Goedkope bedrijfsuitjes met bus vanaf €20,- p.p.

Bedrijfsuitje actief Friesland

Voor voordelige & goedkope bedrijfsuitjes is Veenstra Reizen ook het juiste adres! Een goedkoop bedrijfsuitje of personeelsuitje hoeft namelijk niet saai te zijn. Reis mee in onze bus en beleef een spannend, actief of ontspannend dagje uit met uw personeel. Gezien het grote aanbod personeelsuitjes is er voor praktisch iedereen een geschikte dagtocht te vinden.

Heeft u een persoonlijk advies nodig? Bel of mail ons dan voor een offerte op maat of een aantal goede ideeën! We helpen u graag op weg naar het goedkope bedrijfsuitje dat bij uw budget past. Onze medewerkers willen graag ervaringen met u delen om zo het bedrijfsuitje tot een succes te maken.

Groepsreizen bij Veenstra Reizen met de dubbeldekker

Onze sterke punten:

  • Persoonlijk contact voor en tijdens het bedrijfsuitje
  • Wij bieden de hoogste kwaliteit en flexibiliteit tegen de scherpste prijs
  • Wij bieden bedrijfsuitjes volledig op maat aan
  • Wij werken met vaste betrouwbare partners

Uniek aan onze goedkope bedrijfsuitjes:

  • Wij bieden een uniek programma voor uw medereizigers
  • Bij onze goedkope bedrijfsuitjes heeft u geen verrassingen achteraf, in de reisomschrijving staat omschreven wat bij de prijs is inbegrepen
  • Reserveer niet alleen de bus, maar ook het gehele bedrijfsuitje bij ons
  • Heeft u meerdere bedrijfsuitjes per jaar? Zet dan alles bij ons weg en profiteer van korting
Specialist in bedrijfsuitjes en busverhuur

Veenstra Reizen, bijna een eeuw ervaring in busreizen, compleet verzorgde bedrijfsuitjes en touringcar verhuur. Veenstra Reizen staat bekend om haar veelzijdig programma van verzorgde busreizen en heeft in de reiswereld een zeer positieve reputatie opgebouwd met haar reizen en bus verhuur.

Veilig en voordelige bedrijfsuitjes inclusief een bus met chauffeur

Uiteraard zult u bij Veenstra Reizen altijd een bus inclusief chauffeur huren. Het maakt niet uit wat de bestemming van uw bedrijfsuitje is, want onze chauffeurs brengen u werkelijk overal naartoe. U en uw medereizigers zijn altijd verzekerd van een veilige busreis naar de plaats(en) van bestemming. Een bus huren doet u namelijk altijd inclusief een van onze ervaren, gecertificeerde chauffeurs.

Wij zijn dan ook ISO 9001/14001 gecertificeerd en in het bezit van het Veiligheidsdocument. Wij voldoen daarmee aan de strengste eisen ten aanzien van kwaliteit, veiligheid en duurzaamheid. Tevens zijn wij aangesloten bij het SGVR garantiefonds en KNV. Dat is wel zo’n veilig gevoel als u een bedrijfsuitje boekt. Bij Veenstra Reizen kunt u een goedkope bedrijfsuitjes regelen naar uw favoriete bestemming waarbij de hoogste veiligheidseisen altijd in acht zijn genomen.

Veenstra Reizen heeft de beschikking over een ruime capaciteit en diversiteit aan touringcars / bussen. Bij Veenstra Reizen heeft u direct en persoonlijk contact, u heeft dan ook voor alle goedkope bedrijfsuitjes een vast contactpersoon. Samenwerking en flexibiliteit staan bij ons hoog in het vaandel, want samen met u zorgen we ervoor dat het bedrijfsuitje een succes wordt. Onze medewerkers zetten zich volledig in voor het bedrijfsuitje om u de hoogste kwaliteit en service te bieden! We passen ons volledig aan uw plannen aan, dus vraag vandaag nog een offerte aan voor een goedkoop bedrijfsuitje. Neem contact met ons op via groepsreizen@veenstrareizen.nl of bel 0511-541809 voor een persoonlijke advies!

Goedkope bedrijfsuitjes

Offerte aanvraag groepsdagtochten / personeelsuitjes
Persoonsgegevens
Aanhef *
Reisgegevens
Aantal reizigers
Extra (door middel van aanvinken)
Wenst u lid te worden van onze nieuwsbrief?

© Veenstrareizen 2024
Ontwikkeld met Lef