Goedkope schoolreisjes bij Veenstra Reizen

Busverhuur Veenstra Reizen

Veenstra Reizen staat voor kwaliteit, veiligheid & comfort

Voor goedkope schoolreisjes en -uitjes is Veenstra Reizen de partner bij uitstek! Omdat we al bijna 100 jaar goedkope schoolreisjes organiseren voor het basisonderwijs en voortgezet onderwijs, helpen wij u graag. Ook als u bijzondere wensen heeft dan kunt u bij ons terecht. Veenstra Reizen is namelijk gespecialiseerd in busreizen op maat en kan voor ieder budget dan ook een leuk schooluitje organiseren. Dacht u aan een goedkoop schoolreisje ergens in de buurt? Dan helpen onze medewerkers u graag met een passende locatie, zoals een dierentuin, pretpark of bijvoorbeeld kinderboerderij!

90+ Jaar ervaring met alle soorten busreizen

Veenstra Reizen heeft al bijna 100 jaar ervaring met het organiseren van alle soorten busreizen. Heeft u een verlengde touringcar, een dubbeldekker of misschien zelfs meerdere bussen nodig? Vul dan het contactformulier in voor een vrijblijvende offerte op maat.

Dubbeldekker huren

Prijzen touringcar huren

De prijs van een touringcar / bus is o.a. afhankelijk van de duur van de busreis, maar ook van de grootte van de groep. Iedere groep heeft zijn eigen wensen en daarom verschilt de prijs per busreis. Om een prijs te ontvangen voor uw busreis, kunt u hieronder vrijblijvend een offerte aanvragen. Onze medewerkers nemen binnen 24 uur contact met u op!

Bespaartips voor goedkope schoolreisjes

  • Plan de busreis in een rustige periode, zoals de schoolvakanties of de winterperiode
  • Probeer zo vroeg mogelijk de busreis vast te leggen
  • Reserveer niet alleen de bus, maar ook de entreekaartjes of de gehele reis bij ons
  • Heeft u meerdere reizen per jaar? Zet dan alles bij ons weg en profiteer van korting

Bus & touringcar faciliteiten

Naast de standaard bus beschikken we ook over een touringcar die geschikt is voor rolstoelvervoer. Iedereen die busvervoer op maat zoekt voor goedkope schoolreisjes kan bij ons terecht. Bovendien kunt u hier een bus huren die standaard voorzien is van tafels (voor een extra gezellige busreis of als u onderweg nog wilt vergaderen). Al onze touringcars zijn voorzien van:

  • Toilet
  • Airconditioning
  • DVD- en audioapparatuur
  • Warme- en koude drankenfaciliteit
  • Voetsteunen en een verstelbare rugleuning
  • Luchtvering
Certificering bus & touringcar

U kunt een bus huren in Standard Class, Comfort Class en Royal Class. Ook is het mogelijk catering in de bus te verzorgen. Wij zijn ISO 9001/14001 gecertificeerd en in het bezit van het Veiligheidsdocument. Wij voldoen daarmee aan de strengste eisen ten aanzien van kwaliteit, veiligheid en duurzaamheid. Tevens zijn wij aangesloten bij het SGVR garantiefonds en KNV. Bij Veenstra Reizen kunt u goedkope schoolreisjes regelen waarbij de hoogste veiligheidseisen altijd in acht zijn genomen.

Goedkope schoolreisjes

Offerte aanvraag schoolreizen eendaags basisonderwijs
Contactgegevens
Aanhef *
Reisgegevens
Gewenste extra's (door middel van aanvinken)
Wenst u lid te worden van onze nieuwsbrief?

© Veenstrareizen 2024
Ontwikkeld met Lef