Direct & persoonlijk contact
Duurzaam op reis
Bijna 100 jaar ervaring
Ruim aanbod

Groepsreis Italië met luxe bus, voordelig & snel boeken

Groepsreizen Italië met Veenstra Reizen

Bij Veenstra Reizen boekt u uw groepsreis Italië met busvervoer veilig en voordelig. Bovendien vindt u hier een breed aanbod groepsreizen naar Italië, met bestemmingen als Venetië, Rome en Milaan. Dat betekent dat er voor jong en oud een leuke busreis te boeken is naar de zon, en eventueel zee en strand! Geniet van alle cultuur en architectuur die een groepsreis Italië te bieden heeft. U hoeft niets te missen want uw gids kan u alles vertellen over de bezienswaardigheden van de omgeving.

Wij zijn ISO 9001/14001 gecertificeerd en in het bezit van het Veiligheidsdocument. Wij voldoen daarmee aan de strengste eisen ten aanzien van kwaliteit, veiligheid en duurzaamheid. Tevens zijn wij aangesloten bij het SGVR garantiefonds en KNV. Bij Veenstra Reizen kunt u groepsreizen naar Italië regelen naar uw favoriete bestemming waarbij de hoogste veiligheidseisen altijd in acht zijn genomen.

Een groepsreis naar Italië boeken met of zonder excursies?

Met de excursies van Veenstra Reizen ziet u altijd de leukste bezienswaardigheden tijdens uw busreis. Italië heeft vele populaire bestemmingen (zoals Napels & Bologna) waar we de leukste excursies voor u hebben uitgezocht. Uiteraard is het ook mogelijk om groepsreizen naar Italië naar eigen inzicht te besteden. In dit geval reist u gezellig mee in onze touringcar en vult u uw tijd na aankomst zelf in. Ook zonder excursies nemen we u graag mee op reis naar Italië!

Onze sterke punten:

  • Persoonlijk contact voor en tijdens de groepsreis Italië
  • Wij bieden de hoogste kwaliteit en flexibiliteit tegen de scherpste prijs
  • Wij bieden groepsreizen Italië volledig op maat aan
  • Wij werken met vaste betrouwbare partners

Uniek aan onze groepsreizen:

  • Wij bieden een uniek programma met verschillende excursies
  • Bij onze groepsreizen Italië heeft u geen verrassingen achteraf, in de reisomschrijving staat omschreven wat bij de prijs is inbegrepen. Tijdens het boeken van uw reis kunt u nog eventueel extra’s bij boeken, zoals optionele excursies

Heeft u nog vragen over uw favoriete groepsreis naar Italië? Dan kunt u iedere werkdag contact met ons opnemen met onze klantenservice, via info@veenstrareizen.nl of het nummer 0511-541809.

Groepsreizen Italië
© Veenstrareizen 2021
Ontwikkeld met Lef