Goedkope schooluitjes bij Veenstra Reizen boeken

Busverhuur Veenstra Reizen

Veenstra Reizen staat voor kwaliteit, veiligheid & comfort

Als u uit bent op goedkope schooluitjes in binnen- of buitenland, dan is Veenstra Reizen de reispartner bij uitstek! U kunt hier vele goedkope schooluitjes boeken die inclusief busvervoer worden aangeboden. Denk bijvoorbeeld aan dagtochten naar een pretpark of een dierenpark, maar ook aan leuke actieve uitjes zoals paintballen en kartracing! Doordat we al bijna 100 jaar busreizen organiseren voor scholen, is dit een echte expertise geworden. Zowel basisscholen als middelbare school zijn welkom om een schoolreisje te boeken! Tevens is het mogelijk om een offerte op maat aan te vragen, als u zelf een bestemming in gedachten heeft. Graag zoeken we samen met u naar het beste schooluitje voor u en de scholieren. Met Veenstra Reizen weet u zeker dat u veilig van A naar B komt, met voordelige touringcars en gecertificeerde chauffeurs!

90+ Jaar ervaring met alle soorten busreizen

Veenstra Reizen heeft al bijna 100 jaar ervaring met het organiseren van alle soorten busreizen. Heeft u een verlengde touringcar, een dubbeldekker of misschien zelfs meerdere bussen nodig? Vul dan het contactformulier in voor een vrijblijvende offerte op maat.

Schoolreizen met Veenstra Reizen

Prijzen touringcar huren

De prijs van een touringcar / bus bij goedkope schooluitjes is o.a. afhankelijk van de duur van de busreis, maar ook van de grootte van de groep. Iedere groep heeft zijn eigen wensen en daarom verschilt de prijs per busreis. Om een prijs te ontvangen voor uw busreis, kunt u hieronder vrijblijvend een offerte aanvragen. Onze medewerkers nemen binnen 24 uur contact met u op!

Specialist in schoolreizen en busverhuur

Veenstra Reizen, bijna een eeuw ervaring in busreizen, compleet verzorgde schoolreizen en touringcar verhuur. Veenstra Reizen staat bekend om haar veelzijdig programma van verzorgde schoolreizenreizen en heeft in de reiswereld een zeer positieve reputatie opgebouwd met haar reizen en bus verhuur.

Bespaartips voor goedkope schooluitjes

  • Plan de busreis in een rustige periode, zoals de schoolvakanties of de winterperiode
  • Probeer zo vroeg mogelijk de busreis vast te leggen
  • Reserveer niet alleen de bus, maar ook de entreekaartjes of de gehele reis bij ons
  • Heeft u meerdere reizen per jaar? Zet dan alles bij ons weg en profiteer van korting

Bus & touringcar faciliteiten

Naast de standaard bus beschikken we ook over een touringcar die geschikt is voor rolstoelvervoer. Iedereen die busvervoer op maat zoekt voor goedkope schooluitjes kan bij ons terecht. Bovendien kunt u hier een bus huren die standaard voorzien is van tafels (voor een extra gezellige busreis of als u onderweg nog wilt vergaderen). Al onze touringcars zijn voorzien van:

  • Toilet
  • Airconditioning
  • DVD- en audioapparatuur
  • Warme- en koude drankenfaciliteit
  • Voetsteunen en een verstelbare rugleuning
  • Luchtvering
Certificering bus & touringcar bij goedkope schooluitjes

U kunt een bus huren in Standard Class, Comfort Class en Royal Class. Ook is het mogelijk catering in de bus te verzorgen. Wij zijn ISO 9001/14001 gecertificeerd en in het bezit van het Veiligheidsdocument. Wij voldoen daarmee aan de strengste eisen ten aanzien van kwaliteit, veiligheid en duurzaamheid. Tevens zijn wij aangesloten bij het SGVR garantiefonds en KNV. Bij Veenstra Reizen kunt u goedkope schooluitjes regelen waarbij de hoogste veiligheidseisen altijd in acht zijn genomen.

Goedkope schooluitjes

Offerte aanvraag schoolreizen eendaags basisonderwijs
Contactgegevens
Aanhef *
Reisgegevens
Gewenste extra's (door middel van aanvinken)
Wenst u lid te worden van onze nieuwsbrief?

© Veenstrareizen 2024
Ontwikkeld met Lef