Nationaal Militair Museum Soesterberg

Vandaag nemen we een kijkje in het NMM in Soest waar aandacht wordt besteed aan de betekenis van de Nederlandse krijgsmacht in het verleden, heden en de toekomst met extra aandacht voor de collecties van land- en luchtmacht.

Het NMM heeft de meest bijzondere collectie tanks, vliegtuigen, pantservoertuigen en helikopters van Nederland. Stuk voor stuk unieke exemplaren met een bijzonder verhaal. Ook persoonlijke objecten en aangrijpende verhalen komen tot leven in het NMM. Je zult versteld staan hoe de Nederlandse krijgsmacht is verweven met de wereld om je heen!

In het museum worden alle zintuigen aangesproken. U kunt namelijk uw reactievermogen testen, met z’n allen naar een theatervoorstelling of leren kijken als een scherpschutter. De sportievelingen onder ons kunnen de stormbaan trotseren of genieten van het prachtige uitzicht over de Utrechtse Heuvelrug vanaf de 33 meter hoge uitkijktoren.

Tijdens de rondleiding maken we een reis door de tijd. U komt alles te weten over de belangrijkste militaire uitvindingen en ontwikkelingen en u krijgt antwoord op vragen als ‘hoe werkte een kanon in de Gouden Eeeuw’ en ‘Wat zit er voor Hightech apparatuur in een tank of een F-16’? Maar niet alleen de geschiedenis wordt besproken maar ook het heden. Bijvoorbeeld de ontwikkelingen met drones. Al met al een zeer interessante rondleiding die u niet wilt missen!

Na dit leerzame en leuke bezoek aan het museum sluiten we de dag af met een heerlijk diner.

Nationaal Militair Museum Soesterberg
In-/Exclusief

Inclusief:

* Vervoer per luxe touringcar
* Koffie/thee met gebak
* Entree Nationaal Militair Museum incl. rondleiding met gids
* Diner

Offerte aanvragen

Offerte aanvragen

Bedrijf / instelling

Aanhef
DhrMevr

Achternaam (verplicht)

Voorletter(s)

Uw email (verplicht)

Straat + huisnummer

Postcode (verplicht)

Woonplaats (verplicht)

Telefoonnummer (verplicht)

Reis informatie

Reisdatum

Aantal reizigers

Vertrekplaats

Vertrektijd

Bestemming

Thuiskomst datum

Thuiskomst tijd

Wenst u vrijblijvend advies bij het samenstellen van uw programma?

Wenst u lid te worden van onze nieuwsbrief?
Schrijf mij in voor de nieuwsbrief

Opmerkingen