Laat uw kamp groep 7 op maat organiseren

Schoolkamp Nederland

Ook voor een gepersonaliseerd kamp groep 7 bent u bij Veenstra Reizen aan het goede adres. Al meer dan 90 jaar organiseren wij schoolkampen voor groep 7 en de rest van de basisschool! Boek uw schoolreis hieronder, voor elk soort onderwijs.

Vele activiteiten tijdens het kamp zijn gericht op teambuilding en samenwerking. Met dit thema organiseert Veenstra Reizen dan ook een leuke en avontuurlijke dagbesteding. Daarnaast nemen wij u tevens de organisatie van de dagplanning, het busvervoer, eten & drinken en het verblijf uit handen. Er staat uw leerlingen een prachtig kamp groep 7 te wachten. Deze unieke belevenis zullen ze zich hun hele leven herinneren!

Geef uw reiswensen door via onderstaand formulier, dan nemen wij binnen 24 uur contact met u op.

Leerzame schoolkampen voor groep 7

Uw leerlingen worden ’s ochtends opgehaald op school en per touringcar naar de plek van bestemming gebracht. Bij aankomst staat er een educatieve dag (of meerdere dagen) op hen te wachten. Denk aan een middag vol educatieve activiteiten, prachtige avonturen en natuurlijk een heleboel plezier! Ook zijn er ook een aantal momenten gereserveerd om met z’n allen te eten en te drinken. ’s Avonds is er uiteraard een comfortabele accommodatie voor jullie geregeld. Er is eventueel ruimte om nog een avondprogramma te organiseren voor de kinderen.

Neem vandaag nog contact met ons op via onderstaand telefoonnummer, het contactformulier of ons e-mailadres. Onze medewerkers nemen de mogelijkheden van uw schoolkamp in Utrecht graag met u door!

Schoolkamp groep 8

Betrouwbaarheid en veiligheid van uw busreis

Wij zijn ISO 9001/14001 gecertificeerd en in het bezit van het Veiligheidsdocument. Wij voldoen daarmee aan de strengste eisen ten aanzien van kwaliteit, veiligheid en duurzaamheid. Tevens zijn wij aangesloten bij het SGVR garantiefonds en KNV. Bij Veenstra Reizen kunt u een schoolreisje laten organiseren naar uw favoriete bestemming, waarbij de hoogste veiligheidseisen altijd in acht zijn genomen. Neem vandaag nog contact met ons op via busverhuur@veenstrareizen.nl of bel 0511-541809 voor een persoonlijke advies!

Onze sterkste punten voor het onderwijs:

  • Persoonlijk contact met onze medewerkers, zowel voor als tijdens de schoolreis
  • U ontvangt de hoogste kwaliteit en flexibiliteit tegen een scherpe prijs
  • Het schoolkamp wordt volledig naar uw persoonlijke wensen georganiseerd
  • Wij werken met vaste partners voor een optimale betrouwbaarheid

Unieke punten van ons schoolkamp:

  • Brede keuze uit locaties, zowel in Nederland als in het buitenland
  • Wij organiseren schoolkampen voor grote en voor kleine groepen
  • Reserveer niet alleen het busvervoer, maar ook het verblijf en de excursies via ons
  • Heeft u meerdere schoolreizen per jaar? Zet dan alles bij ons weg en profiteer van korting

Offerte aanvraag schoolreizen eendaags basisonderwijs
Contactgegevens
Aanhef *
Reisgegevens
Gewenste extra's (door middel van aanvinken)
Wenst u lid te worden van onze nieuwsbrief?

© Veenstrareizen 2024
Ontwikkeld met Lef