Groepsreizen naar Engeland met luxe bus boeken

Groepsreizen Engeland met Veenstra Reizen

Een groepsreis naar Engeland boeken met busvervoer en eventuele excursies? Bekijk dan snel alle Engeland groepsreizen bij Veenstra Reizen en laat u verrassen met de leukste excursiemogelijkheden! U gaat altijd voordelig en veilig op reis met een van onze bus groepsreizen richting Engeland. U kiest uit verschillende bestemmingen, zoals bijvoorbeeld Londen of Newcastle. Geniet van de prachtige natuur en bijzondere bezienswaardigheden tijdens uw groepsreis met luxe busvervoer, of ontdek de leukste plekken om te winkelen, eten en op stap te gaan.

Groepsreizen naar Engeland boeken met of zonder excursies?

Met de excursies van Veenstra Reizen ziet u altijd de leukste bezienswaardigheden tijdens uw busreis. Engeland heeft vele populaire bestemmingen (zoals Liverpool & Manchester) waar we de leukste excursies voor u hebben uitgezocht. Uiteraard is het ook mogelijk om groepsreizen naar Engeland naar eigen inzicht te besteden. In dit geval reist u gezellig mee in onze touringcar en vult u uw tijd na aankomst zelf in. Ook zonder excursies nemen we u graag mee op reis naar Engeland!

Groepsreizen bij Veenstra Reizen met de dubbeldekker

Onze sterke punten:

  • Persoonlijk contact voor en tijdens de groepsreizen naar Engeland
  • Wij bieden de hoogste kwaliteit en flexibiliteit tegen de scherpste prijs
  • Wij bieden groepsreizen naar Engeland volledig op maat aan
  • Wij werken met vaste betrouwbare partners

Uniek aan onze groepsreizen naar Engeland:

  • Wij bieden een uniek programma met verschillende excursies
  • Bij onze groepsreizen naar Engeland heeft u geen verrassingen achteraf, in de reisomschrijving staat omschreven wat bij de prijs is inbegrepen
  • Reserveer niet alleen de bus, maar ook de gehele groepsreis naar Engeland bij ons
  • Heeft u meerdere groepsreizen naar Engeland per jaar? Zet dan alles bij ons weg en profiteer van korting
Veilig en voordelige groepsreizen naar Engeland inclusief een bus met chauffeur

Uiteraard zult u bij Veenstra Reizen altijd een bus inclusief chauffeur huren. Het maakt niet uit wat de bestemming van uw groepsreis is, want onze chauffeurs brengen u werkelijk overal naartoe. U en uw medereizigers zijn altijd verzekerd van een veilige busreis naar de plaats(en) van bestemming. Een bus huren doet u namelijk altijd inclusief een van onze ervaren, gecertificeerde chauffeurs.

Wij zijn dan ook ISO 9001/14001 gecertificeerd en in het bezit van het Veiligheidsdocument. Wij voldoen daarmee aan de strengste eisen ten aanzien van kwaliteit, veiligheid en duurzaamheid. Tevens zijn wij aangesloten bij het SGVR garantiefonds en KNV. Dat is wel zo’n veilig gevoel als u een groepsreis boekt. Bij Veenstra Reizen kunt u een groepsreis naar Engeland regelen naar uw favoriete bestemming waarbij de hoogste veiligheidseisen altijd in acht zijn genomen.

Specialist in groepsreizen en busverhuur

Veenstra Reizen, bijna een eeuw ervaring in busreizen, compleet verzorgde groepsreizen en touringcar verhuur. Veenstra Reizen staat bekend om haar veelzijdig programma van verzorgde busreizen en heeft in de reiswereld een zeer positieve reputatie opgebouwd met haar reizen en bus verhuur.

Programma van uw groepsreis in Engeland (Londen)

4-daagse groepsreis Engeland (Londen)

Hieronder vindt u een voorbeeldprogramma van een meerdaagse groepsreis naar Engeland (Londen). Het programma is volledig naar uw wens aanpasbaar.

Dag 1 Busreis Nederland – Londen 
Vroeg in de ochtend vertrekken we vanaf uw school. Onderweg zullen we af en toe een korte stop maken. In de vroege middag maken we de overtocht van Calais naar Dover in Engeland. Vanaf hier is het nog een paar uurtjes rijden naar de accommodatie in Londen, waar we tegen het einde van de middag aan zullen komen.

Dag 2, 3, en 4 Vrije besteding groepsreis Engeland (Londen)
We kunnen tijdens de groepsreis Londen diverse mooie excursies voor u verzorgen, zoals bijvoorbeeld een leuke fietstocht, boottocht of eventueel een bezoek aan één van de interessante musea. Londen biedt vele verrassende mogelijkheden.

Dag 5 Terugreis Londen – Nederland
Na het ontbijt is het moment aangebroken deze wereldstad te verlaten. We laden de bagage in en rijden naar Dover waar we rond het middaguur aan boord gaan van de ferry. Vroeg in de avond zijn we weer terug bij de opstapplaats en komt er een einde aan uw groepsreis Engeland (Londen).

Veenstra Reizen heeft de beschikking over een ruime capaciteit en diversiteit aan touringcars / bussen. Bij Veenstra Reizen heeft u direct en persoonlijk contact, u heeft dan ook voor alle groepsreizen naar Engeland een vast contactpersoon. Samenwerking en flexibiliteit staan bij ons hoog in het vaandel, want samen met u zorgen we ervoor dat de groepsreizen naar Engeland een succes worden. Onze medewerkers zetten zich volledig in voor de groepsreizen naar Engeland om u de hoogste kwaliteit en service te bieden! We passen ons volledig aan uw plannen aan, dus vraag vandaag nog een offerte aan voor een groepsreis naar Engeland. Neem contact met ons op via groepsreizen@veenstrareizen.nl of bel 0511-541809 voor een persoonlijke advies!

Groepsreizen Engeland
© Veenstrareizen 2024
Ontwikkeld met Lef