Direct & persoonlijk contact
Duurzaam op reis
Bijna 100 jaar ervaring
Ruim aanbod

Goedkope bedrijfsuitjes met bus vanaf €20,- p.p.

Bedrijfsuitje actief Friesland

Voor voordelige & goedkope bedrijfsuitjes is Veenstra Reizen ook het juiste adres! Een goedkoop bedrijfsuitje of personeelsuitje hoeft namelijk niet saai te zijn. Reis mee in onze bus en beleef een spannend, actief of ontspannend dagje uit met uw personeel. Gezien het grote aanbod personeelsuitjes is er voor praktisch iedereen een geschikte dagtocht te vinden.

Heeft u een persoonlijk advies nodig? Bel of mail ons dan voor een offerte op maat of een aantal goede ideeën! We helpen u graag op weg naar het goedkope bedrijfsuitje dat bij uw budget past. Onze medewerkers willen graag ervaringen met u delen om zo het bedrijfsuitje tot een succes te maken.

Onze sterke punten:

  • Persoonlijk contact voor en tijdens het uitje
  • Wij bieden de hoogste kwaliteit en flexibiliteit tegen de scherpste prijs
  • Wij bieden uitjes volledig op maat aan
  • Wij werken met vaste betrouwbare partners

Uniek aan onze uitjes:

  • Reserveer niet alleen de bus, maar ook het gehele uitje bij ons
  • Heeft u meerdere uitjes per jaar? Zet dan alles bij ons weg en profiteer van korting

Wij zijn ISO 9001/14001 gecertificeerd en in het bezit van het Veiligheidsdocument. Wij voldoen daarmee aan de strengste eisen ten aanzien van kwaliteit, veiligheid en duurzaamheid. Tevens zijn wij aangesloten bij het SGVR garantiefonds en KNV. Bij Veenstra Reizen kunt u goedkope bedrijfsuitjes regelen naar uw favoriete bestemming waarbij de hoogste veiligheidseisen altijd in acht zijn genomen.

Veenstra Reizen heeft de beschikking over een ruime capaciteit en diversiteit aan touringcars / bussen. Bij Veenstra Reizen heeft u direct en persoonlijk contact, u heeft dan ook voor alle uitjes een vast contactpersoon. Samenwerking en flexibiliteit staan bij ons hoog in het vaandel, want samen met u zorgen we ervoor dat het uitje een succes wordt. Neem vandaag nog contact met ons op via info@veenstrareizen.nl of bel 0511-541809 voor een persoonlijke advies!

Goedkope bedrijfsuitjes

Offerte aanvraag groepsdagtochten / personeelsuitjes
Persoonsgegevens
Aanhef
Reisgegevens
Aantal reizigers
Extra (door middel van aanvinken)
Wenst u lid te worden van onze nieuwsbrief?

© Veenstrareizen 2021
Ontwikkeld met Lef