Voordelige groepsreizen België met luxe bus

Groespreizen België met Veenstra Reizen

Boek nu uw groepsreis naar België met bestemmingen als Brussel, Antwerpen en Brugge! Bij Veenstra Reizen kunt u terecht voor alle bus groepsreizen richting België, met de leukste excursiemogelijkheden. Omdat wij deze Belgische plaatsen al vele jaren bezoeken, kennen we de mooiste plekjes en bezienswaardigheden. De reisleider legt u dan ook graag uit waar u lekker kunt dineren, winkelen en bijvoorbeeld op stap kunt tot in de late uurtjes.

Groepsreizen naar België boeken met of zonder excursies?

Met de excursies van Veenstra Reizen ziet u altijd de leukste bezienswaardigheden tijdens uw busreis. België heeft vele populaire bestemmingen (zoals Gent, Leuven & Lille) waar we de leukste excursies voor u hebben uitgezocht. Uiteraard is het ook mogelijk om groepsreizen naar België naar eigen inzicht te besteden. In dit geval reist u gezellig mee in onze touringcar en vult u uw tijd na aankomst zelf in. Ook zonder excursies nemen we u graag mee op reis naar België!

Groepsreizen bij Veenstra Reizen met de dubbeldekker

Onze sterke punten:

  • Persoonlijk contact voor en tijdens de groepsreizen naar België
  • Wij bieden de hoogste kwaliteit en flexibiliteit tegen de scherpste prijs
  • Wij bieden groepsreizen naar België volledig op maat aan
  • Wij werken met vaste betrouwbare partners

Uniek aan onze groepsreizen naar België:

  • Wij bieden een uniek programma met verschillende excursies
  • Bij onze groepsreizen naar België heeft u geen verrassingen achteraf, in de reisomschrijving staat omschreven wat bij de prijs is inbegrepen
  • Reserveer niet alleen de bus, maar ook de gehele groepsreis naar België bij ons
  • Heeft u meerdere groepsreizen naar België per jaar? Zet dan alles bij ons weg en profiteer van korting
Veilig en voordelige groepsreizen naar België inclusief een bus met chauffeur

Uiteraard zult u bij Veenstra Reizen altijd een bus inclusief chauffeur huren. Het maakt niet uit wat de bestemming van uw groepsreis is, want onze chauffeurs brengen u werkelijk overal naartoe. U en uw medereizigers zijn altijd verzekerd van een veilige busreis naar de plaats(en) van bestemming. Een bus huren doet u namelijk altijd inclusief een van onze ervaren, gecertificeerde chauffeurs.

Wij zijn dan ook ISO 9001/14001 gecertificeerd en in het bezit van het Veiligheidsdocument. Wij voldoen daarmee aan de strengste eisen ten aanzien van kwaliteit, veiligheid en duurzaamheid. Tevens zijn wij aangesloten bij het SGVR garantiefonds en KNV. Dat is wel zo’n veilig gevoel als u een groepsreis boekt. Bij Veenstra Reizen kunt u een groepsreis naar België regelen naar uw favoriete bestemming waarbij de hoogste veiligheidseisen altijd in acht zijn genomen.

Specialist in groepsreizen en busverhuur

Veenstra Reizen, bijna een eeuw ervaring in busreizen, compleet verzorgde groepsreizen en touringcar verhuur. Veenstra Reizen staat bekend om haar veelzijdig programma van verzorgde busreizen en heeft in de reiswereld een zeer positieve reputatie opgebouwd met haar reizen en bus verhuur.

Programma van uw groepsreis in België (Brugge)

4-daagse groepsreis België (Brugge)

Hieronder vindt u een voorbeeldprogramma van een meerdaagse groepsreis naar België (Brugge). Het programma is volledig naar uw wens aanpasbaar.

Dag 1 Heenreis – Antwerpen
’s Morgens vertrekt u vanaf uw opstapplaats en rijden we richting Antwerpen. Onderweg zal er een koffiestop gehouden worden en rond het middaguur komen we aan in het centrum van Antwerpen. De belangrijkste bezienswaardigheden zoals de Grote Markt, OLV-kerk en de vele gildehuizen zijn zeker de moeite waard om een bezoek aan te brengen. Aan het einde van de middag komen we aan in de stad Brugge waar we de komende drie nachten verblijven.

Dag 2 Brugge
Vandaag gaan we de stad Brugge verkennen. s ‘Ochtends maken we per rondvaartboot een tocht door de kronkelende grachten in het centrum. Tijdens deze vaartocht kunt u volop genieten van de uitzichten op gevels, monumenten en bruggen die juist vanaf de waterkant zo goed te zien zijn. Wij kunnen u aanraden om Brugge ’s middags verder te voet te ontdekken. Er is een wandelroute beschikbaar die u langs de meeste bezienswaardigheden voert. In de namiddag kunt u eventueel nog een bezoek brengen aan bierbrouwerij de Halve Maen, want een ‘Belgisch pintje’ kunt u eigenlijk niet overslaan.

Dag 3 West-Vlaanderen
Vanuit Brugge brengen we eerst een kort bezoek aan het IJzerfront, een herinneringsmonument aan de Vlaamse soldaten die gesneuveld zijn in de Eerste Wereldoorlog. Vervolgens rijden we door het Vlaamse land naar Ieper, waar oude gebouwen zoals de Lakenhal en het Belfort herinneren aan de gloriedagen van deze stand in de rijke Middeleeuwen.  Natuurlijk nemen we een kijkje in de raadzaal van het stadhuis aan de oude markt. Na de lunch rijden we door naar Veurne. De grote markt van Veurne is een waar museum van fraaie historische gebouwen. We keren langs de kust, via Nieuwpoort en Oostende terug naar Brugge.

Dag 4 Gent – terugreis
Na het ontbijt verlaten we het hotel en rijden we naar Gent. We maken hier een stadswandeling langs de belangrijkste bezienswaardigheden, zoals de St. Michielsbrug over de Leie, de Lakenhal, de Belfort en de St. Baafskerk. Na de stadswandeling heeft u nog even vrij in Gent om te lunchen. Aan het einde van de middag keren we huiswaarts, maar voordat u wordt afgezet bij uw opstapplaats genieten we nog even van het afscheidsdiner.

Veenstra Reizen heeft de beschikking over een ruime capaciteit en diversiteit aan touringcars / bussen. Bij Veenstra Reizen heeft u direct en persoonlijk contact, u heeft dan ook voor alle groepsreizen naar België een vast contactpersoon. Samenwerking en flexibiliteit staan bij ons hoog in het vaandel, want samen met u zorgen we ervoor dat de groepsreizen naar België een succes worden. Onze medewerkers zetten zich volledig in voor de groepsreizen naar België om u de hoogste kwaliteit en service te bieden! We passen ons volledig aan uw plannen aan, dus vraag vandaag nog een offerte aan voor een groepsreis naar België. Neem contact met ons op via groepsreizen@veenstrareizen.nl of bel 0511-541809 voor een persoonlijke advies!

Groepsreizen België
© Veenstrareizen 2024
Ontwikkeld met Lef