Groepsreizen Italië met luxe bus, voordelig & snel boeken

Groepsreizen Italië met Veenstra Reizen

Bij Veenstra Reizen boekt u uw groepsreizen Italië met busvervoer veilig en voordelig. Bovendien vindt u hier een breed aanbod groepsreizen naar Italië, met bestemmingen als Venetië, Rome en Milaan. Dat betekent dat er voor jong en oud een leuke busreis te boeken is naar de zon, en eventueel zee en strand! Geniet van alle cultuur en architectuur die een groepsreis Italië te bieden heeft. U hoeft niets te missen want uw gids kan u alles vertellen over de bezienswaardigheden van de omgeving.

Groepsreizen naar Italië boeken met of zonder excursies?

Met de excursies van Veenstra Reizen ziet u altijd de leukste bezienswaardigheden tijdens uw busreis. Italië heeft vele populaire bestemmingen (zoals Napels & Bologna) waar we de leukste excursies voor u hebben uitgezocht. Uiteraard is het ook mogelijk om groepsreizen naar Italië naar eigen inzicht te besteden. In dit geval reist u gezellig mee in onze touringcar en vult u uw tijd na aankomst zelf in. Ook zonder excursies nemen we u graag mee op reis naar Italië!

Groepsreizen bij Veenstra Reizen met de dubbeldekker

Onze sterke punten:

  • Persoonlijk contact voor en tijdens de groepsreizen naar Italië
  • Wij bieden de hoogste kwaliteit en flexibiliteit tegen de scherpste prijs
  • Wij bieden groepsreizen naar Italië volledig op maat aan
  • Wij werken met vaste betrouwbare partners

Uniek aan onze groepsreizen naar Italië:

  • Wij bieden een uniek programma met verschillende excursies
  • Bij onze groepsreizen naar Italië heeft u geen verrassingen achteraf, in de reisomschrijving staat omschreven wat bij de prijs is inbegrepen
  • Reserveer niet alleen de bus, maar ook de gehele groepsreis naar Italië bij ons
  • Heeft u meerdere groepsreizen naar Italië per jaar? Zet dan alles bij ons weg en profiteer van korting
Veilig en voordelige groepsreizen naar Italië inclusief een bus met chauffeur

Uiteraard zult u bij Veenstra Reizen altijd een bus inclusief chauffeur huren. Het maakt niet uit wat de bestemming van uw groepsreis is, want onze chauffeurs brengen u werkelijk overal naartoe. U en uw medereizigers zijn altijd verzekerd van een veilige busreis naar de plaats(en) van bestemming. Een bus huren doet u namelijk altijd inclusief een van onze ervaren, gecertificeerde chauffeurs.

Wij zijn dan ook ISO 9001/14001 gecertificeerd en in het bezit van het Veiligheidsdocument. Wij voldoen daarmee aan de strengste eisen ten aanzien van kwaliteit, veiligheid en duurzaamheid. Tevens zijn wij aangesloten bij het SGVR garantiefonds en KNV. Dat is wel zo’n veilig gevoel als u een groepsreis boekt. Bij Veenstra Reizen kunt u een groepsreis naar Italië regelen naar uw favoriete bestemming waarbij de hoogste veiligheidseisen altijd in acht zijn genomen.

Specialist in groepsreizen en busverhuur

Veenstra Reizen, bijna een eeuw ervaring in busreizen, compleet verzorgde groepsreizen en touringcar verhuur. Veenstra Reizen staat bekend om haar veelzijdig programma van verzorgde busreizen en heeft in de reiswereld een zeer positieve reputatie opgebouwd met haar reizen en bus verhuur.

Wilt u graag met een eigen groep busreis naar Italië organiseren?

We stellen graag een unieke busreis naar Italië voor uw groep samen, uw wensenlijst is het uitgangspunt voor een verblijvende offerte op maat. U ontvangt een uitgebreide offerte met een complete dagindeling en tijdsplanning. De mogelijke excursies worden uitgebreid beschreven. Onze medewerkers willen graag ervaringen met u delen om zo de busreis naar Italië tot een succes te maken. Naast het organiseren van A tot Z van de reizen, gaan wij zelf, indien gewenst, ook mee voor de begeleiding ter plaatse. Zo kunt u optimaal en onbezorgd van de groepsreis genieten! Na afloop van de reis horen wij graag hoe de groepsreis is verlopen. Veenstra Reizen is uw betrouwbare partner voor al uw groepsreizen!

Veenstra Reizen heeft de beschikking over een ruime capaciteit en diversiteit aan touringcars / bussen. Bij Veenstra Reizen heeft u direct en persoonlijk contact, u heeft dan ook voor alle groepsreizen naar Italië een vast contactpersoon. Samenwerking en flexibiliteit staan bij ons hoog in het vaandel, want samen met u zorgen we ervoor dat de groepsreizen naar Italië een succes worden. Onze medewerkers zetten zich volledig in voor de groepsreizen naar Italië om u de hoogste kwaliteit en service te bieden! We passen ons volledig aan uw plannen aan, dus vraag vandaag nog een offerte aan voor een groepsreis naar Italië. Neem contact met ons op via groepsreizen@veenstrareizen.nl of bel 0511-541809 voor een persoonlijke advies!

Groepsreizen Italië
© Veenstrareizen 2024
Ontwikkeld met Lef