Bus- en boottocht Urk

Dit zomerseizoen varen we op veel verschillende wateren. Natuurlijk mag dan het Ijsselmeer niet ontbreken. We vertrekken ‘s ochtends richting Urk. Urk was tot 1932 een eiland in de Zuiderzee. In 1932 was de Afsluitdijk klaar en veranderde Urk in een eiland in het Ijsselmeer. Daarna werd in 1939 Urk verbonden met het vasteland door een weg naar Lemmer en werd zo een schiereiland. Vervolgens met het droogmalen van de Noordoostpolder lag Urk op het vasteland. Maar voor de inwoners van Urk leeft het eilandgevoel nog steeds. Het heeft daardoor veel eigen tradities en gewoontes.

U maakt een rondvaart met passagierschip De Zuiderzee. Schipper Riekelt Brouwer en zijn gezin doen er alles aan om u een fijne dag te bezorgen en vertellen graag over Urk en het Ijsselmeer. Aan boord wordt u ontvangen met koffie of thee. Tijdens de vaart wordt u verder nog verwend met een koffietafel. Na de 4,5 uur durende rondvaart gaat u van boord om in restaurant De Koningshof aan te schuiven voor een driegangendiner. – Terug naar alle dagtochten

Rolstoel of rollator
In de bus is beperkte capaciteit voor een rolstoel beschikbaar. Geef daarom bij de boeking aan of u rolstoelafhankelijk bent of een rollator meeneemt.

In-/Exclusief

Inclusief:
Vervoer per luxe touringcar

4,5 uur durende rondvaart Urk
2x Koffie/thee met appelgebak
Koffietafel
3-gangendiner De Koningshof Urk

Offerte aanvragen

Offerte aanvragen

Bedrijf / instelling

Aanhef
DhrMevr

Achternaam (verplicht)

Voorletter(s)

Uw email (verplicht)

Straat + huisnummer

Postcode (verplicht)

Woonplaats (verplicht)

Telefoonnummer (verplicht)

Reis informatie

Reisdatum

Aantal reizigers

Vertrekplaats

Vertrektijd

Bestemming

Thuiskomst datum

Thuiskomst tijd

Wenst u vrijblijvend advies bij het samenstellen van uw programma?

Wenst u lid te worden van onze nieuwsbrief?
Schrijf mij in voor de nieuwsbrief

Opmerkingen