Groepsreizen Polen met luxe bus en excursies

Groepsreizen Polen met Veenstra Reizen

Een volledig verzorgde groepsreis naar Polen boeken en onbezorgd op reis gaan? Veenstra Reizen is hét adres voor groepsreizen Polen, met bestemmingen als het prachtige Krakau! Uiteraard kunt u hier ook indrukwekkende excursies bij boeken, zoals een bezoek aan Auschwitz en Birkenau of de zoutmijnen van Wieliczka. Voor bedrijven en grote groepen is het overigens ook mogelijk om groepsreizen naar Polen op maat te organiseren.

Groepsreizen naar Polen boeken met of zonder excursies?

Met de excursies van Veenstra Reizen ziet u altijd de leukste bezienswaardigheden tijdens uw busreis. Polen heeft vele populaire bestemmingen (zoals Warschau & Gdansk) waar we de leukste excursies voor u hebben uitgezocht. Uiteraard is het ook mogelijk om groepsreizen naar Polen naar eigen inzicht te besteden. In dit geval reist u gezellig mee in onze touringcar en vult u uw tijd na aankomst zelf in. Ook zonder excursies nemen we u graag mee op reis naar Polen!

Groepsreizen bij Veenstra Reizen met de dubbeldekker

Onze sterke punten:

  • Persoonlijk contact voor en tijdens de groepsreizen naar Polen
  • Wij bieden de hoogste kwaliteit en flexibiliteit tegen de scherpste prijs
  • Wij bieden groepsreizen naar Polen volledig op maat aan
  • Wij werken met vaste betrouwbare partners

Uniek aan onze groepsreizen naar Polen:

  • Wij bieden een uniek programma met verschillende excursies
  • Bij onze groepsreizen naar Polen heeft u geen verrassingen achteraf, in de reisomschrijving staat omschreven wat bij de prijs is inbegrepen
  • Reserveer niet alleen de bus, maar ook de gehele groepsreis naar Polen bij ons
  • Heeft u meerdere groepsreizen naar Polen per jaar? Zet dan alles bij ons weg en profiteer van korting
Veilig en voordelige groepsreizen naar Polen inclusief een bus met chauffeur

Uiteraard zult u bij Veenstra Reizen altijd een bus inclusief chauffeur huren. Het maakt niet uit wat de bestemming van uw groepsreis is, want onze chauffeurs brengen u werkelijk overal naartoe. U en uw medereizigers zijn altijd verzekerd van een veilige busreis naar de plaats(en) van bestemming. Een bus huren doet u namelijk altijd inclusief een van onze ervaren, gecertificeerde chauffeurs.

Wij zijn dan ook ISO 9001/14001 gecertificeerd en in het bezit van het Veiligheidsdocument. Wij voldoen daarmee aan de strengste eisen ten aanzien van kwaliteit, veiligheid en duurzaamheid. Tevens zijn wij aangesloten bij het SGVR garantiefonds en KNV. Dat is wel zo’n veilig gevoel als u een groepsreis boekt. Bij Veenstra Reizen kunt u een groepsreis naar Polen regelen naar uw favoriete bestemming waarbij de hoogste veiligheidseisen altijd in acht zijn genomen.

Specialist in groepsreizen en busverhuur

Veenstra Reizen, bijna een eeuw ervaring in busreizen, compleet verzorgde groepsreizen en touringcar verhuur. Veenstra Reizen staat bekend om haar veelzijdig programma van verzorgde busreizen en heeft in de reiswereld een zeer positieve reputatie opgebouwd met haar reizen en bus verhuur.

Programma van uw groepsreis in Polen (Krakau)

5-daagse groepsreis Polen (Krakau)

Hieronder vindt u een voorbeeldprogramma van een meerdaagse groepsreis naar Polen (Krakau). Het programma is volledig naar uw wens aanpasbaar.

Dag 1 heenreis
We vertrekken in de ochtend naar Krakau. Laat in de middag zullen we bij ons hotel arriveren. De rest van de avond heeft u ter vrije besteding.

Dag 2 stadswandeling
Na het ontbijt een stadswandeling o.l.v. van een stadsgids langs o.a. Grote Markt , Mariakerk, Raadhuistoren, Lakenhallen, Wawelburcht en Barbakan. ’s Middags heeft u vrije tijd om de stad te verkennen. In de avond geniet u van een heerlijk diner.

Dag 3 Auschwitz en Birkenau
In de ochtend vertrekken we voor een bezoek aan Auschwitz en Birkenau. Auschwitz begon als een concentratiekamp en groeide uit tot een vernietigingskamp voor 1,5 miljoen mensen. Hier krijgt u een indrukwekkende rondleiding (ca. 3 uren). In de middag zijn we terug in Krakau en heeft u vrije tijd voor in de stad. In de avond dineren we met zijn allen

Dag 4 zoutmijnen van Wieliczka
Vandaag brengt u een bezoek aan de zoutmijnen van Wieliczka, één van de oudste mijnen ter wereld en een UNESCO-werelderfgoed. De zoutmijnen worden jaarlijks door meer dan 1 miljoen toeristen bezocht, ervaar deze mooie excursie. Aan het einde van de middag zijn we terug in Krakau en heeft u gelegenheid om de stad verder te verkennen. ’s avonds dineren.

Dag 5 terugreis
Vandaag moeten we Krakau helaas weer verlaten. Na het ontbijt beginnen we aan de terugreis en komt er een einde aan uw groepsreis Polen (Krakau).

Veenstra Reizen heeft de beschikking over een ruime capaciteit en diversiteit aan touringcars / bussen. Bij Veenstra Reizen heeft u direct en persoonlijk contact, u heeft dan ook voor alle groepsreizen naar Polen een vast contactpersoon. Samenwerking en flexibiliteit staan bij ons hoog in het vaandel, want samen met u zorgen we ervoor dat de groepsreizen naar Polen een succes worden. Onze medewerkers zetten zich volledig in voor de groepsreizen naar Polen om u de hoogste kwaliteit en service te bieden! We passen ons volledig aan uw plannen aan, dus vraag vandaag nog een offerte aan voor een groepsreis naar Polen. Neem contact met ons op via groepsreizen@veenstrareizen.nl of bel 0511-541809 voor een persoonlijke advies!

Groepsreizen Polen
© Veenstrareizen 2024
Ontwikkeld met Lef