Bus groepsreizen voor jongeren en jongvolwassenen!

Groepsreizen jongeren met Veenstra Reizen

Een groepsreis voor jongeren en jongvolwassenen boeken met een luxe bus? Bij Veenstra Reizen boekt u de leukste bus groepsreizen voor jongeren naar bestemmingen als Italië, Spanje, Duitsland en Frankrijk. Uiteraard laten we u daar de mooiste plekjes zien om te eten, te drinken en op stap te gaan. Bent u geïnteresseerd in mooie excursies en interessante bezienswaardigheden? Ook deze zijn eenvoudig bij de reis in te boeken als u kiest voor een jongeren / jongvolwassenen groepsreis bij Veenstra Reizen.

Wij zijn ISO 9001/14001 gecertificeerd en in het bezit van het Veiligheidsdocument. Wij voldoen daarmee aan de strengste eisen ten aanzien van kwaliteit, veiligheid en duurzaamheid. Tevens zijn wij aangesloten bij het SGVR garantiefonds en KNV. Bij Veenstra Reizen kunt u groepsreizen naar België regelen naar uw favoriete bestemming waarbij de hoogste veiligheidseisen altijd in acht zijn genomen.

Een groepsreis jongeren boeken met of zonder excursies?

Met de excursies van Veenstra Reizen ziet u altijd de leukste bezienswaardigheden tijdens uw busreis. Europa heeft vele populaire bestemmingen (zoals Londen, Ardennen & Parijs) waar we de leukste excursies voor u hebben uitgezocht. Uiteraard is het ook mogelijk om groepsreizen jongeren naar eigen inzicht te besteden. In dit geval reist u gezellig mee in onze touringcar en vult u uw tijd na aankomst zelf in. Ook zonder excursies nemen we u graag mee op reis door Europa!

Onze sterke punten:

  • Persoonlijk contact voor en tijdens de groepsreis jongeren
  • Wij bieden de hoogste kwaliteit en flexibiliteit tegen de scherpste prijs
  • Wij bieden groepsreizen jongeren volledig op maat aan
  • Wij werken met vaste betrouwbare partners

Uniek aan onze groepsreizen:

  • Wij bieden een uniek programma met verschillende excursies
  • Bij onze groepsreizen jongeren heeft u geen verrassingen achteraf, in de reisomschrijving staat omschreven wat bij de prijs is inbegrepen. Tijdens het boeken van uw reis kunt u nog eventueel extra’s bij boeken, zoals optionele excursies

Heeft u nog vragen over uw favoriete groepsreis jongeren? Dan kunt u iedere werkdag contact met ons opnemen met onze klantenservice, via groepsreizen@veenstrareizen.nl of het nummer 0511-541809.

Groepsreizen jongeren
© Veenstrareizen 2024
Ontwikkeld met Lef