime capaciteit en diversiteit aan touringcars / bussen. Bij Veenstra Reizen heeft u direct en persoonlijk contact, u heeft dan ook voor alle kerstmarkt busreizen een vast contactpersoon. Samenwerking en flexibiliteit staan bij ons hoog in het vaandel, want samen met u zorgen we ervoor dat de kerstmarkt busreis een succes wordt. Neem vandaag nog contact met ons op via info@veenstrareizen.nl of bel 0511-541809 voor een persoonlijke advies!

Kerstmarkt busreizen
© Veenstrareizen 2024
Ontwikkeld met Lef