Direct & persoonlijk contact
Duurzaam op reis
Bijna 100 jaar ervaring
Ruim aanbod

Groepsreizen Polen met luxe bus en excursies

Groepsreizen Polen met Veenstra Reizen

Een volledig verzorgde groepsreis naar Polen boeken en onbezorgd op reis gaan? Veenstra Reizen is hét adres voor groepsreizen Polen, met bestemmingen als het prachtige Krakau! Uiteraard kunt u hier ook indrukwekkende excursies bij boeken, zoals een bezoek aan Auschwitz en Birkenau of de zoutmijnen van Wieliczka. Voor bedrijven en grote groepen is het overigens ook mogelijk om groepsreizen naar Polen op maat te organiseren.

Wij zijn ISO 9001/14001 gecertificeerd en in het bezit van het Veiligheidsdocument. Wij voldoen daarmee aan de strengste eisen ten aanzien van kwaliteit, veiligheid en duurzaamheid. Tevens zijn wij aangesloten bij het SGVR garantiefonds en KNV. Bij Veenstra Reizen kunt u groepsreizen naar Polen regelen naar uw favoriete bestemming waarbij de hoogste veiligheidseisen altijd in acht zijn genomen.

Een groepsreis naar Polen boeken met of zonder excursies?

Met de excursies van Veenstra Reizen ziet u altijd de leukste bezienswaardigheden tijdens uw busreis. Polen heeft vele populaire bestemmingen (zoals Warschau & Gdansk) waar we de leukste excursies voor u hebben uitgezocht. Uiteraard is het ook mogelijk om groepsreizen naar Polen naar eigen inzicht te besteden. In dit geval reist u gezellig mee in onze touringcar en vult u uw tijd na aankomst zelf in. Ook zonder excursies nemen we u graag mee op reis naar Polen!

Onze sterke punten:

  • Persoonlijk contact voor en tijdens de groepsreis Polen
  • Wij bieden de hoogste kwaliteit en flexibiliteit tegen de scherpste prijs
  • Wij bieden groepsreizen Polen volledig op maat aan
  • Wij werken met vaste betrouwbare partners

Uniek aan onze groepsreizen:

  • Wij bieden een uniek programma met verschillende excursies
  • Bij onze groepsreizen Polen heeft u geen verrassingen achteraf, in de reisomschrijving staat omschreven wat bij de prijs is inbegrepen. Tijdens het boeken van uw reis kunt u nog eventueel extra’s bij boeken, zoals optionele excursies

Heeft u nog vragen over uw favoriete groepsreis naar Polen? Dan kunt u iedere werkdag contact met ons opnemen met onze klantenservice, via info@veenstrareizen.nl of het nummer 0511-541809.

Groepsreizen Polen
© Veenstrareizen 2021
Ontwikkeld met Lef