Holland zingt Hazes

Holland Zingt Hazes met Veenstra Reizen Fotocredits Set Vexy Veenstra Reizen & Holland zingt Hazes Fotocredits Set Vexy Bus Veenstra Reizen en Holland zingt Hazes Fotocredits Set Vexy

Holland zingt Hazes vindt jaarlijks plaats in de Ziggo Dome Amsterdam, die voor even wordt omgedoopt tot grootste kroeg van Nederland! Het publiek kan tijdens dit groots opgezette arenaconcert Holland zingt Hazes luidkeels meezingen met de bekendste hits van de nog steeds immens populaire volkszanger. De trouwe fans maar ook de nieuwe generatie laten het onnavolgbare ‘Hazes gevoel’ herleven. Een keur aan bekende artiesten, die een band hebben met André Hazes en zijn repertoire, zingen zijn hits onder begeleiding van de live band van Eric van Tijn. Alle geliefde hits worden begeleid door beelden uit André’s leven en carrière op een groot LED scherm. Veenstra Reizen organiseert graag uw busreis en tickets voor het concert. Wij zorgen ervoor dat u comfortabel op het muziekspektakel aankomt.

Holland zingt Hazes inclusief busreis & tickets

Wij zorgen ervoor dat u comfortabel op het muziekspektakel aankomt. Wij zorgen ervoor dat u op een aangename loopafstand van het evenement uitstapt en dat u op tijd op de bestemming zult aankomen. Het voordeel om met de bus te reizen is dat u geen parkeerzorgen heeft en dat u comfortabel en veilig met de bus heen en terug wordt gebracht. Wellicht wilt u van te voren nog genieten van een goed diner, dit is allemaal mogelijk bij Veenstra Reizen. Zo bent u met uw groep een gezellige dag of avond weg waarbij aan alles gedacht is.

Onze sterke punten:
  • Persoonlijk contact voor en tijdens het uitje
  • Wij bieden de hoogste kwaliteit en flexibiliteit tegen de scherpste prijs
  • Wij bieden concerten voor groepen volledig op maat aan
  • Wij werken met vaste betrouwbare partners
Uniek aan onze uitjes:
  • Wij bieden een uniek programma voor uw medereizigers
  • Bij onze uitjes heeft u geen verrassingen achteraf, in de reisomschrijving staat omschreven wat bij de prijs is inbegrepen

Wij zijn ISO 9001/14001 gecertificeerd en in het bezit van het Veiligheidsdocument. Wij voldoen daarmee aan de strengste eisen ten aanzien van kwaliteit, veiligheid en duurzaamheid. Tevens zijn wij aangesloten bij het SGVR garantiefonds en KNV. Bij Veenstra Reizen kunt u een uitje regelen naar uw favoriete bestemming waarbij de hoogste veiligheidseisen altijd in acht zijn genomen.

Inbegrepen

Inbegrepen
  • Vervoer
  • Tickets

Offerte aanvragen

Offerte aanvraag groepsdagtochten / personeelsuitjes
Persoonsgegevens
Aanhef *
Reisgegevens
Aantal reizigers
Extra (door middel van aanvinken)
Wenst u lid te worden van onze nieuwsbrief?
© Veenstrareizen 2024
Ontwikkeld met Lef