Persoonlijke aandacht
SGVR zekerheid
De mooiste vakanties

Groepsreizen Europa met luxe bus

Groepsreizen Europa met Veenstra Reizen

U zoekt leuke groepsreizen in Europa met voordelig, veilig en vooral gezellig busvervoer? Kijk dan snel tussen de Europa groepsreizen van Veenstra Reizen en reis met de bus naar bestemmingen als Duitsland, Frankrijk en Italië. Met een groepsreis binnen Europa kunt u letterlijk alle kanten op, van een zomerse bestemming in Venetië tot een wintersportreis naar Winterberg.

Ook voor busreizen op maat bent u bij Veenstra aan het goede adres, want we informeren u graag over het aanbod. Zowel kleine als grote groepen boeken voordelig een Europa groepsreis naar de zon, de wintersport of een andere culturele bestemming!

Groepsreizen in Europa boeken met of zonder excursies?

Met de excursies van Veenstra Reizen ziet u altijd de leukste bezienswaardigheden tijdens uw busreis. Europa heeft vele populaire bestemmingen (zoals Parijs, Barcelona & Berlijn) waar we de leukste excursies voor u hebben uitgezocht. Uiteraard is het ook mogelijk om groepsreizen in Europa naar eigen inzicht te besteden. In dit geval reist u gezellig mee in onze touringcar en vult u uw tijd na aankomst zelf in. Ook zonder excursies nemen we u graag mee op reis in Europa!

Groepsreizen bij Veenstra Reizen met de dubbeldekker

Onze sterke punten:

  • Persoonlijk contact voor en tijdens de groepsreizen in Europa
  • Wij bieden de hoogste kwaliteit en flexibiliteit tegen de scherpste prijs
  • Wij bieden groepsreizen in Europa volledig op maat aan
  • Wij werken met vaste betrouwbare partners

Uniek aan onze groepsreizen in Europa:

  • Wij bieden een uniek programma met verschillende excursies
  • Bij onze groepsreizen in Europa heeft u geen verrassingen achteraf, in de reisomschrijving staat omschreven wat bij de prijs is inbegrepen
  • Reserveer niet alleen de bus, maar ook de gehele groepsreis in Europa bij ons
  • Heeft u meerdere groepsreizen in Europa per jaar? Zet dan alles bij ons weg en profiteer van korting
Veilig en voordelige groepsreizen in Europa inclusief een bus met chauffeur

Uiteraard zult u bij Veenstra Reizen altijd een bus inclusief chauffeur huren. Het maakt niet uit wat de bestemming van uw groepsreis is, want onze chauffeurs brengen u werkelijk overal naartoe. U en uw medereizigers zijn altijd verzekerd van een veilige busreis naar de plaats(en) van bestemming. Een bus huren doet u namelijk altijd inclusief een van onze ervaren, gecertificeerde chauffeurs.

Wij zijn dan ook ISO 9001/14001 gecertificeerd en in het bezit van het Veiligheidsdocument. Wij voldoen daarmee aan de strengste eisen ten aanzien van kwaliteit, veiligheid en duurzaamheid. Tevens zijn wij aangesloten bij het SGVR garantiefonds en KNV. Dat is wel zo’n veilig gevoel als u een groepsreis boekt. Bij Veenstra Reizen kunt u een groepsreis in Europa regelen naar uw favoriete bestemming waarbij de hoogste veiligheidseisen altijd in acht zijn genomen.

Specialist in groepsreizen en busverhuur

Veenstra Reizen, bijna een eeuw ervaring in busreizen, compleet verzorgde groepsreizen en touringcar verhuur. Veenstra Reizen staat bekend om haar veelzijdig programma van verzorgde busreizen en heeft in de reiswereld een zeer positieve reputatie opgebouwd met haar reizen en bus verhuur.

Programma van uw groepsreis in Europa (Maastricht)

4-daagse groepsreis in Europa (Maastricht)

Hieronder vindt u een voorbeeldprogramma van een meerdaagse groepsreis in Europa (Maastricht). Het programma is volledig naar uw wens aanpasbaar.

Dag 1 Busreis Maastricht
Vroeg in de ochtend vertrekken we vanaf uw opstapplaats. Aan het begin van de middag zullen we bij het hotel aankomen.

Dag 2 en 3 Vrije besteding groepsreis in Europa (Maastricht)
We kunnen tijdens de groepsreis Maastricht diverse leuke excursies voor u verzorgen, zoals bijvoorbeeld een rondleiding bij Maastricht Aachen Airport, te grotbiken of een rondvaart over de Maas.

Dag 4 Terugreis Maastricht
Na het ontbijt is het alweer tijd om afscheid te nemen van deze mooie stad en komt er een eind aan uw groepsreis in Europa (Maastricht).

Veenstra Reizen heeft de beschikking over een ruime capaciteit en diversiteit aan touringcars / bussen. Bij Veenstra Reizen heeft u direct en persoonlijk contact, u heeft dan ook voor alle groepsreizen in Europa een vast contactpersoon. Samenwerking en flexibiliteit staan bij ons hoog in het vaandel, want samen met u zorgen we ervoor dat de groepsreizen in Europa een succes worden. Onze medewerkers zetten zich volledig in voor de groepsreizen in Europa om u de hoogste kwaliteit en service te bieden! We passen ons volledig aan uw plannen aan, dus vraag vandaag nog een offerte aan voor een groepsreis in Europa. Neem contact met ons op via groepsreizen@veenstrareizen.nl of bel 0511-541809 voor een persoonlijke advies!

Groepsreizen Europa
© Veenstrareizen 2023
Ontwikkeld met Lef