Groepsreizen voor ouderen met rolstoelbus

Groepsreizen ouderen met Veenstra Reizen

De leukste groepsreizen voor ouderen boekt u veilig, voordelig en snel bij Veenstra Reizen. Onze ouderen groepsreizen zijn namelijk ook geschikt voor reizigers met een rolstoel, omdat de luxe bus beschikt over een lift! Met deze zogenaamde rolstoelbus kunt u onbezorgd op reis naar bestemmingen in Nederland, maar ook de rest van Europa.  Boek bijvoorbeeld een groepsreis voor senioren naar Spanje, Italië, Duitsland, Frankrijk of Engeland.

Speciale reizen voor ouderen

De groepsreizen voor ouderen betreffen reizen die zijn aangepast aan personen die niet een intensief programma willen volgen. Op deze reizen gaat een reisbegeleider mee en is de touringcar voorzien van een lift. Het programma en hotel zijn rollatorvriendelijk. Het reisprogramma is speciaal afgestemd op ouderen, waarbij er veel aandacht is voor uw persoonlijke wensen en geen lange stukken hoeft te lopen.

Wij zijn ISO 9001/14001 gecertificeerd en in het bezit van het Veiligheidsdocument. Wij voldoen daarmee aan de strengste eisen ten aanzien van kwaliteit, veiligheid en duurzaamheid. Tevens zijn wij aangesloten bij het SGVR garantiefonds en KNV. Bij Veenstra Reizen kunt u groepsreizen ouderen regelen naar uw favoriete bestemming waarbij de hoogste veiligheidseisen altijd in acht zijn genomen.

Een groepsreis voor ouderen boeken met of zonder excursies?

Met de excursies van Veenstra Reizen ziet u altijd de leukste bezienswaardigheden tijdens uw busreis. Europa heeft vele populaire bestemmingen (zoals Zeeland, Rügen & het Zwarte Woud) waar we de leukste excursies voor u hebben uitgezocht. Uiteraard is het ook mogelijk om de groepsreizen ouderen naar eigen inzicht te besteden. In dit geval reist u gezellig mee in onze touringcar met lift en vult u uw tijd na aankomst zelf in. Ook zonder excursies nemen we u graag mee op reis door Europa!

Onze sterke punten:

  • Persoonlijk contact voor en tijdens de groepsreis ouderen
  • Wij bieden de hoogste kwaliteit en flexibiliteit tegen de scherpste prijs
  • Wij bieden groepsreizen ouderen volledig op maat aan
  • Wij werken met vaste betrouwbare partners

Uniek aan onze groepsreizen:

  • Wij bieden een uniek programma met verschillende excursies
  • Bij onze groepsreizen ouderen heeft u geen verrassingen achteraf, in de reisomschrijving staat omschreven wat bij de prijs is inbegrepen. Tijdens het boeken van uw reis kunt u nog eventueel extra’s bij boeken, zoals optionele excursies

Heeft u nog vragen over uw favoriete groepsreis door Europa? Dan kunt u iedere werkdag contact met ons opnemen met onze klantenservice, via info@veenstrareizen.nl of het nummer 0511-541809.

Groepsreizen ouderen
© Veenstrareizen 2024
Ontwikkeld met Lef