Direct & persoonlijk contact
Duurzaam op reis
Bijna 100 jaar ervaring
Ruim aanbod

Groepsreis Spanje boeken met luxe bus

Groepsreizen Spanje met Veenstra Reizen

Onbezorgd een groepsreis naar Spanje boeken? Bij Veenstra Reizen kunt u terecht voor de leukste Spanje groepsreizen met luxe bus, met bestemmingen als het prachtige Barcelona! Alles wordt tot in de puntjes voor u verzorgd en u kunt verschillende excursies aan uw groepsreis toevoegen. Spanje is een land met een volkomen eigen cultuur, architectuur en natuurlijk vindt u hier zon, zee en strand in overvloed. Dat maakt een dergelijke groepsreis niet alleen aantrekkelijk in de lente en zomer, maar ook in de herfst en winter!

Wij zijn ISO 9001/14001 gecertificeerd en in het bezit van het Veiligheidsdocument. Wij voldoen daarmee aan de strengste eisen ten aanzien van kwaliteit, veiligheid en duurzaamheid. Tevens zijn wij aangesloten bij het SGVR garantiefonds en KNV. Bij Veenstra Reizen kunt u groepsreizen naar Spanje regelen naar uw favoriete bestemming waarbij de hoogste veiligheidseisen altijd in acht zijn genomen.

Een groepsreis naar Spanje boeken met of zonder excursies?

Met de excursies van Veenstra Reizen ziet u altijd de leukste bezienswaardigheden tijdens uw busreis. Spanje heeft vele populaire bestemmingen (zoals Madrid, Valencia & Salou) waar we de leukste excursies voor u hebben uitgezocht. Uiteraard is het ook mogelijk om groepsreizen naar Spanje naar eigen inzicht te besteden. In dit geval reist u gezellig mee in onze touringcar en vult u uw tijd na aankomst zelf in. Ook zonder excursies nemen we u graag mee op reis naar Spanje!

Onze sterke punten:

  • Persoonlijk contact voor en tijdens de groepsreis Spanje
  • Wij bieden de hoogste kwaliteit en flexibiliteit tegen de scherpste prijs
  • Wij bieden groepsreizen Spanje volledig op maat aan
  • Wij werken met vaste betrouwbare partners

Uniek aan onze groepsreizen:

  • Wij bieden een uniek programma met verschillende excursies
  • Bij onze groepsreizen Spanje heeft u geen verrassingen achteraf, in de reisomschrijving staat omschreven wat bij de prijs is inbegrepen. Tijdens het boeken van uw reis kunt u nog eventueel extra’s bij boeken, zoals optionele excursies

Heeft u nog vragen over uw favoriete groepsreis naar Spanje? Dan kunt u iedere werkdag contact met ons opnemen met onze klantenservice, via info@veenstrareizen.nl of het nummer 0511-541809.

Groepsreizen Spanje
© Veenstrareizen 2021
Ontwikkeld met Lef