Direct & persoonlijk contact
Duurzaam op reis
Bijna 100 jaar ervaring
Ruim aanbod

Groepsreizen Europa met luxe bus

Groepsreizen Europa met Veenstra Reizen

U zoekt leuke groepsreizen in Europa met voordelig, veilig en vooral gezellig busvervoer? Kijk dan snel tussen de Europa groepsreizen van Veenstra Reizen en reis met de bus naar bestemmingen als Duitsland, Frankrijk en Italië. Met een groepsreis binnen Europa kunt u letterlijk alle kanten op, van een zomerse bestemming in Venetië tot een wintersportreis naar Winterberg.

Ook voor busreizen op maat bent u bij Veenstra aan het goede adres, want we informeren u graag over het aanbod. Zowel kleine als grote groepen boeken voordelig een Europa groepsreis naar de zon, de wintersport of een andere culturele bestemming!

Wij zijn ISO 9001/14001 gecertificeerd en in het bezit van het Veiligheidsdocument. Wij voldoen daarmee aan de strengste eisen ten aanzien van kwaliteit, veiligheid en duurzaamheid. Tevens zijn wij aangesloten bij het SGVR garantiefonds en KNV. Bij Veenstra Reizen kunt u groepsreizen in Europa regelen naar uw favoriete bestemming waarbij de hoogste veiligheidseisen altijd in acht zijn genomen.

Een groepsreis in Europa boeken met of zonder excursies?

Met de excursies van Veenstra Reizen ziet u altijd de leukste bezienswaardigheden tijdens uw busreis. Europa heeft vele populaire bestemmingen (zoals Parijs, Barcelona & Berlijn) waar we de leukste excursies voor u hebben uitgezocht. Uiteraard is het ook mogelijk om groepsreizen in Europa naar eigen inzicht te besteden. In dit geval reist u gezellig mee in onze touringcar en vult u uw tijd na aankomst zelf in. Ook zonder excursies nemen we u graag mee op reis in Europa!

Onze sterke punten:

  • Persoonlijk contact voor en tijdens de groepsreis Europa
  • Wij bieden de hoogste kwaliteit en flexibiliteit tegen de scherpste prijs
  • Wij bieden groepsreizen Europa volledig op maat aan
  • Wij werken met vaste betrouwbare partners

Uniek aan onze groepsreizen:

  • Wij bieden een uniek programma met verschillende excursies
  • Bij onze groepsreizen Europa heeft u geen verrassingen achteraf, in de reisomschrijving staat omschreven wat bij de prijs is inbegrepen. Tijdens het boeken van uw reis kunt u nog eventueel extra’s bij boeken, zoals optionele excursies

Heeft u nog vragen over uw favoriete groepsreis in Europa? Dan kunt u iedere werkdag contact met ons opnemen met onze klantenservice, via info@veenstrareizen.nl of het nummer 0511-541809.

Groepsreizen Europa
© Veenstrareizen 2021
Ontwikkeld met Lef